MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AISAK wrote:Prześliczny- gratuluję, 1000 zdrowych latek życzę.
Maggda 3-mam kciuki aby jednak Twoja Zuzka się rozmyśliła:) Jeszcze malusia. Niech rośnie.
Powiem Wam dziewczynki, leżę sobie z komputerkiem robiąc albumik Hani iiiii mysle cos jest nie tak- skupić się nie mogę, chwila przerwy iiiii moja łepetynka ssssczaiła, że przeszkadza mi ból miesiączkowy. Aż miałam strach wstawać z łóżka, że zaraz coś poleci... Ale nie. Suchutko, ale podbrzusze dalej nyje.
Te bole miesiaczkowe to ja mam codziennie wieczorem jak sie poloze w lozku wlasnie. Za pierwszym razem mialam nadzieje, ze zaczyna sie, ale niestety to nie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Z tego co wiem, to balonik wypada przy jakims tam rozwarciu... a wiec NatalkaK jest nadzieeeeeeejaaaaaaaaa.
weronikabp, Limerikowo, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia no to daj znać po badaniu kciuki nadal zaciśnięte
Kupiłam dzisiaj dla małej uroczą czapeczkę jestem w niej zakochana.. oby mała miała małą główkę heheh i się w nią zmieściła po porodzieNataliaK, balonik, weronikabp, Galanea, Ala29 lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Natalia no to daj znać po badaniu kciuki nadal zaciśnięte
Kupiłam dzisiaj dla małej uroczą czapeczkę jestem w niej zakochana.. oby mała miała małą główkę heheh i się w nią zmieściła po porodzie
Pokaż, pokaż :>Tusia84 lubi tę wiadomość