X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na allegro i ogolnie na kompie bardzo duzo potrafiw zrobic ale takie forum to dla mnie nowosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka83 wrote:
    Na allegro i ogolnie na kompie bardzo duzo potrafiw zrobic ale takie forum to dla mnie nowosc
    To pierwsza rada, nie wpisuj kilku postów jednozdaniowych jeden pod drugim, tylko edytuj swój post aby dodać cos do niego.

;-)

Dobranoc Paniom.

Galanea, Niesforna, AISAK, NataliaK, nutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zerkne w tv mam straszne fazy na programy typu porodówka itp

• Evelineq Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki nie było mnie chwilę i jak zwykle się dzieje … :D

Paula – zachwycam się fotką Frania :D Boski …

Madamama – gratuluję , ale Ignaś duży : ) I jaki słodki :)

NataliaK – trzymam kciuki, może w nocy się coś rozkręci , oby :)

Maggda – powinno się udać jak wciąż jesteś w dwupaku, wierzę że tak będzie <3 Ja miałam podobnie , a co dostajesz na podtrzymanie?

Tusia- czapunia przepiękna, ja też taką chcę dla Hani : P

AISAK – z tymi bólami miesiączkowymi to różnie jest, ja je mam od miesiąca … I lepiej niech nasze Hanki się w dalszym ciągu trzymają razem, moja się nie wybiera jeszcze na ten świat, chociaż jak patrzę na aktualną listę, to wnet pora i na nas :D

Aneczka83- Weronika dobrze radzi, lepiej edytować swój post jeśli tyle co pisałaś, bo jest przejrzyściej i czytelniej na forum :) I innym łatwiej się odnaleźć w postach …

Chyba pójdę spać, życzę wszystkim miłej nocy, a rodzącym szybkiego porodu :)

Galanea, maggda, AISAK, weronikabp, Tusia84, NataliaK, madamama, Paula222 lubią tę wiadomość

• Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki dziewczyny

evas, AISAK, Galanea, weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

relganli3wx3d6wm.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Mamuśki i Mamutki:)

Mati1980 a jak tam u Ciebie wygląda sprawa okołoporodowa? Dzieje się cosik?

Evelineq u mnie skurcze naprawdę coraz rzadsze... Hania czeka na twoja Hanie. Oby nie wzięły przykładu z Frankow:)pozostalo nam 6 dni...
    Pamiętam jak zazdroscilam mamusiom forumowym na różnych wątkach takich donoszonych ciąż...

Miałam miec wizytę w piatek, ale przełożona na poniedzialek. Mam nadzieje ze chociaż małe rozwarcie juz będzie. Mam nadzieje ze przysiady jakoś to wspomogą.

evas, Evelineq lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas widzę ze lajkujesz. Naskrob wiadomość co tam jak tam?!

nataliaK czyzby akcja się rozkręciła? W takim razie czekamy na foto i relacje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 00:11

evas lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • evas Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) ledwo dałam rade Was nadrobić.

U nas wszystko w porządku, dziękuję za troskę ;)
    Miałam dziś aktywny dzień a teraz już prawie na oczy nie widzę. Jutro rano Wam wszystko opiszę.

Dobrej nocki :)

AISAK, Galanea, vikus001, weronikabp, Tusia84, Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno z ostatnich szpitalnych zdjęć.Tyle tam siedzieliśmy, że Artur się aż za głowę złapał.
    [IMG][/IMG]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:31

vikus001, weronikabp, Tusia84, AISAK, Niesforna, excella, sunset, Mucha, NataliaK, kambel, Modelka, Evelineq, maggda, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, Galanea, nutka, Paulina1986, perełeczka lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce spać!! Chcieć spać a moc spać to jednak różnica! Wrrr

Martynika olaboga Arturek jutro skończy 2 tygodnie, Slodziaczek jeden:)
    jak tam w domku Wam się sprawują sytuacje?

Maggda mam nadzieje, ze ty nadal zapaczkowana:)

NataliaK no i nie doczekałam się sweetfoci, ale będę dzielnie zagladac:)

Idę sobie serek wszamac:)

limerkowo czyzbys dzis byl Wasz wielki dzien-META! Jak bedziesz miala mozliwosc to pisaj do nas.

Monalisa , Nalka co tam U Was?

weronikabp, vikus001, NataliaK, czekajajaca, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś idziemy na pierwszy spacer :).
    Musimy zarejestrować go w przychodni. A poza tym to właśnie zakończyliśmy dwugodzinną walkę o kupę i mały zasnął.Budzi się dwa razy w nocy, ale po tym pierwszym razie zasypia dość prędko, za to przy drugim schodzi się trochę dłużej.
    Poza tym wczoraj go z mężem wykąpaliśmy.Obawiałam się trochę pierwszej kąpieli, bo jak Artura położne myły to darł się w niebogłosy.Przy nas był spokojny, wydawało się, że nawet mu się to podoba, chociaż byliśmy dość nieporadni, ale chyba jednak ręce mamy i taty i ich miłość wkładana w daną czynność są po prostu przyjemniejsze, niż szybkie i mało czułe dłonie w gumowych rękawiczkach.
    Wczoraj mieliśmy bardzo przyjemny, nastrojowy wieczór, przygasiliśmy światła, mąż puszczał kołysanki i tak sobie po kąpieli siedzieliśmy w trójkę :).Potem Artur zasnął bardzo głęboko, poszłam się wtedy porządnie ogarnąć w łazience.
    Mały znowu stęka, coś tam go męczy w brzuszku.

