MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySMS od Natalii: Zatrzymalo sie wszystko praktycznie,skurcze minimalne,dostalam antybiotyk bo crp jakies wielgachne,daja mi jeszcze troche godzin ale poinformowali tez o ryzyku cesarki
Kochana bądź dzielna, jesteśmy z Tobà! Będziesz Franusiowi opowiadać ile dla Niego z miłości wycierpialas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 18:48
Tusia84, Duchess, Limerikowo, vikus001, maggda, Galanea, ivv, Niesforna lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:Ja mam ostatnio tez ochote na slodycze non stop a najchetniej lody. Ewentualnie slodkie obiady np. kasza jaglana z lekko zmiksowanymi truskawkami i cukrem mniam
Niesttey od zeszlego tygodnia mocno ograniczam cukier i slodkie bo sie przerazilam waga mojej mlodej. Jutro mam wizyte wiec trzymajcie kciuki zeby juz tak nie rosla bo nie chce miec cesarki.
-
nick nieaktualnyPrzekazuję Natalii wasze słowa, myślę, że to podnosi na duchu.
Najbardziej przezywa to, że tak bardzo chciała naturalnie.. rozumiem ją, ale ja tez już wiem, że nie ma co się nastawiać, bo życie pisze swój scenariusz, byle szczęśliwie i zdrowo, reszta nie ma znaczenia
Już lada chwila będzie tuliła Frania i to się liczy.
up date: zmieniła się położna na dyżurze i postanowiła zawalczyć o naturalny, trzymajmy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:14
Tusia84, Limerikowo, vikus001, Modelka, evas, Duchess, maggda, Galanea, ivv, Niesforna, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Mam wyrko od godz
boze krzyki nieziemskie obok straszne, bez znieczulenia babka rodzi czy co .? Dzizus
udalo mi sie kimnac w polsnie bo babka obok na full lezacam i tel goraca linia do familii calej komenderuje sprawy plus zycie rodzinne ale b mila i juz gadamy, 2 maja rezim lozkowy , ja na chodzie
sala 3os wiec super
jakies tam skurcze czuje, momentami zastanawiam sie czy siegnac do wlasnego zapasu paracetamola czy jeszcze dam rade
kiszka ze nie wiem ile rozwarcia balonik zrobilweronikabp, Modelka, Duchess, Galanea, RewolucjaSięDzieje, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
kambel wrote:Natalia , Limerkowo trzymam kciuki
będzie dobrze oby tylko szybko poszlo.
Wrzucam aktualne zdjecie Kaji:) troszkę juz nam sie uroslo gdzie niegdzie
)
Kambel, ale powiększ rozmiary fotki pls:) chcemy zobaczyć wyraźnie, a tu miniaturka się pokazuje.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny