MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek wrote:Ja niestety muszę się wypisać...nie zostane mamą w czerwcu. Zoastałam mamą aniołkową w październiku [*] [*]. Życzę Wam dużo zdrowia, spokojnych 9 miesięcy i zdrowych dzieciaczków w czerwcu
Gosiaczek, Martynika, magdalena lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek ściskam mocno bo w takich chwilach trudno jest coś powiedzieć, ale mam nadzieję, że szybko się Wam uda i będziesz mamą zdrowego Maleństwa w 2014 r.
I tak właśnie nasze maleństwa odwracają nam życie.
Byłam na kontroli i nasze Maleństwo ma 1,1 cm, bijące serduszko i jest przepiękne.
Niestety przez bóle w dolnej części brzucha dostałam L4 (a miałam nadzieję pracować najdłużej jak się da) i nakaz oszczędzania się, a także duphaston 3 razy dziennie, witaminy i listę badań do wykonania.
Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie i życzę spokojnych już 8 miesięcy.
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Ja niestety muszę się wypisać...nie zostane mamą w czerwcu. Zoastałam mamą aniołkową w październiku [*] [*]. Życzę Wam dużo zdrowia, spokojnych 9 miesięcy i zdrowych dzieciaczków w czerwcu
Właśnie myślałam co z Tobą
Domyślam się co czujesz bo też przez to przechodziłam.
Dasz radę!! Trzymaj się kochana!! Bądź silna .Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek bardzo mi przykro...Wiem co czujesz...
Fler- gratulacje, naprawdę duża dzidzia Dbaj o siebie.
Tusia84 ale będziesz miała gromadkę Zazdroszczę Masz 29 lat?
Maksi8 ja trochę objawów mam ale o wiele mniej niż w pierwszej ciąży....
Ale staram się o tym nie myśleć. Żyje dniem dzisiejszym i staram sie nie martwić na zapas Będzie co ma być obojętnie co bym nie zrobiła.
Martynika super zdjęcie z usg gratulacje.Martynika lubi tę wiadomość
-
Gosiaczku mi również bardzo przykro wiem przez co przechodzisz ale zobaczysz będzie wszystko dobrze...
Kucyk, tak to już będzie można nazwać gromadką Trochę się boję jak ja to logistycznie ogarnę.. jednak moja 2 jest już dosyć duża więc pewnie wszystko się ułoży. Tak mam 29 lat
hmm czytam, że dziewczyny dostają duphaston na bóle brzucha ja w poprzednich ciążach też brałam.. teraz boli mnie brzuch w dole jednak wizytę mam dopiero na 05.11 i nie wiem co robić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 12:03
-
A ja 27 i jeszcze żadnego dzieciątka... A propo duphastonu możesz spróbować w aptece poprosić i powiedzieć ze doniesiesz recepte. Albo do lekarza szybciej, niekoniecznie na usg ale na samą konsultacje i wypisanie recepty. Mi lekarz jeszcze nospe poradził w razie bóli...
magdalena lubi tę wiadomość
-
Jezu Gosiaczku przykro mi, wiem co czujesz
Co do tego ze beta przy poronieniu rosnie i nagle spada, to nie zawsze...Mi rosla pomimo ze w macicy juz zbierala sie krew,a zarodek sie nie rozwijal
Ja ciagle do wc latam i sprawdzam czy nie krwawie. -
Furia, ja właśnie wczoraj zauważyłam jasniutka plamkę i chociaż teoretycznie wiem, że w pierwszym trymestrze można plamić, to jednak cieszę się na te wizytę u lekarza za kilka dni. Do tego łapią mnie niestety znów te lekkie bóle w dole brzucha, więc wolę to sprawdzić.
-
Mnie tez boli brzuch, ale z synkiem tez mnie bolal wiec mam nadzieje ze wszystko jest ok Jesli to byla tylko plamke to sie nie martw, nie powinno to byc nic zlego
Ja sie juz wsciekam ze jeszcze tyle musze czekac, a z 2 stony i tak teraz bym za wiele sie nie dowiedziala -
Spokojnie, ja z synkiem mialam tak, ze macica bolala coraz mocniej az jej kazdy lekki ucisk powodowal wymioty, dlatego musiakam nosic legginsy lub dresy bo inaczej zdychalam.
Ja latam ciagle do lazienki sprawdzac... -
nick nieaktualnyMaksi8 wrote:Dzięki dziewczyny będę nadal czekać na objawy a w niedzielę rano zrobię 4 test Słyszałam że napoczątku ciąży jeśli się poroni albo przestanie rozwijać To takie hcg szybko spada Za to w późniejszych ciążach utrzymuje się dłużej
Była mama majowa 2014 -
Witam. Dziewczyny Ja dziś zrobiłam teścik i 2 kreska jeszcze blada ale za to beta 58 więc sam początek ciąży - według obliczeń owu rozwiązanie wychodzi mi na 28 czerwca - Jejku jak ja się cieszę - staraliśmy się 11 miesięcy- to będzie nasze drugie dziecko - pierwsza to dziewczynka ma 10 lat
Nie wiem czy już się cieszyć czy może na coś zwrócić uwagę ? Może jakieś rady? -
W takim razie nie uda mi się nic wcześniej wywnioskować W poniedziałek od lekarza też się pewnie nic nie dowiem bo po zwykłym badaniu to pewnie nic nie powie USG najwcześniej mogę zrobić w listopadzie żeby cokolwiek było widać Listopad niby nie długo ale nie dla mnie A może są jakieś zewnętrzne objawy? Czytałam w internecie że narządy rodne sinieją ale nie wiem kiedy Czy tak się dzieje na samym początku? Czy trochę później?