MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Fler,no to czekam na wieści
.
Judi,to,co Ty piszesz jest dla mnie dużo bardziej sensowne,bo przecież dziecko nie staje się nagle duże na tyle,aby poczuć konkretnego kopniaka,to musi się dziać stopniowo.
Skóra mnie nie swędzi,ale też nie bardzo mam brzuszek,więc może to dlatego,że się jeszcze nie rozciąga?nawilżasz się regularnie? -
Dziewczyny trzymam kciuki za te któe maja dziś wizyty u gina
Jak samopoczucie? u mnie bardzo dobre;) Nie moge sie doczekac nastepnej wizyty chociaż mam ja dopiero 3 stycznia, uff jeszcze tyle dni
A co do nawilżania ja stosuje narazie tylko oliwke w żelu johnsons baby;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 12:13
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja wczoraj miałam USG genetyczne. i dzięki Bogu wszystko jest dobrze! dzidziuś na początku był bardzo aktywny, ale jak mu lekarz powiedział żeby współpracował, posłuchał
i udało się zrobić wszystkie pomiary - wyniki bardzo dobre, wszystkie narządy, przepływy krwi - sprawdzone
serce bije 150 uderzeń/min i nawet pokazał nam lekarz płeć
na 90 % chłopak
mój mąż z dumy i szczęścia prawie odleciał z krzesła
najważniejsze że bobas zdrowy!! taka ulga na nas spłynęła po tej wizycie.. wielka radość!
wszystko mamy nagrane na płytę więc możemy oglądać nasz zdrowy cud!!
z USG wychodzi że ciąża jest 3 dni starsza niż to wynika z daty ostatniej miesiączki, bobas ma 7 cm.
fler możesz mnie zapisać na listę z datą 22 czerwca (wg. USG) - synekTusia84, Limerikowo, weronikabp, fler, nutka, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Eta zazdroszcze ze maly dal sie podgladnac i super ze juz wiecie i rosnie jak na drozdzach.ja tam czekam na corcie.moze w stycz bedzie wspolpracowac z usg bo w 17 tyg ani jej to w glowie;-)
lekarz powiedział że mamy bardzo zdyscyplinowane dzieckona prawdę całość badania USG ( mamy nagrane na płycie ) trwa niecałe 9 minut, więc poszło bardzo sprawnie, dzidziuś ustawiał się tak jak lekarz mu kazał
-
Dziewczyny trochę mam kłopotliwy problem
Mój mąż niestety boi się ze mną kochać
boi się że zrobi coś dziecku, że cos uszkodzi, że będę musiała jechać do szpitala. Rozmawiałam juz o tym z lekarzem i powiedział że jest wszystko ok i nie ma przeszkód i to tez przekazałam mężowi. Niestety nadal brak reakcji i nic to nie dało
Jak myślicie przestałam mu się podobać ? Przez brzuch stałam się dla niego mało atrakcyjna? Sama nie wiem co już myśleć bo jak ma być tak do końca ciąży to już się martwię
-
nick nieaktualny
-
Topa, spokojnie, myślę, że dla męża możesz być nawet bardziej atrakcyjna, bo nosisz pod sercem dokumentację z jego męskości
A jego obawy wynikają z braku podstawowej wiedzy z anatomii człowieka
Tłumacz spokojnie, zabierz go do lekarza, niech mu to wytłumaczy medycznie i czekaj aż sam się przełamie. I w żadnym wypadku nie szukaj winy w sobie! Ty jesteś NAJPIĘKNIEJSZA i NAJSEKSOWNIEJSZA! Amen
Anielka27, eta, weronikabp, nutka, Niesforna, evas lubią tę wiadomość