MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie dam rady Was nadrobić, ale mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze. Cieszę się, że Monalisa się obudziła.
Czytam Was jak mam chwilkę, ale szczerze mówiąc nie mam za dużo wolnego czasu bo Ala mi go pożera
O, właśni się obudziła i już terror zaczyna
Spadam dziewuszkievas lubi tę wiadomość
-
Laura - Pan Bóg doświadcza osoby, które kocha najbardziej... Ukazał w Waszym przypadku swoją siłę. Jesteście dowodem na to, że wiara góry przenosi. Maleńka jest cudowna :* Wasza Mama, będąc w tym ciężkim stanie, jest przykładem nieograniczonej miłości matczynej. Jestem pewna, że Lenka (podobnie jak i Wy) będzie jej kiedyś niezmiernie wdzięczna za to, co wycierpiała, wydając ją na ten świat. Życzę Wam dużo siły i zdrowia, bo wzajemną miłość i szacunek w relacjach rodzinnych już posiadacie. Z nimi już teraz pokonacie każdą przeszkodę...
Selena, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObiecałam napisać po wizycie, a wiec na jakis czas eliminujemy produkty krowie i jaja, ja ich nie toleruje wiec moze i mała tez nie, rozpatrujemy jeszcze nietolerancje laktozy, za 2 tyg odstawimy delicol i zobaczymy czy wrócą dolegliwości jelitowe, potem wrócimy do mleka i sprawdzimy czy jest alergia potem jajka itd. Pola od wczoraj miała wysypkę i drobne chropowate krostki na twarzy to moze byc ta alergia, moze byc to powiązane z dolegliwościami ostatnimi. Także przez 2, 3 tyg obserwujemy i szukamy przyczyny. Mam zapisywać wszystko co jem zeby potem łatwo sprawdzić po czym sa dolegliwości alergie itd aż sie wszystko wyjaśni. Osobiście domyślam sie ze moze chodzić o krowie mleko i jaja, ale zobaczymy..
-
nick nieaktualnyNutka spostrzegawcza kobita jestes
Weronika kurcze szkoda zeby mala miala alergie,ale jak Ty kiedys pisalas rowniez masz,wiec to tez w jakis sposob jest przekazywane. Wazne zeby wyeliminowac alergen i bedzie dobrze
My po usg bioderek,wszystko cudnie!!!jak sie ciesze) Franek dal tylko popis na koncowce drogi powrotnej,skubaniutki,znow byl caaaaly mokry
weronikabp, nutka, Galanea, Tusia84, Agusia2312, Mucha, Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Weronika może to nie alergia tylko nietolerancja
z biegiem czasu może odpuścić. Tak było z moim Michasiem
Przepraszam - jakoś nie zakodowałam w głowie, która z Was karmi Nutramigenem... W każdym razie może Nutramigen to zbyt duże posunięcieja karmiłam Michaśka bebilonem pepti - też na receptę dla dzieci ze skazą białkową... pił ze smakiem bo nutramigen to naprawdę paskudztwo. Zapytaj lekarza o ten pepti bebilon bo może zamiast tego drugiego można. Lekarz będzie wiedział najlepiej
bo ja mogę się mylić
Laura Wasza Lenka jest cudownatrzymam kciuki za Twoją mamusię, żeby szybko wróciła do zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 22:05
weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki! U nas ODPUKAĆ!!! coś zaczyna się uspokajać. Ja zakończyłam antybiotyk i odstawiłam przeciwbólowe - zapalenie piersi ustąpiło. Nadal pobolewa mnie jeszcze sutek ale mała ma problem z prawidłowym jego uchwyceniem, bo jakiś mało wyrobiony jest. Na kolki zaczęliśmy podawać zgodnie z poleceniem położnej Infacol i chyba od wczoraj zaczął działać
Oby najgorsze już było za nami. Niestety w niedziele opuszczają nas mama i teściowa i zostaniemy sami - troszkę się tym martwię, jak sobie sama dam radę z małą jak mąż będzie w pracy.
