MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea boję się testu zrobic... Byłam na wizycie u gina 15 lipca, też mówi że dziwnie to wygląda i kazał za tydz przyjśc, ale nie było do niego miejsc więc pójdę za następny o ile @ nie przyjdzie... Bo póki co to ani widu ani słychu...
Mam dziś w planach kupic test, ale nie wiem czy się odważęWolę poczekac chyba do wizyty
No chyba zostanę przy Nan. Franek dobrze je znosi także po co zmieniacGalanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paula ale odjazd jakby test wyszedl na plus, zabalowalas Kobieto jak trza hi hi
ja jednak obstawiam ze okres normalnie bedzie i nada czekac no chyba ze masz juz ciazowe objawy i przeczucie
nie zmieniaj mleka skoro masz sytuacje pokarmowa opanowana, mym zd to bylby zly ruch
ja tam jeszcze no sex bo boje sie o wew szwy rozpuszczalne z 1.5mca maja trzymac
moja ginka powiedziala po usg ze jajniki ok pracuja ale kiedy okres bedzie to ona nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:39
-
Limerkowo ja bym się nawet ucieszyła jakbym w ciąży była
A co do seksu może się nie bałam bo nacinana nie byłam
Ciężko wyczóc objawy, w pierwszej ciąży bolały cycki teraz bolą ale raczej od mlekaNo i boli mnie jak na @ już od tygodnia
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula matko jedyna ja bym wykitowala na zawal od razu na miejscu jakbym sie dowiedziala ze w ciazy jestem
ale z trgo co pamietam to mowilas ze chcialas od razu zajsc w ciaze?
jesli tak to zycze z calego serca dwoch krech
)
Mi poki co sex kojarzy sie z czyms przeszlym,mimo ze dostalam tabletki anty od ginka to nawet nie zaczelam brac bo maz by mi zaraz gderal nad uchem) hihi zartuje oczywiscie,od nowego tygodnia chyba zaczne
)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula222 podziwiam Cię, że jesteś tak odważna żeby od razu zdecydować się na drugą ciążę
Ja bym nie dała rady - ani fizycznie, anie póki co psychicznie. Takiej burzy hormonów jak teraz to ja nigdy nie miałam. A najbardziej wkurza mnie to, że nad tym nie panuję - nienawidzę takiej bezradności i bezsilności... No i co najlepsze - najbardziej rozwalają mnie błahostki takie jak fakt, że Ala wzięła do buzi smoczek, który leżał w naszej pościeli (w mojej głowie już miała buziunię pełną pleśniawek i innego paskudztwa) albo że teść kupił dla małej body w niebieskie wzorki, gdzie na metce było napisane: "body chłopięce" - no bo przecież jak dziewczynka ma chodzić w ciuszkach dla chłopca...
Mąż jak widzi akie moje odchyły, to się o mnie boi
No cóż - wszystko trzeba przetrzymać, przecież takie wariactwa miną - mam nadzieję
Miłego dnia kochane mamuśkiGalanea, NataliaK, Limerikowo, Mucha, Tusia84, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wiecie ile czasu trzymają po odejściu wód płodowych? Bratowa jest na pordówce, o 3-ciej w nocy odeszły jej wody, a od 4 h podają jej oksytocynę, rozwarcie na 1,5 cm. Po jakim czasie biorą na cesarkę po odejściu wód, jeśli nie ma postępów w porodzie?
-
nick nieaktualnyczekajajaca wrote:Dziewczyny czy wiecie ile czasu trzymają po odejściu wód płodowych? Bratowa jest na pordówce, o 3-ciej w nocy odeszły jej wody, a od 4 h podają jej oksytocynę, rozwarcie na 1,5 cm. Po jakim czasie biorą na cesarkę po odejściu wód, jeśli nie ma postępów w porodzie?
-
my juz po szczepieniu 6w1 hexa za 210 zl 1na igielka, bylo ok w udo, ja sie bardziej nastresowalam niz mala naplakala, teraz spi jak prawdziwy suseł
z nerwow juz po kontroli u dermatolga na tradzik i po hexie wrabalam czekolade z orzechami, a myslalam ze juz mi apatyt na slodkie przeszedl ha ha ha, mylilam sie calkowicie -
Paula222 wrote:Limerkowo ja bym się nawet ucieszyła jakbym w ciąży była
A co do seksu może się nie bałam bo nacinana nie byłam
Ciężko wyczóc objawy, w pierwszej ciąży bolały cycki teraz bolą ale raczej od mlekaNo i boli mnie jak na @ już od tygodnia
ja tez chce miec 2 jak odchowam pare mcy (6+)mala, u mnie zegar biolog. tyka choc dzis ciaza po 35/40 to normalne w sumie
ze mna na sali lezala mama wczesniaka-dziewczynki niecale 2kg 40tka :--))
tylko zachodzac od razu w kolejna ciaze zastanawilabym sie czy moj organizm nie tyle da rady co jest wyplukany z sub odzywczychj i mineralow i dla mnie i dla nast babyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:02
-
Monalisa super ze znów jesteś z nami. Nawet mój mąż się poplakal jak czytaliśmy Twój post:-)
Co do spania to mój Mikus ostatnio po kąpieli i karmieniu ok 19-20 śpi do uwaga uwaga 2.30-3. Jest tylko na piersi. Juz kilka nocy mi takie niespodzianki robi. Potem karmienie i śpi do 5.30 i po karmieniu czasem udaje mi się go uśpić na jeszcze godzinę ale rzadko.
Paula super;-) tez mogłabym być w kolejnej ciąży juz. Może za trzecim razem trafimy w dziewczynkę
Galanea, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny