MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, poczytalam i odpowiem na rozne wątki
Imiona: Pola lub Franekchyba ze nam sie zmieni
W czwartek moze sie dowiemy, Pan doktorek obiecał popatrzeć miedzy nozkami
Co do szkly rodzenia to na pewno pójdziemy, cały czas sie tylko zastanawiam miedzy Madalinskiego a Św Zofią, lekarz z Madalinskiego więc chyba jednak tam.
Ostatnie noce to rowniez bezsenność u mnie, więc dzis dzien w łóżku z ksiazka
Dzis rozpoczynam 14 tydzień2 trymestr
)) jest radość!
Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Ja połówkowe mogę zrobić już od 3 stycznia, a faktyczną wizytę mam umówioną na 9 stycznia
Nie wiem jak ja tyle wytrzymam bez wizyty i zobaczenia małego szkraba na usg. Zazwyczaj miałam usg co 3 tyg, a teraz ze względu na święta całe 5 tyg muszę czekać, a właściwie to już zostało 3,5
Co do szkoły rodzenia, to słyszałam że przy pierwszym dziecku warto. Sama nie mam jeszcze wybranej szkoły, ale muszę siąść i poczytać, które szkoły są dobre w Krakowie.
Moja koleżanka urodziła 3 dni temu córeczkę, naturalnie bez znieczulenia i mówi, że bóle do zniesieniaJej mąż natomiast, który był przy porodzie mówi, że nie było tak źle, ale nie chciałby być na jej miejscu
Ja też
-
Dziewczyny jestem w szpitalu. Od rana miałam brązowe plamienie i pojechałam na ip. Po usg pani nie mówiła żeby coś bylo nie tak ale podczas badania stwierdziła że to plamienie jest. Więc zostawili mnie w szpitalu i dali duphason 3 razy dziennie.
Modlcie sie za nas...Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, ja dzis niestety dzien zaczelam od izby przyjec
rano obudzilam sie bo cos ze mnie wyplynelo tak jakby wody plodowe, lozko mokre, poszlam do toalety nie wiem co to bylo bo siusiu mi sie nie chcialo, pojawila sie krew wiec pojechalismy do szpitala.
Płyn owodniowy jest, dzidzius zyje ma 6cm i serduszko bije 160/min ale znowu mam krwiaka 20mmx27mm, wiec leze plackiemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 15:34
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Welonisia wspierajmy się obie:) damy radę my i nasze dzieciaczki.
Nie mam pojęcia od czego to może być, juzvwczoraj trochę mnie bolało ale trochę brzuch idziemy sałatki chyba bo taka z majonezem ciężka jadłam. A rano właśnie to plamienie - na wkładce nic ale na papierze lekko brązowo było. Tak minimalnie ale się martwiam i dobrze że pojechałam.Welonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu. Od rana miałam brązowe plamienie i pojechałam na ip. Po usg pani nie mówiła żeby coś bylo nie tak ale podczas badania stwierdziła że to plamienie jest. Więc zostawili mnie w szpitalu i dali duphason 3 razy dziennie.
Modlcie sie za nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 15:55
-
nick nieaktualnynutka moja koleżanka, która jest w ciąży i też dostała plamień i lekarka kazała jej brać duphason, powiedziała jej, że często jak macica rośnie to pękają jakieś naczynka i często dochodzi do delikatnych krwawień. Po braniu duphasonu po paru dniach wszystko przeszło. Dziewczyny zresztą dobrze mówią, jesteś w szpitalu pod opieką . Wszystko będzie dobrze.
-
Anielka27 wrote:nutka moja koleżanka, która jest w ciąży i też dostała plamień i lekarka kazała jej brać duphason, powiedziała jej, że często jak macica rośnie to pękają jakieś naczynka i często dochodzi do delikatnych krwawień. Po braniu duphasonu po paru dniach wszystko przeszło. Dziewczyny zresztą dobrze mówią, jesteś w szpitalu pod opieką . Wszystko będzie dobrze.
welonisia , Nutka będzie dobrze. Tylko Odpoczywać grzecznie, bo będziemy krzyczec !!
-
Nutka i Welonisia trzymajcie się kochane..
Widzę, że dzisiaj jakiś taki dzień ja też się cały czas zastanawiam czy nie pojechać na ipwczoraj też wieczorem bolał mnie brzuch ale też zrzuciłam to na wzdęcie a dzisiaj rano znowu pojawił się lekko brązowy śluz.. tak jak u Ciebie nutka tylko, że sprawdzam i śluz się wyczyścił i sama nie wiem co robić bo w czwartek tez miałam brązowy..
tylko wiem jak to jest oni zostawiają na 3 dni obserwacji bo wtedy mają zwrot kasy i czy trzeba czy nie zatrzymują często... przerabiałam to we wcześniejszych ciążach..
ech też się trochę martwię teraz jestem sama z dziećmi więc nie podjadę na ip ale jak mąż wróci i zobaczę że plamienie się powtarza to podjadęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 16:29
-
Jejku dziewczyny, jakie złe wiadomości dzisiaj! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze- musi być!
A mnie trzeci dzień koszmarnie boli podbrzusze, ledwo doszłam do kuchni ugotować obiad. Mam nadzieję, że w końcu minie, bo chodzę zgarbiona a tu trzeba się małym zająć...