MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi i Monika powodzenia na chrzcinach:) Monika mam nadzieje ze sie wyrobiliscie i juz po spowiedzi
ja tez często ogarniam wszystko na ostatnia chwile,choć juz jestem bardziej zorganizowana niż kiedyś, a jeszcze Ty z dwójka dzieci, to na pewno trudno sie wyrobic.
Ja tak jak pisalam jestem u rodzicow na podkarpaciu, przedwczoraj Mąż dojechal do nas bo ma urlop i dzisiejsza noc wstawał do Ignacego, a ja w drugim pokoju smacznie spalam))) i tak będzie do końca tygodnia
) karmienie butelka ma swoje zalety
Teraz leże w łóżku z telefonem a Mąż na dole w kuchni ogarnia synawreszcie mam urlop
hehe
weronikabp, Edyta84, Agusia2312, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeta wrote:Judi i Monika powodzenia na chrzcinach:) Monika mam nadzieje ze sie wyrobiliscie i juz po spowiedzi
ja tez często ogarniam wszystko na ostatnia chwile,choć juz jestem bardziej zorganizowana niż kiedyś, a jeszcze Ty z dwójka dzieci, to na pewno trudno sie wyrobic.
Ja tak jak pisalam jestem u rodzicow na podkarpaciu, przedwczoraj Mąż dojechal do nas bo ma urlop i dzisiejsza noc wstawał do Ignacego, a ja w drugim pokoju smacznie spalam))) i tak będzie do końca tygodnia
) karmienie butelka ma swoje zalety
Teraz leże w łóżku z telefonem a Mąż na dole w kuchni ogarnia synawreszcie mam urlop
hehe
) odpoczywaj kochana. Super!
eta lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny to prawdziwy luksus spać cala noc bez świadomości ze trzeba wstawać. Ale rano o 7 sie obudzilam i juz chciałam lecieć do ignasia ale myślę sobie że nie, że muszę dac szanse tacie być tatą, a nie wyręczać go na każdym kroku.
I odpaliłam forumweronikabp, Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które używają pieluch Dada 3 , czy Wy tez macie wrażenie ze 3 sa mniej chłonne niż 2?? Bo używamy trzeci dzień 3 i co pielucha to czuć zawsze mokro, a w 2 nie było tak czuć wilgoci jak sie dotknęło, było bardziej "sucho". A kupilam trzy paczki i cos żałuje, bo w mojej ocenie sa gorsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Galanea piękna Zosia! Na pewno jest zdrowiusieńka:) z takim uśmiechem nie ma innej możliwości.
Eta dzięki za informacje. Ja teraz 3 będę kupowała to wezmę jedno opakowanie i sprawdzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 15:36
Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
Galanea urocza Zosia
w lozeczkach dzieci rożne rzeczy wyrabiają, mój to tancuje po całym lozeczku
Licze na to ze z tymi pieluchami to może taka paczka mi sie trafiła, bo pamiętam ze jak jeszcze 1 kupowalam to jedna paczka miała sztywniejsze pieluchy,gorsze niż wczesniejsze, potem miały nadrukowane inne wzory, wiec niekazda paczka miała identyczne pieluchy choć ciągle to była Dada 1. Ale sobie pomyslalam ze biedra to biedra, rządzi sie swoimi prawamiale ciekawa jestem waszych opinii to dajcie znać co Wy sadzicie!
Mój Ignas dziś śpi, pada deszcz a my z moimi rodzicami siedzimy pod zadaszeniem na polu (czyli na dworze dla tych co nie są z podkarpacia)Ignas w wózku ma spanie że hoho
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta, My używamy pampersów, ale moja bratowa testowała różne, też chciała przejść na Dadę, ale właśnie wg Niej za bardzo przemakały i wróciła do pampersów.
Moja Córcia śpi dziś prawie cały dzień, czy Wasze też tak mają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:03
balonik, eta lubią tę wiadomość
-
Ja miałam 2 paczki Dady 2, ale jakoś mi nie podeszły. Właśnie wydawało mi się że są bardziej "mokre" i zdecydowanie sztywniejsze niż Pampersy.
Dlatego teraz tylko zielonych Pampersów używam.
Dla zainteresowanych w Carrefourze jest teraz promocja na Pampersy - duża paczka 3 - 150 sztuk za 88 zł.
Weronika mój Jaś niestety nie śpi cały dzień... A chciałabym, żeby tak raz na jakiś czas miał taki dzień jak Twoja Pola.
Aczkolwiek śpi więcej niż zwykle - zamiast drzemek po 15 minut mieliśmy dziś jedną godzinną (hura!) i jedną 0,5 godzweronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za opinie o pieluchach.
Mój Ignacy ma dziś dobre spanie, ale dlatego ze na powietrzu był sporo czasu i spal w wózku, wieczorem trochę pomarudzil, ale o 8 położony zasnął w jakieś 20 minut. Trzy razy podchodziłam do lozeczka go uspokoić i wyciszyc i śpi.
Galanea lubi tę wiadomość
-
My też dzisiaj mieliśmy chrzest Gabrysi uff Gabi przespala całą Msze Św. Nawet moment polania główki wodą święconą
Pozniej w lokalu dawała popalić ale juz tak ma że nie lubi spędzać wielu godzin w nieznanym miejscu najlepiej jej jednak w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 22:27
eta, Galanea, weronikabp, Martynika, Edyta84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny