MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nutka wrote:No ja tak leżałam jak poroniłam- dziewczyny z brxzuchami wielkimi i ja obok. Aż się boję co teraz w nocy będzie z nią. Cały dzień leżała z tabletkami a teraz ją wzięli dopiero. Biedna:(
Bidulka... Jakie to wszystko smutne i niesprawiedliwe...Jak widzę na ulicy dziewczyny w ciąży z papierochem albo jak słyszę w wiadomościach co matki robią swoim dzieciaczkom to nie mogę pojąć, dlaczego jak ktoś bardzo chce dzidziusia to tak często się nie udaje albo traci się ciążę a inne kobiety, takie jak opisałam, mają donoszone ciąże i zdrowe dzieci i nie potrafią tego docenić...
Limerikowo, Marcysia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi2014 wrote:Bidulka... Jakie to wszystko smutne i niesprawiedliwe...
Jak widzę na ulicy dziewczyny w ciąży z papierochem albo jak słyszę w wiadomościach co matki robią swoim dzieciaczkom to nie mogę pojąć, dlaczego jak ktoś bardzo chce dzidziusia to tak często się nie udaje albo traci się ciążę a inne kobiety, takie jak opisałam, mają donoszone ciąże i zdrowe dzieci i nie potrafią tego docenić...
Niestety sprawiedliwosci nie ma na tym świecie
Widzialam takie ktore piły paliły i balowały a potem rodziły zdrowe dzieci i znam takie ktore chuchają i dmuchaja i niestety nie udaje im sieLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekajajaca wrote:Marcysia w którym tygodniu mialas zabieg wcześniej? Ja tak dopytuje, bo cały czas czekam na ten najbezpieczniejszy czas i zastanawiam sie kiedy drastycznie zmniejsza sie ryzyko. Boję sie cały czas, aby wszystko było dobrze do samego porodu no i oczywiście po porodzie.
Jestem po wizycie z maluszkiem wszystko dobrze prawidlowo sie rozwija a szyjka idealna wcsle sie nie skraca. Mam tylko lekki stan zapalny wiec dostalam leki. Nadal musze brac lutreine i odpoczywac buziaczki. Aha waga 400 gram na plus czyli bez szalu. -
topa42 wrote:Czekająca ja uciekam na L4 od połowy lutego a dokładniej to od początku biorę zaległy urlop - czyli od lutego wolllneee
No to jak widze większość z nas planuje uciec na zwolnienie na ostatni trymestrJa pewnie podobnie, bo już się nie będę chciała denerwować tą całą pracą... No i mam tak niewygodne biurko (o wiele dla mnie za niskie), że sobie nie wyobrażam siedzenia przy nim z wielkim brzuchem. Już dziś ledwo dawalam radę...
-
Marcysia86 wrote:No ja zabiegi mialam w 16 i 17 tygodniu wiec pozno.
Jestem po wizycie z maluszkiem wszystko dobrze prawidlowo sie rozwija a szyjka idealna wcsle sie nie skraca. Mam tylko lekki stan zapalny wiec dostalam leki. Nadal musze brac lutreine i odpoczywac buziaczki. Aha waga 400 gram na plus czyli bez szalu.
Życzę bezproblemowego rozwiązania.szczerze ufam i wierze ze tym razem prawdziwy rodzicielski uśmiech zagości na waszych twarzach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 22:31
-
Cześć dziewczynki
Dziś byłam na USG genetycznym. Maluch nie chciał współpracować. Spał sobie w najlepsze i mimo że lekarz próbował go obudzić to się nie bardzo dało. Poprzeciągało się moje dziecię, pomachało rączką i poszło dalej spać
No i przez to nie wszystko udało się zbadać, bo nie chciało się maleństwo odwrócić. Z tego co zostało pomierzone to wszystko jest w normie.kambel, Modelka, fler, AISAK, Tusia84, Agusia2312, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcysia to faktycznie późno. Mialas jakieś objawy, czy tak po prosty na kontrolnym badaniu? Przepraszam, ze tak dopytuje, na pewno jest to bardzo bolesne. Tym razem wszystko będzie w porządku
Co do l4 to ha muszę do końca lutego pracować, ale potem oddaję służbowy telefon i znikam na długi czasjuż sie nie mogę doczekać tego leniuchowania, teraz co dziennie o
6tej pobudka, a tak ciężko sie wstaje gdy za oknem noc.
Miłego dnia dziewczyny.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Czekajaca najgorsze bylo ze stalo sie bez objawow. Poprstu wody odeszly i tyle. Szyjka nie wytrzymala naporu i puscila. Winny poniekad byl lekarz gdyz pomimo ze byla to 2 ciaza nie dal lekow na podtrzymanie oraz nie zainteresowal sie okropnym stanem szyjki spowodowanymn przez nadzerke. Teraz juz jest tam czysciutko oraz leki na podtrzymanie od pierwszych tygodni. Musi byc dobrrze