MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea boję się testu zrobic... Byłam na wizycie u gina 15 lipca, też mówi że dziwnie to wygląda i kazał za tydz przyjśc, ale nie było do niego miejsc więc pójdę za następny o ile @ nie przyjdzie... Bo póki co to ani widu ani słychu...

Mam dziś w planach kupic test, ale nie wiem czy się odważę
Wolę poczekac chyba do wizyty 
No chyba zostanę przy Nan. Franek dobrze je znosi także po co zmieniac
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paula ale odjazd jakby test wyszedl na plus, zabalowalas Kobieto jak trza hi hi
ja jednak obstawiam ze okres normalnie bedzie i nada czekac no chyba ze masz juz ciazowe objawy i przeczucie
nie zmieniaj mleka skoro masz sytuacje pokarmowa opanowana, mym zd to bylby zly ruch
ja tam jeszcze no sex bo boje sie o wew szwy rozpuszczalne z 1.5mca maja trzymac
moja ginka powiedziala po usg ze jajniki ok pracuja ale kiedy okres bedzie to ona nie wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:39
-
Limerkowo ja bym się nawet ucieszyła jakbym w ciąży była
A co do seksu może się nie bałam bo nacinana nie byłam 
Ciężko wyczóc objawy, w pierwszej ciąży bolały cycki teraz bolą ale raczej od mleka
No i boli mnie jak na @ już od tygodnia
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula matko jedyna ja bym wykitowala na zawal od razu na miejscu jakbym sie dowiedziala ze w ciazy jestem
ale z trgo co pamietam to mowilas ze chcialas od razu zajsc w ciaze?
jesli tak to zycze z calego serca dwoch krech
)
Mi poki co sex kojarzy sie z czyms przeszlym,mimo ze dostalam tabletki anty od ginka to nawet nie zaczelam brac bo maz by mi zaraz gderal nad uchem
) hihi zartuje oczywiscie,od nowego tygodnia chyba zaczne
)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula222 podziwiam Cię, że jesteś tak odważna żeby od razu zdecydować się na drugą ciążę
Ja bym nie dała rady - ani fizycznie, anie póki co psychicznie. Takiej burzy hormonów jak teraz to ja nigdy nie miałam. A najbardziej wkurza mnie to, że nad tym nie panuję - nienawidzę takiej bezradności i bezsilności... No i co najlepsze - najbardziej rozwalają mnie błahostki takie jak fakt, że Ala wzięła do buzi smoczek, który leżał w naszej pościeli (w mojej głowie już miała buziunię pełną pleśniawek i innego paskudztwa) albo że teść kupił dla małej body w niebieskie wzorki, gdzie na metce było napisane: "body chłopięce" - no bo przecież jak dziewczynka ma chodzić w ciuszkach dla chłopca...
Mąż jak widzi akie moje odchyły, to się o mnie boi
No cóż - wszystko trzeba przetrzymać, przecież takie wariactwa miną - mam nadzieję
Miłego dnia kochane mamuśki
Galanea, NataliaK, Limerikowo, Mucha, Tusia84, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wiecie ile czasu trzymają po odejściu wód płodowych? Bratowa jest na pordówce, o 3-ciej w nocy odeszły jej wody, a od 4 h podają jej oksytocynę, rozwarcie na 1,5 cm. Po jakim czasie biorą na cesarkę po odejściu wód, jeśli nie ma postępów w porodzie?
-
nick nieaktualnyU mnie graniczne bylo 11 h. Po 11 h konieczna byla cc. Ogolnie to jestmega niezbepieczne,wiec nieh nie czekaja niewiadomo ile godzin. Moze nic nie wspominaja o cc zeby nie stresowac.czekajajaca wrote:Dziewczyny czy wiecie ile czasu trzymają po odejściu wód płodowych? Bratowa jest na pordówce, o 3-ciej w nocy odeszły jej wody, a od 4 h podają jej oksytocynę, rozwarcie na 1,5 cm. Po jakim czasie biorą na cesarkę po odejściu wód, jeśli nie ma postępów w porodzie?
-
my juz po szczepieniu 6w1 hexa za 210 zl 1na igielka, bylo ok w udo, ja sie bardziej nastresowalam niz mala naplakala, teraz spi jak prawdziwy suseł
z nerwow juz po kontroli u dermatolga na tradzik i po hexie wrabalam czekolade z orzechami, a myslalam ze juz mi apatyt na slodkie przeszedl ha ha ha, mylilam sie calkowicie -
no jeszcze oficjalnie nie mozemy Ci pogratulowac zatem dopoki nei zobaczymy tu 2 kreseczek fotki z tesciku :--))Paula222 wrote:Limerkowo ja bym się nawet ucieszyła jakbym w ciąży była
A co do seksu może się nie bałam bo nacinana nie byłam 
Ciężko wyczóc objawy, w pierwszej ciąży bolały cycki teraz bolą ale raczej od mleka
No i boli mnie jak na @ już od tygodnia
ja tez chce miec 2 jak odchowam pare mcy (6+)mala, u mnie zegar biolog. tyka choc dzis ciaza po 35/40 to normalne w sumie
ze mna na sali lezala mama wczesniaka-dziewczynki niecale 2kg 40tka :--))
tylko zachodzac od razu w kolejna ciaze zastanawilabym sie czy moj organizm nie tyle da rady co jest wyplukany z sub odzywczychj i mineralow i dla mnie i dla nast babyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:02
-
Monalisa super ze znów jesteś z nami. Nawet mój mąż się poplakal jak czytaliśmy Twój post:-)
Co do spania to mój Mikus ostatnio po kąpieli i karmieniu ok 19-20 śpi do uwaga uwaga 2.30-3. Jest tylko na piersi. Juz kilka nocy mi takie niespodzianki robi. Potem karmienie i śpi do 5.30 i po karmieniu czasem udaje mi się go uśpić na jeszcze godzinę ale rzadko.
Paula super;-) tez mogłabym być w kolejnej ciąży juz. Może za trzecim razem trafimy w dziewczynkę
Galanea, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]