MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Modelka wrote:Tego Twojego sfochowanego to ja mam ochotę... TERAZ mu się na fochy zebrało???
-
Galanea wrote:Evas - tygodniowy foch faceta?! Chyba bym go na księżyc kopniakiem wysłała. Nie daj się! Powinien Ci teraz dogadzać i śmigać po truskawki na rzęsach.
Balonik, nie martw się. Ja tez ostatnio mam apetyt, najgorsze, że całą ciąże mnie ciągnie do słodkiego. Teraz już specjalnie się nie ograniczam, bo wiem, że po urodzeniu będzie dietka
Ja ogólnie to nie mam apetytu na nic, ale tak truskawek, albo czereśni to bym pojadła.
No i nie chcę się teraz kłócić, bo zaraz zaczynam płakać, a to działa na niego jak płachta na byka i jeszcze bardziej pogarsza sytuację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:44
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevas wrote:No własnie mu się czasem zbiera, zazwyczaj jak pieniędzy brakuje, a ostatnio klima w samochodzie się zepsuła i sporo kasy poszło. Ech ten typ już tak ma.
vikus001, Galanea, Limerikowo, Niesforna, ivv lubią tę wiadomość
-
Przez całą ciąże rosłam, że tak powiem zgodnie z ciążowym planem. W sumie mnie nie przeraża waga tylko to, że cały czas mam jedzenie w głowie. Nie mogę się na niczym skupić. Myślę tylko co by zjeść. Ale takie widocznie uroki :)Powiem, żeby lodówkę na kłódkę zamknęli
weronikabp, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Evas - tylko współczuć... wiem co to znaczy chcica na owoce
bo sama przez jakis czas jak sama nie moglam się zaopatrzyć to było różnie, wieczorem jak mąż po pracy wracał to już nie było świeżych, a rano jak szedł to jeszcze nie było
A jak przywiózł z sieciówki, to nawet jeść się nie chciało ...
A dzisiaj mam takiego lenia że się nie wybrałam, bo do tego wszystkiego straszny skwar u mnie, a mi aż słabo więc też lipa;/ Może jutro
Aaaa w kryzysie zeżarłam nawet mrożonki hahahah ;P
Ale fakt fochy i tego typu zachowanie faceta mnie też drażni... klima w aucie nie jest najważniejsza, a z kasą tak to już jest że raz jest a raz jej nie ma, nie powinien fochem na to reagowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:56
vikus001, weronikabp, Galanea, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vikus001 wrote:Przerobilam dokladnie to samo....po oilatum mlodej zaczela schodzic skora wiec zaczelam uzywac ziajki i jest o niebo lepiej. Gowniane to oilatum jak dla mnie...
Dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki.Zazdroszczę samoistnego odpłynięcia wód, moim trzeba było pomóc.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:No, wkurzyłabym się jak nie wiem co, gdybym kupiła to Oilatum, a byłam bliska przed porodem zakupienia wielkiej butli na Gemini.Zrezygnowałam jednak, bo coś mnie tknęło, że to jednak drogie jest i byłoby słabo, gdyby się okazało nie takie jak trzeba.No, to mały mi się łuszczy bardziej, niż po lampach :>.
Dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki.Zazdroszczę samoistnego odpłynięcia wód, moim trzeba było pomóc.
ja wlasnie takowa zakupilam no ale coz...moze komus przypasuje i oddam poprostuweronikabp lubi tę wiadomość
-
Jestem po 2im godz ym ktg, amplitudy baby w miare, wahniecia byly co do dobrostanu i 1en big skurcz
a teraz skurcze sa ale wiadomo odpieta ja od ktg juz wiec rejestracji zero
ruszam na maraton po korytarzu moze sie cos rozkreci
dalej nie ma wyrka i obozujem na hallu ale ok kolacja wlasnie byla
czl po irl wprawiony w czekaniu i 6h plus :--)))Galanea, weronikabp, balonik, vikus001, Evelineq, czekajajaca, evas, Tusia84, Duchess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Jestem po 2im godz ym ktg, amplitudy baby w miare, wahniecia byly co do dobrostanu i 1en big skurcz
a teraz skurcze sa ale wiadomo odpieta ja od ktg juz wiec rejestracji zero
ruszam na maraton po korytarzu moze sie cos rozkreci
dalej nie ma wyrka i obozujem na hallu ale ok kolacja wlasnie byla
czl po irl wprawiony w czekaniu i 6h plus :--)))
a jak długo tak będą czekać az się rozkręci? bo wody Ci jeszcze nie odeszły? Dalej trzymamy kciuki zeby porządnie ruszyło kochana!
