MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:Kochane Sunset wysłała mi mms'a ze zdjęciem Joasi ale niestety mój tępy telefon nie obsługuje żadnych zdjęć, więc ani sama zdjęcia nie widzę ani Wam nie jestem w stanie pokazać.
Mam przedpotopową komórkę do dzwonienia i pisania, zdjęcia i muzykę mam na drugiej, która ma zepsute wejście karty SIM więc nie mam jak przełożyć nawet. Przepraszam Was.
Sunset trzymam kciuki z Twoją maleńką córeczkę, za Ciebie, męża i drugą córcię!
Ps. Ale Twoja córcia jest tylko dwa cm "niższa" od mojej. Anna też urodziła się z wagą 2350 w 39+3 tygodniu.
A jaki miała obwód głowy i brzuszka? -
Ja mam nr do monalisy, zaraz skrobę do niej smska
Sunset, trzymaj się dzielnie... Nie wiem co więcej mogę napisać... Oby wszystko okazało się pomyłką... Ach, dokładnie wiem co przeżywasz i wiem, że żadne słowa pocieszenia nie wiele dadzą. Tylko miłość ukoi wszystko, niestety ona przychodzi z czasem, zwłaszcza gdy nie ma się maleństwa przy sobie. Siły, siły i jeszcze raz siły...monaaa, weronikabp, alexast, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Sunset powolutku wszystko się rozprostuje. Musisz to jakoś przetrwać dla swoich córeczek. Asia jest prześliczna
zaraz dziewczynom wstawię niech podziwiają ślicznotkę
a jaką ma czuprynkę - cudowna
Sunset trzymaj się dzielnie. Codziennie o Was myślę i trzymam za Was mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:14
Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Natalia, Franek na tym zdjęciu to czysty Stasiek (poza ustami) mają taką samą zmarszczę nad noskiem
Z naszej listy wynika, że to jednak 17.06 była pełnia
monalisa, na razie nie odp, jak się odezwie to dam Wam znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:16
Duchess, Galanea, NataliaK, weronikabp, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Duchess, Edyta84, MagdaO, Paula55, Galanea, maggda, NataliaK, Mucha, excella, Ruda27, MILA, Nalka, weronikabp, Marcysia86, monaaa, Tusia84, misia_k1, alexast, Bea_tina, celia, aswalda, ivv, RewolucjaSięDzieje, Paula222, Paulina1986, Camille87, Martynika, Karola:), olcia23, Judi2014, Niesforna, madamama, Kota, ofcooo, stardust87, Agusia2312, afrykanka, betina89, Evelineq, doti77, le'nutka, jovi81, verynice, amela, karolcia:)))), Paula_29, K_A_M_A, magdzia26, evas, zoi lubią tę wiadomość
-
Sunset, jak dobrze, że się odezwałaś! Kochana, trzymam kciuki i mocno wierzę, że wszystko będzie dobrze i malutka jest zdrowa. Życzę Wam dużo siły i wytrwałości.
AISAK napisała, że chodzi z cewnikiem od 10 rano. Jeśli przez weekend nic nie ruszy, dostanie oxy. Napisała też, że u niej w szpitalu sporo pomyłek co do płci narodzonych dzieci i chłopcy leżą w różowych wdziankach
Oczywiście pozdrawia wszystkie dziewczyny
Joasia jest śliczna! I te włosy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:22
Mucha, Nalka, Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak sobie myślę ze przejmę nasza listę i odciążę tym samym Evas która jest teraz zajęta synkiem. Jak myślicie?
Sunset piękna ta twoja córcia normalnie mamuśki zazdroszczę wam ze macie już swoje dzieciątka przy sobieMucha, Edyta84, Duchess, weronikabp, Paula222, Martynika lubią tę wiadomość
-
Ewelineq gratuluję ślicznej córeczki i gratulacje dla każdej czerwcowej mamusi
Limerikowo równieżwykresy pozamykane i nie za bardzo jest jak złożyć prywatne gratulacje, a ja na forum nie mam czasu więc rzadko tu zaglądam
Sunset na pewno z Malutka wszystko będzie dobrze- trzymam za Was mocno kciuki i z całego serca życzę zdrowia
U nas planowy termin rozwiązania to najbliższy czwartek poprzez cc ( ułożenie pośladkowe)Galanea, alexast, Evelineq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piękna Kruszyneczka! Cudowne włoski. Wspaniała jest.
Szkoda, że ciuszki dla naszych pociech są za duże. Aczkolwiek udało mi się zdobyć jedno na 44 cm (leży idealnie) od dziewczyny, z którą leżałam na położnictwie.
Sunset odpisałam Ci smsem na Twoje pytanie.Brzuszek 28 cm, główka 30 cm. Jakbyś miała jakieś pytania jeszcze to wal śmiało.