MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
MadaMama gratulacje !
WeronikaBp tak odciągam przed każdym karmieniem, ale dosłownie 20 - 40 sekund wtedy Franek chwyta ładnie
Dziękujemy za miłe słowa na temat Franka
Natalia trzymam kciuki !weronikabp, Galanea, ivv, vikus001, madamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneczka83 wrote:IVV
ja bym tak o tym nie myslała i nie panikowała tylko gdzies dawno jak sie o plamce dowiedziałam to wyczytałam ze to kiedys kojarzono iles lat temu z zespołem downa i oczywiście panika. Inne parametry dziecka są w normie dł kosci udowej zdiecia twarzo-czaszki, jest mocno widoczna kosc nosowa poza plamką nic kompletnie nie dzieje sie. Ale mądry pan lekarz gin na kontrolnym badaniu chciał mnie chyba jakos nieudolnie pocieszyc i powiedział mi ze nikt nie moze nikomu nigdy zagwarantowac ze dziecko bedzie zdrowe bo nawet 30% dzieci rodzących sie z zespołem downa nie ma zadnych z tych oznak. Zdołował mnie baran jeszcze. Dodam tylko ze mam 30 lat skoncze w lipcu 31 nie mam w rodzinie zespołu downa i nic mi o nim nie wiadomo, pierwszy synek ideał i wzór zdrowia
Będzie dobrze, mi lekarz powiedział, że mam pędzić do dentysty, bo coś tam pewnie się dzieje i pomimo tego, że miałam wszystko wyleczone przed ciążą okazało się, że w jednym zębie coś się spróchniczyłoNie martw się na zapas
-
nick nieaktualny
-
Hejka ale super mamy nowe dzieciaczki czerwcowe - gratuluję z całego serca i rośnijcie zdrowo
Tusia gratuluję donoszonej ciąży.
ja dziś cały dzień na nogach - padam idę spać \ale Was nadrobiłam - staram się byc na bieżąco - jeżeli o kimś zapomniałam to wybaczcie jestem strasznie zmęczona a nogi mam jak świnka
Tusia84, Galanea, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia boska czapeczka:) super!
Co do porodów to cisza taka , bo pewno się usmazyli na tym olejku:)
Natalia czekamy na info.
Nawet nie wiecie jak się ciesze, ze wszystkie mamusie są z dzieciatkami w domku:)
MagdaO a jak tam u Was, Stasio grzeczny?Zuzia widziała braciszka?
nutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-