AISAK, excella, sunset, vikus001, Mucha, Modelka, Evelineq, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, Niesforna, Galanea lubią tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Dziś idziemy na pierwszy spacer :).
    Musimy zarejestrować go w przychodni. A poza tym to właśnie zakończyliśmy dwugodzinną walkę o kupę i mały zasnął.Budzi się dwa razy w nocy, ale po tym pierwszym razie zasypia dość prędko, za to przy drugim schodzi się trochę dłużej.
    Poza tym wczoraj go z mężem wykąpaliśmy.Obawiałam się trochę pierwszej kąpieli, bo jak Artura położne myły to darł się w niebogłosy.Przy nas był spokojny, wydawało się, że nawet mu się to podoba, chociaż byliśmy dość nieporadni, ale chyba jednak ręce mamy i taty i ich miłość wkładana w daną czynność są po prostu przyjemniejsze, niż szybkie i mało czułe dłonie w gumowych rękawiczkach.
    Wczoraj mieliśmy bardzo przyjemny, nastrojowy wieczór, przygasiliśmy światła, mąż puszczał kołysanki i tak sobie po kąpieli siedzieliśmy w trójkę :).Potem Artur zasnął bardzo głęboko, poszłam się wtedy porządnie ogarnąć w łazience.
    Mały znowu stęka, coś tam go męczy w brzuszku.

Super ze juz idziecie na spacer. Pogoda ma być dziś ladna.

A co tam Go meczy brzuszek ? Może bączka puscic nie może ? Próbowalas delikatnie docisnać mu nóżki do brzuszka ? Może sie odgazuje jak w tym tkwi problem.

A u mnie już ciąża donoszona, hurra. Możemy rodzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:06

AISAK, sunset, weronikabp, vikus001, Modelka, evas, Galanea lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Trzymajcie za mnie kciuki, ja pol nocy nie spalam a wieczorem urzadzilam wielki placz ze sie boje :/ bede miala dostep do neta wiec w miare mozliwosci sie odezwe.

NataliaK, weronikabp, vikus001, Mucha, Duchess, sunset, czekajajaca, Limerikowo, evas, Kota, ivv, AISAK, Galanea lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciukasy wielkie za dziewczyny dziś idące na wywołanie Limerikowo i Karolinę :)

Natalia za Ciebie i Frania kciuki nieustannie zaciśnięte :)

Czekamy na informacje od Was

Evas Ja Ci dam aktywny dzień.. my się tu zamartwiamy.. a Ty chyba miałas leżeć jeszcze przez te 2 dni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:30

NataliaK, weronikabp, vikus001, Duchess, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak jak myslalam,dzis dzialamy z oxy na wywolanie. Trzymajcie mocno kciuki,wczoraj pomogly :-))

Karolina i Limerykowo good luck!! Lacze sie dzis z Wami w bolu :*

Tusia84, weronikabp, vikus001, Mucha, Duchess, Modelka, Evelineq, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, AISAK, Niesforna, Galanea, Paula222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Kciukasy wielkie za dziewczyny dziś idące na wywołanie Limerikowo i Karolinę :)

Natalia za Ciebie i Frania kciuki nieustannie zaciśnięte :)

Czekamy na informacje od Was

Evas Ja Ci dam aktywny dzień.. my się tu zamartwiamy.. a Ty chyba miałas leżeć jeszcze przez te 2 dni ;)

Podpisuje sie pod każdym słowem :-))
    Powodzenia Limerikowo i Karolina no i Natalia, dzis przywitamy 3 Skarby :-))

Evas, Tusia ma racje... ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:52

vikus001, Tusia84, Duchess, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia wszystkim dzis rodzacym;))) czekamy na meldunek mamusiek z dzieciem obok a nie w srodu:)))

Limerikowo lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzisiaj bedzie sie dzialo...powodzenia dziewczynki na porodowkach, zeby sie akcje ladnie, szybko i jak najmniej bolesnie rozwijaly!!! Czekamy na wiesci ;)

Ja sie robie jakas ociezala, brzuch choc nie jest duzy to ciagnie w dol, a jeszcze z nim pewnie troche pochodze. Dzis odbieramy wozek od znajomych i chyba bedzie juz wszystko gotowe :) ... tylko na decyzje malej bedziemy czekac ;)

Powodzenia wszystkim i milego dnia.

Duchess, weronikabp, vikus001, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusiom! Tak, dzis mamy prawdziwa kumulacje i trzymam mocno kciuki za kazda z Was z osobna- Natalia, Karolina, Limerykowo- powodzenia! Bede o Was myslec:-*

Ja niby nie chce jeszcze rodzic ale po cichutku to sobie mysle ze cos mogloby sie ruszyc i z tej okazji zaparzylam sobie nawet wczoraj herbatke na laktacje- moze to zwabi synusia na druga strone, mleko w cycu;-) ;-) ;-)

Mucha, weronikabp, vikus001, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie :)powodzenia na porodowkach :)
    Martynika- my ostatnio też walczymy z brzuszkiem bo Kaja sie meczy z kupka . Ja masuje jej brzuszek delikatnie plus pije koper włoski rezultaty juz są bo widać mniej sie męczy. Wiem ze są też herbatki hippa z kopru od 1 tyg ale niestety u nas ich nie ma .

vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
‹‹ 1187 1188 1189 1190 1191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