to Natalia już ma porządne skurcze, po odejściu wód, myślę, że lada chwila będzie Franulek
Galanea, vikus001, balonik, Mucha, Limerikowo, evas, Tusia84, Duchess lubią tę wiadomość
-
balonik wrote:Muszę się wyżalić więc piszę: ja cały czas jem, jak już zjem to myślę co zjeść. Nawet jak zrobione są zakupy na kilka co jest bez sensu to i tak to zjadam w jeden dzień. Masakra. Mam wrażenie, że teraz wszystkie moje myśli krążą wokół jedzenia. Zamiast się ruszyć to jem.
Ostatnio czytalam jakis artykul, ze wlasnie przed porodem niektore kobiety zaczynaja wiecej jesc bo zbieraja energie do porodu.
Evas jak by moj mial takie fochy to zaraz bym mu je z glowy wybila. A jak by mu sie nie spodobalo to bym go wywalila z domu na pare dni skoro i tak zadnej pomocy z niego a jeszcze trzeba na paluszkach wokol chodzic. NIech sie ogarnie chlop.
Ja tez czytalam analizy sroki i kupilam duzo kosmetykow wedlug jej porad wlasnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 18:00
vikus001, Evelineq, balonik, evas lubią tę wiadomość
-
No wlasnie u mnie i wody i baby uparte na "nie "tylko i bida
w takim tempie zagrzeje tu do niedz plus
po nadcis tab spac mi sie chce jak pierun a wyrka brak
nie idzie sie na 3 krzeselkach zwinac oddzielonych nijak
a pospalabym poki jeszcze moge a tak bede jak am komandos bo nocka b slaba dzis 4h tylko snu plus niecale 2.5h dogrywka nad ranem -
nick nieaktualnyJa także kupiłam dużo kosmetyków z porad sroki, ale właśnie wcześniej kupiłam już Oilatum - duża butla z Gemini. Musze dokupić płyn do kąpieli z Rossnmama,a Oilatum oddam najwyżej siostrze, bo jej synek bardzo dobrze reaguje
Limerikowo - trzymam wciąż kciuki i oby maraton nie był długi i coś ruszyło.
Natalia pewnie już ma mocne skurcze, myślę ciągle o niej. Co chwilę zaglądam na forum sprawdzić, czy nie ma jakieś informacji, że Franiu już na świecie.
evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Evas chyba Ci sama jutro tych truskawek podrzucę
bo dziś już ryneczek zamknięty.
Eee, Weronika, kiepski pomysł. Lepiej niech Evas jakiegoś miłego kolegę zatrudni, żeby jej przyniósł i dopilnuje, żeby się mąż dowiedział, od kogo te truskawkiNo, chyba że Ty przyniesiesz, a Evas wymyśli jakiegoś kolegę
Niesforna, evas, weronikabp, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Ja mam ostatnio tez ochote na slodycze non stop a najchetniej lody. Ewentualnie slodkie obiady np. kasza jaglana z lekko zmiksowanymi truskawkami i cukrem mniam
Niesttey od zeszlego tygodnia mocno ograniczam cukier i slodkie bo sie przerazilam waga mojej mlodej. Jutro mam wizyte wiec trzymajcie kciuki zeby juz tak nie rosla bo nie chce miec cesarki.
-
Modelka wrote:Eee, Weronika, kiepski pomysł. Lepiej niech Evas jakiegoś miłego kolegę zatrudni, żeby jej przyniósł i dopilnuje, żeby się mąż dowiedział, od kogo te truskawki
No, chyba że Ty przyniesiesz, a Evas wymyśli jakiegoś kolegę
Wytrzymałam juz tyle, to i do poniedziałku dam radę, a wtedy zjem całe 2 kg