MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxi zewnetrze nie poznasz Ja np hmmm sluz mam taki gesty bialo zolty. Polecam test clearblue ktory pokazuje napis lub plusa i do tego tygodnie ciazy. Ja zrobilam takie 2 zeby wiedziec czy beta przyrasta
Witaj Topa Zycze pieknego rozwiniecia bety -
Furia wrote:Maxi zewnetrze nie poznasz Ja np hmmm sluz mam taki gesty bialo zolty. Polecam test clearblue ktory pokazuje napis lub plusa i do tego tygodnie ciazy. Ja zrobilam takie 2 zeby wiedziec czy beta przyrasta
Witaj Topa Zycze pieknego rozwiniecia betyFuria lubi tę wiadomość
-
Mati1980 wrote:Dziewczyny bo tak wogula wam powiem że w dniu naszego Ślubu zrobiłam test i dowiedziałam się że jestem w ciąży.To jest piękny prezent.A staraliśmy sie 9 miesięcy.
Mati1980 gratuluje ślubu ja też świeżo upieczona mężatka i też nie mam ochoty na seks no i mamy zakaz na razie więc jestem usprawiedliwiona a mąż cierpliwie czeka
Prezent dostaliście przepiękny!
-
Anielka27 wrote:Witaj Wielkie gratulacje !!!
Furia - ja mam wizyte na 30 października i tak nie mam pewności czy na 100% zrobi mi USG. Z tego co słyszałam USG zazwyczaj robi się (oczywiście jak ciąża przebiega prawidłowo bez krwawień itp) na przełomie 11-14 tygodnia. Więc przynajmniej już konkretnie będzie można zobaczyć dzidzie
Anielka27 na przelomie 11-14 tygodnia robi się USG które rozpoznaje czy nie występują wady genetyczne u dziecka, wcześniej lekarze wykonują USG żeby potwierdzić ciąże -
magdalena wrote:Anielka27 na przelomie 11-14 tygodnia robi się USG które rozpoznaje czy nie występują wady genetyczne u dziecka, wcześniej lekarze wykonują USG żeby potwierdzić ciąże
-
no dziewczyny dużo już was jest na czerwiec fajowo widać że lato było owocne he he he wszystkim Wam życzę spokojnych ciaż choć wiem, że niepokój towarzyszy od samego poczatku potem jest coraz lepiej
także głowa do góry wszystkie urodzimy ślicznie dzidzie!!!!! no i tak ma być nie inaczej.czekajajaca lubi tę wiadomość
-
Ja też jutro robię powtórkę z testowania
A dzisiaj byliśmy u mojego brata i jego żonki i coś mi zaszkodziło z jedzenia i teraz się męczę...
Każda z nas martwi się o dzieciątko.. wiem jak to jest troska od pierwszych dni... aż do porodu.. chodzenie co chwilę do toalety sprawdzić czy wszystko jest ok... później czekanie na pierwsze ruchy dziecka i sprawdzanie czy było ich wystarczająco dużo.. później lęk o poród.. ale to szczęście po przytuleniu maleństwa CUD dla którego warto przez to wszystko przejśćevas lubi tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Martynika, ale się uśmiałam, bo jak bym normalnie siebie widziała Robię to samo co Ty,w tym samym celu
Martynika, Anielka27 lubią tę wiadomość
-
No i nie wiem co myśleć jestem zła, że zrobiłam ten drugi test mogłam to zostawić tak jak jest... Zrobiłam rano test innej firmy niż pierwszy test i druga kreska wyszła ale jest bardzo słabo widoczna.. w poprzednim teście była zdecydowanie mocniejsza... i teraz nie wiem czy coś złego się dzieje czy po prostu test mają inną czułość... echhh
-
magdalena wrote:vosia ja miałam plamienie i udałam się na USG wszystko było ok ale byłam spokojniejsza!