Pozdrawiammadamama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, rzeczywiście na Smyk.pl jest dużo fajnych promocji.
Zamówiłam dziś komplecik, buciki i matę z pałąkami dla małego.
Mata taka duża, fajna z podnoszonymi bokami, więc mały mi nie wypełznie.
Nalka lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:to prawda kochana, jak widać prawie wszystkim nam ciężko.. ale powiem Ci że choć płaczę dośc często i ciężko mi to kiedy Pola spojrzy się na mnie i uśmiecha to wtedy o wszystkim zapominam i jestem mega szczęśliwa, ale potem znowu wracają trudne chwile, tak to już chyba będzie..Tak jak pisałam, dla mnie ogromnym wsparciem jest mój K, okazuje mi tyle ciepła i chęci pomocy (oczywiście wieczorami po pracy) że łatwiej mi znosić ten trud, wczoraj znowu kupił mi piękne kwiaty, wie jak je kocham
takie małe rzeczy a bardzo dużo dla mnie znaczą.
Dzięki za wsparcie dziewczyny, dobrze to czytać. Dzisiaj od południa mieliśmy naprawdę dobry dzień, chociaż na spacerze synek wytrzymał tylko 25 minut i zaczął koncert. Ale za to w moich ramionach i w koszu spał dzisiaj łącznie około 6 godzin! Jupi! To pierwszy taki dzień od trzech tygodni. Trochę dłużej za to trwało usypianie po kąpieli, ale wreszcie śpi smacznie. Zobaczymy jak długo. Mój mąż jest nieoceniony, kwiaty też przynosi, ale przede wszystkim stara się pomagać jak umie. Kąpiel to jego specjalność, Ignacy jest zafascynowany gdy tata go myje.
Zamówiłam Baby Bag Premaxx, bo mi ta chusta zupełnie nie idzie. Zobaczymy, czy to nosidełko zda egzamin. Zastanawiam się też nad Tulą z wkładem dla niemowląt - czy któraś z Was zna/nosi/nosiła w nosidłach ergonomicznych?
Monaliso, cudownie, że się obudziłaś. Życzymy Ci z mężem szybkiego powrotu do formy i spotkania z powiększoną rodziną.
Sunset, trzymam kciuki za Twoją Joasię.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:Sms od Sunset: "Miło, że pamiętacie. Nadal jesteśmy w szpitalu. Asia przeszła zapalenie jelit i dopiero wraca do normalnego jedzenia. Niestety nadal dostaje większość sondą. Straszna huśtawka emocjonalna. Jeden dzień lepsze wiadomości, kolejny gorsze."
Proszę o przesyłanie dobrej energii dla Sunset i Joasi. Nasza kochana Monalisa się obudziła, teraz czas, żeby Asia wróciła z mamą do domu!
Nalka, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadamama wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny, dobrze to czytać. Dzisiaj od południa mieliśmy naprawdę dobry dzień, chociaż na spacerze synek wytrzymał tylko 25 minut i zaczął koncert. Ale za to w moich ramionach i w koszu spał dzisiaj łącznie około 6 godzin! Jupi! To pierwszy taki dzień od trzech tygodni. Trochę dłużej za to trwało usypianie po kąpieli, ale wreszcie śpi smacznie. Zobaczymy jak długo. Mój mąż jest nieoceniony, kwiaty też przynosi, ale przede wszystkim stara się pomagać jak umie. Kąpiel to jego specjalność, Ignacy jest zafascynowany gdy tata go myje.
Zamówiłam Baby Bag Premaxx, bo mi ta chusta zupełnie nie idzie. Zobaczymy, czy to nosidełko zda egzamin. Zastanawiam się też nad Tulą z wkładem dla niemowląt - czy któraś z Was zna/nosi/nosiła w nosidłach ergonomicznych?
Monaliso, cudownie, że się obudziłaś. Życzymy Ci z mężem szybkiego powrotu do formy i spotkania z powiększoną rodziną.
Sunset, trzymam kciuki za Twoją Joasię.
Dziewczyny Pola spała 5,5 h bez przerwy) wow!
madamama, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny