MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka83 wrote:Na allegro i ogolnie na kompie bardzo duzo potrafiw zrobic ale takie forum to dla mnie nowosc
Dobranoc Paniom.Galanea, Niesforna, AISAK, NataliaK, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki nie było mnie chwilę i jak zwykle się dzieje …
Paula – zachwycam się fotką FraniaBoski …
Madamama – gratuluję , ale Ignaś duży : ) I jaki słodki
NataliaK – trzymam kciuki, może w nocy się coś rozkręci , oby
Maggda – powinno się udać jak wciąż jesteś w dwupaku, wierzę że tak będzieJa miałam podobnie , a co dostajesz na podtrzymanie?
Tusia- czapunia przepiękna, ja też taką chcę dla Hani : P
AISAK – z tymi bólami miesiączkowymi to różnie jest, ja je mam od miesiąca … I lepiej niech nasze Hanki się w dalszym ciągu trzymają razem, moja się nie wybiera jeszcze na ten świat, chociaż jak patrzę na aktualną listę, to wnet pora i na nas
Aneczka83- Weronika dobrze radzi, lepiej edytować swój post jeśli tyle co pisałaś, bo jest przejrzyściej i czytelniej na forumI innym łatwiej się odnaleźć w postach …
Chyba pójdę spać, życzę wszystkim miłej nocy, a rodzącym szybkiego porodu
Galanea, maggda, AISAK, weronikabp, Tusia84, NataliaK, madamama, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Dobrej nocki Mamuśki i Mamutki:)
Mati1980 a jak tam u Ciebie wygląda sprawa okołoporodowa? Dzieje się cosik?
Evelineq u mnie skurcze naprawdę coraz rzadsze... Hania czeka na twoja Hanie. Oby nie wzięły przykładu z Frankow:)pozostalo nam 6 dni...
Pamiętam jak zazdroscilam mamusiom forumowym na różnych wątkach takich donoszonych ciąż...
Miałam miec wizytę w piatek, ale przełożona na poniedzialek. Mam nadzieje ze chociaż małe rozwarcie juz będzie. Mam nadzieje ze przysiady jakoś to wspomogą.evas, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Witajcie
ledwo dałam rade Was nadrobić.
U nas wszystko w porządku, dziękuję za troskę
Miałam dziś aktywny dzień a teraz już prawie na oczy nie widzę. Jutro rano Wam wszystko opiszę.
Dobrej nockiAISAK, Galanea, vikus001, weronikabp, Tusia84, Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jedno z ostatnich szpitalnych zdjęć.Tyle tam siedzieliśmy, że Artur się aż za głowę złapał.
[IMG][/IMG]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:31
vikus001, weronikabp, Tusia84, AISAK, Niesforna, excella, sunset, Mucha, NataliaK, kambel, Modelka, Evelineq, maggda, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, Galanea, nutka, Paulina1986, perełeczka lubią tę wiadomość
-
Ja chce spać!! Chcieć spać a moc spać to jednak różnica! Wrrr
Martynika olaboga Arturek jutro skończy 2 tygodnie, Slodziaczek jeden:)
jak tam w domku Wam się sprawują sytuacje?
Maggda mam nadzieje, ze ty nadal zapaczkowana:)
NataliaK no i nie doczekałam się sweetfoci, ale będę dzielnie zagladac:)
Idę sobie serek wszamac:)
limerkowo czyzbys dzis byl Wasz wielki dzien-META! Jak bedziesz miala mozliwosc to pisaj do nas.
Monalisa , Nalka co tam U Was?weronikabp, vikus001, NataliaK, czekajajaca, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dziś idziemy na pierwszy spacer
.
Musimy zarejestrować go w przychodni. A poza tym to właśnie zakończyliśmy dwugodzinną walkę o kupę i mały zasnął.Budzi się dwa razy w nocy, ale po tym pierwszym razie zasypia dość prędko, za to przy drugim schodzi się trochę dłużej.
Poza tym wczoraj go z mężem wykąpaliśmy.Obawiałam się trochę pierwszej kąpieli, bo jak Artura położne myły to darł się w niebogłosy.Przy nas był spokojny, wydawało się, że nawet mu się to podoba, chociaż byliśmy dość nieporadni, ale chyba jednak ręce mamy i taty i ich miłość wkładana w daną czynność są po prostu przyjemniejsze, niż szybkie i mało czułe dłonie w gumowych rękawiczkach.
Wczoraj mieliśmy bardzo przyjemny, nastrojowy wieczór, przygasiliśmy światła, mąż puszczał kołysanki i tak sobie po kąpieli siedzieliśmy w trójkę.Potem Artur zasnął bardzo głęboko, poszłam się wtedy porządnie ogarnąć w łazience.
Mały znowu stęka, coś tam go męczy w brzuszku.AISAK, excella, sunset, vikus001, Mucha, Modelka, Evelineq, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, Niesforna, Galanea lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Dziś idziemy na pierwszy spacer
.
Musimy zarejestrować go w przychodni. A poza tym to właśnie zakończyliśmy dwugodzinną walkę o kupę i mały zasnął.Budzi się dwa razy w nocy, ale po tym pierwszym razie zasypia dość prędko, za to przy drugim schodzi się trochę dłużej.
Poza tym wczoraj go z mężem wykąpaliśmy.Obawiałam się trochę pierwszej kąpieli, bo jak Artura położne myły to darł się w niebogłosy.Przy nas był spokojny, wydawało się, że nawet mu się to podoba, chociaż byliśmy dość nieporadni, ale chyba jednak ręce mamy i taty i ich miłość wkładana w daną czynność są po prostu przyjemniejsze, niż szybkie i mało czułe dłonie w gumowych rękawiczkach.
Wczoraj mieliśmy bardzo przyjemny, nastrojowy wieczór, przygasiliśmy światła, mąż puszczał kołysanki i tak sobie po kąpieli siedzieliśmy w trójkę.Potem Artur zasnął bardzo głęboko, poszłam się wtedy porządnie ogarnąć w łazience.
Mały znowu stęka, coś tam go męczy w brzuszku.
Super ze juz idziecie na spacer. Pogoda ma być dziś ladna.
A co tam Go meczy brzuszek ? Może bączka puscic nie może ? Próbowalas delikatnie docisnać mu nóżki do brzuszka ? Może sie odgazuje jak w tym tkwi problem.
A u mnie już ciąża donoszona, hurra. Możemy rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:06
AISAK, sunset, weronikabp, vikus001, Modelka, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej. Trzymajcie za mnie kciuki, ja pol nocy nie spalam a wieczorem urzadzilam wielki placz ze sie boje
bede miala dostep do neta wiec w miare mozliwosci sie odezwe.
NataliaK, weronikabp, vikus001, Mucha, Duchess, sunset, czekajajaca, Limerikowo, evas, Kota, ivv, AISAK, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kciukasy wielkie za dziewczyny dziś idące na wywołanie Limerikowo i Karolinę
Natalia za Ciebie i Frania kciuki nieustannie zaciśnięte
Czekamy na informacje od Was
Evas Ja Ci dam aktywny dzień.. my się tu zamartwiamy.. a Ty chyba miałas leżeć jeszcze przez te 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:30
NataliaK, weronikabp, vikus001, Duchess, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak jak myslalam,dzis dzialamy z oxy na wywolanie. Trzymajcie mocno kciuki,wczoraj pomogly
)
Karolina i Limerykowo good luck!! Lacze sie dzis z Wami w bolu :*Tusia84, weronikabp, vikus001, Mucha, Duchess, Modelka, Evelineq, czekajajaca, Limerikowo, evas, ivv, AISAK, Niesforna, Galanea, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Kciukasy wielkie za dziewczyny dziś idące na wywołanie Limerikowo i Karolinę
Natalia za Ciebie i Frania kciuki nieustannie zaciśnięte
Czekamy na informacje od Was
Evas Ja Ci dam aktywny dzień.. my się tu zamartwiamy.. a Ty chyba miałas leżeć jeszcze przez te 2 dni
Podpisuje sie pod każdym słowem)
Powodzenia Limerikowo i Karolina no i Natalia, dzis przywitamy 3 Skarby)
Evas, Tusia ma racje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 06:52
vikus001, Tusia84, Duchess, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
No to dzisiaj bedzie sie dzialo...powodzenia dziewczynki na porodowkach, zeby sie akcje ladnie, szybko i jak najmniej bolesnie rozwijaly!!! Czekamy na wiesci
Ja sie robie jakas ociezala, brzuch choc nie jest duzy to ciagnie w dol, a jeszcze z nim pewnie troche pochodze. Dzis odbieramy wozek od znajomych i chyba bedzie juz wszystko gotowe... tylko na decyzje malej bedziemy czekac
Powodzenia wszystkim i milego dnia.Duchess, weronikabp, vikus001, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusiom! Tak, dzis mamy prawdziwa kumulacje i trzymam mocno kciuki za kazda z Was z osobna- Natalia, Karolina, Limerykowo- powodzenia! Bede o Was myslec:-*
Ja niby nie chce jeszcze rodzic ale po cichutku to sobie mysle ze cos mogloby sie ruszyc i z tej okazji zaparzylam sobie nawet wczoraj herbatke na laktacje- moze to zwabi synusia na druga strone, mleko w cycu;-)Mucha, weronikabp, vikus001, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie :)powodzenia na porodowkach
Martynika- my ostatnio też walczymy z brzuszkiem bo Kaja sie meczy z kupka . Ja masuje jej brzuszek delikatnie plus pije koper włoski rezultaty juz są bo widać mniej sie męczy. Wiem ze są też herbatki hippa z kopru od 1 tyg ale niestety u nas ich nie ma .vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość