MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunset trzymaj sie, z Joasia napewno wszystko bedzie dobrze,odrzuc zle mysli,wiem ze latwo mowic ale lepiej ci bedzie jak zaczniesz myslec pozytywnie,bede za Was trzymala kciuki zeby wszystko bylo dobrze,bo przeciez musi byc!
weronikabp, Duchess, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
Z całego serca wspieram i wierzę, że będzie dobrze.Chciałam też podziękować, że napisałaś do nas, naprawdę, wszystkie tu żyłyśmy Twoim postem i wpatrywałyśmy kolejnych znaków od Ciebie.Będę o Was myśleć.
Paula222, Duchess, NataliaK, Galanea, Karola:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a AISAK dalej nie urodziła?? Bez jaj! Teraz spojrzałam na listę mam a ona z 11 czerwca! niezłe jaja!
A pokazujecie swoje Szkraby, to ja pokazuje i mojego dzisiejszego narączusia:)
Edyta84, alexast, vikus001, Duchess, weronikabp, Martynika, MILA, Magda2013, monaaa, MagdaO, Galanea, Tusia84, Judi2014, RewolucjaSięDzieje, Paulina1986, Agusia2312, betina89, Evelineq, doti77 lubią tę wiadomość
-
Kochane Sunset wysłała mi mms'a ze zdjęciem Joasi ale niestety mój tępy telefon nie obsługuje żadnych zdjęć, więc ani sama zdjęcia nie widzę ani Wam nie jestem w stanie pokazać.
Mam przedpotopową komórkę do dzwonienia i pisania, zdjęcia i muzykę mam na drugiej, która ma zepsute wejście karty SIM więc nie mam jak przełożyć nawet. Przepraszam Was.
Sunset trzymam kciuki z Twoją maleńką córeczkę, za Ciebie, męża i drugą córcię!
Ps. Ale Twoja córcia jest tylko dwa cm "niższa" od mojej. Anna też urodziła się z wagą 2350 w 39+3 tygodniu.weronikabp, vikus001, Duchess, monaaa, Galanea, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
o matko, aż mi dech w piersi zaparło jak przeczytałam wiadomość od Sunset. Mam ochotę skakać pod chmury
normalnie aż dziwnie się czuję
jestem mega pozytywnie naładowana. Kurcze jak dobrze - matko jedyna jak dobrze czytać takie wiadomości. Trzymam moooooocno kciuki żeby okazało się, że Joasia jest zdrowa i tylko taka kruszynka z natury
Duchess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:dziewczyny ale powiedzcie mi czy wczesniej lekarze nie widzieli zadnych wad genatycznych córeczki Sunset ? jak to mozliwe ?
Nalka przeslij tego mmsa dalej innej dziewczynie jezeli masz taka mozliwoscweronikabp, Bea_tina, Duchess, Galanea, ivv, Martynika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny