MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przyjmujemy wszystkich Gratuluje wszystkim mamusiom które się niedawno dowiedziały A jak się czujecie? Mnie dopadły już mdłości i zawroty głowy, ale spodziewałam się tego- w poprzedniej ciąży miałam takie rewolucje że ho ho !
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze czuje sie ok, ale niecierpliwie czekam na wszelkie objawy Z synkiem wymioty mialam od 6 do 16tc, a od 16 do konca zgage i rwe kulszowa
Ale chwilami robi mi sie niedobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 11:08
-
nick nieaktualny
-
Mi pokazuje 7 tydz wg ostatniej @ a na usg powiedziała że to 5/6 tydz.
Co do usg ( mieszkam w uk) pierwsze robią ok 12 tyg ( ja miałam prędzej bo pierwsza ciąż. Poronilam i troszkę nasciemnialam by zrobili szybciej) później dopiero 18-22 tyg .
Mnie jakcja na razie meczy sikanie muszę w nocy kilka razy wstawać i oby tak zostało:) -
Mi lekarz polecił Pregna Plus i tam chyba faktycznie jest wszystko co potrzeba.Mnie pierwsze mdłości złapały na początku 6 tygodnia,teraz bardzo często jest mi też duszno i mam kołatanie serca,ale doktor mówił,że to wszystko normalne.
A tak poza tym... nie uważacie,że czerwiec to piękny miesiąc na urodzenie dziecka? Będzie ciepły i można szybko wyjść z maleństwem,nie mogę doczekać się wakacji 2014,oby wszystko poszło dobrze .evas, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:A tak poza tym... nie uważacie,że czerwiec to piękny miesiąc na urodzenie dziecka? Będzie ciepły i można szybko wyjść z maleństwem,nie mogę doczekać się wakacji 2014,oby wszystko poszło dobrze .
Najpiękniejszy! ja 2 czerwca mam rocznice ślubu, a 12 czerwca urodziny, nie mogłam lepiej trafić!