X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • sunset Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    Kochane Sunset wysłała mi mms'a ze zdjęciem Joasi ale niestety mój tępy telefon nie obsługuje żadnych zdjęć, więc ani sama zdjęcia nie widzę ani Wam nie jestem w stanie pokazać. :( Mam przedpotopową komórkę do dzwonienia i pisania, zdjęcia i muzykę mam na drugiej, która ma zepsute wejście karty SIM więc nie mam jak przełożyć nawet. Przepraszam Was. :(

Sunset trzymam kciuki z Twoją maleńką córeczkę, za Ciebie, męża i drugą córcię!

Ps. Ale Twoja córcia jest tylko dwa cm "niższa" od mojej. Anna też urodziła się z wagą 2350 w 39+3 tygodniu. :)

A jaki miała obwód głowy i brzuszka?

c55fflw1uez1iz08.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    zamęcze Was tymi zdjeciami,ale no nie mogłam się powstrzymać, jak patrzę na to zdjęcie to śmieję się w głos :D
    89dd46b281a21fe0m.jpg

no nie wytrzymam, swietne zdjecie! Super synio Natalia! :-)

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nr do monalisy, zaraz skrobę do niej smska

Sunset, trzymaj się dzielnie... Nie wiem co więcej mogę napisać... Oby wszystko okazało się pomyłką... Ach, dokładnie wiem co przeżywasz i wiem, że żadne słowa pocieszenia nie wiele dadzą. Tylko miłość ukoi wszystko, niestety ona przychodzi z czasem, zwłaszcza gdy nie ma się maleństwa przy sobie. Siły, siły i jeszcze raz siły...

monaaa, weronikabp, alexast, Evelineq lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • sunset Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze teraz mam tak rozdarte serce, bo nie mam przy sobie ani Hani ani Asi.
    Oj strasznie ciężko. Wszystkie problemy przy tym stały się takie błahe...

c55fflw1uez1iz08.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset powolutku wszystko się rozprostuje. Musisz to jakoś przetrwać dla swoich córeczek. Asia jest prześliczna :) zaraz dziewczynom wstawię niech podziwiają ślicznotkę :) a jaką ma czuprynkę - cudowna :)
    Sunset trzymaj się dzielnie. Codziennie o Was myślę i trzymam za Was mocno kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:14

Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, Franek na tym zdjęciu to czysty Stasiek (poza ustami) mają taką samą zmarszczę nad noskiem :D

Z naszej listy wynika, że to jednak 17.06 była pełnia ;)

monalisa, na razie nie odp, jak się odezwie to dam Wam znać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:16

Duchess, Galanea, NataliaK, weronikabp, Evelineq lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to córcia Sunset - Joasia :)
    d994898f6b5e7fc3med.jpg

Duchess, Edyta84, MagdaO, Paula55, Galanea, maggda, NataliaK, Mucha, excella, Ruda27, MILA, Nalka, weronikabp, Marcysia86, monaaa, Tusia84, misia_k1, alexast, Bea_tina, celia, aswalda, ivv, RewolucjaSięDzieje, Paula222, Paulina1986, Camille87, Martynika, Karola:), olcia23, Judi2014, Niesforna, madamama, Kota, ofcooo, stardust87, Agusia2312, afrykanka, betina89, Evelineq, doti77, le'nutka, jovi81, verynice, amela, karolcia:)))), Paula_29, K_A_M_A, magdzia26, evas, zoi lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Edyta84 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset! Asia prześliczna, taki aniołek i te włoski!!! Boska :-)

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cię, jaka czuprynka :D

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset, jak dobrze, że się odezwałaś! Kochana, trzymam kciuki i mocno wierzę, że wszystko będzie dobrze i malutka jest zdrowa. Życzę Wam dużo siły i wytrwałości.

AISAK napisała, że chodzi z cewnikiem od 10 rano. Jeśli przez weekend nic nie ruszy, dostanie oxy. Napisała też, że u niej w szpitalu sporo pomyłek co do płci narodzonych dzieci i chłopcy leżą w różowych wdziankach ;)
    Oczywiście pozdrawia wszystkie dziewczyny ;)

Joasia jest śliczna! I te włosy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:22

Mucha, Nalka, Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO Frankowi taka zmarcha się zrobiła od miny wściekłego jeża, jak się złości :D
    Sunset,no śliczna córeczka, a jakie ma włoski <3 oj musiałas mieć ostrą zgagę w ciąży ;-)

• maggda Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak sobie myślę ze przejmę nasza listę i odciążę tym samym Evas która jest teraz zajęta synkiem. Jak myślicie?

Sunset piękna ta twoja córcia normalnie mamuśki zazdroszczę wam ze macie już swoje dzieciątka przy sobie :D

Mucha, Edyta84, Duchess, weronikabp, Paula222, Martynika lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset piekna jest Joasia!!! Wloskow tak duzo na glowce :) i te usteczka i brodka!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Ala29 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelineq gratuluję ślicznej córeczki i gratulacje dla każdej czerwcowej mamusi :-)
    Limerikowo również :-) wykresy pozamykane i nie za bardzo jest jak złożyć prywatne gratulacje, a ja na forum nie mam czasu więc rzadko tu zaglądam
    Sunset na pewno z Malutka wszystko będzie dobrze- trzymam za Was mocno kciuki i z całego serca życzę zdrowia
    U nas planowy termin rozwiązania to najbliższy czwartek poprzez cc ( ułożenie pośladkowe)

Galanea, alexast, Evelineq lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset cudna mala :-D jakie wloski czarniutkie :-D sliczna :-D
    wszystko bedzie dobrze :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę coś przekąsić bo głodne jesteśmy :)

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny normalnie jestem taka szczęśliwa, że Joasia jest i sobie dzielnie radzi :) a jak spojrzałam na jej zdjęcie to aż się popłakałam :)

Duchess lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia cudo po prostu!! :-) włoski śliczne cała piękna :-)

Duchess lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna Kruszyneczka! Cudowne włoski. Wspaniała jest. :)

Szkoda, że ciuszki dla naszych pociech są za duże. Aczkolwiek udało mi się zdobyć jedno na 44 cm (leży idealnie) od dziewczyny, z którą leżałam na położnictwie.

Sunset odpisałam Ci smsem na Twoje pytanie. :) Brzuszek 28 cm, główka 30 cm. Jakbyś miała jakieś pytania jeszcze to wal śmiało.

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę wypróbować ten Femaltiker... kurcze zrobię wszystko żeby poprawić laktację bo teraz szału nie ma. z 2 cycek ściągnęłam 50tkę i chyba jakiś zastój mam ehhh

madamama lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