X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Julka jaką przeszla operacje?
    straszna tragedia

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bardzo mi przykro, nawet nie próbuje sobie wyobrazic co czuja ci rodzice.. :-(((

Polcia jakos wiercila sie w nocy, za duzo spała w dzien :-) od 6 balety totalne, na szczęście k wziął Pole na dół na zabawy a mi dali pospać do 9 :-))

Polcia pozdrawia Cioteczki niedzielnie :)
    e3512cebe27bd2edmed.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:10

NataliaK, Limerikowo, Nalka, alexast, Agusia2312, evas, Galanea, madamama, eta lubią tę wiadomość

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super że takie dobre wyniki u Franka :)
    A z córeczką znajomych... Nie mogę pojąc takich sytuacji, nawet nie chcę sobie wyobrażac co muszą czuc bo łzy same się cisną :/

Ja dostałam w końcu wczoraj @, możemy zacząc z mężem oficjalne starania :)

MonikaS, alexast, Agusia2312, Martynika, evas, NataliaK, Bea_tina, Galanea, eta lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo przeszla druga operacje wymiany zastawki w mozgu aby nie gromadzil sie plyn w mozgu,pierwsza operacje zwalili i ta druga rowniez. W tym samym czasie rowniez zamkneli jej jelito bo miala perforacje,pielegniarki w 20 dniu zycia Julci podaly jej za duzo mleczka i po prpstu peklo.... :(:( ale przed operacja wszystko bylo dobrze,Julcia smiala sie,plakala za mama,krecila siew lozeczku,wazyla juz ponad 3 kg...ehhh straszna tragedia :-( tata Julci jest chrzestnym Frania,mielismy ich odwiedzic niedlugo :(

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia dzieki za info
    czytam ze b skomplikowane operacje na tak malym dziecku
    czy dziewczynka cierpiala na wodoglowie moze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:37

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedne maleństwo. nie wyobrażam sobie jak wielka to musi być strata dla Twoich znajomych. Nie wiem czy potraiłabym się pozbierać po takiej traumie :( tyle maleńka walczyła o to żeby żyć...

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK może Twoja dupa i zmiękła ale tylko na moment, jak wpadłaś i załatwiłaś sprawę z tymi pielęgniarkami to się okazało, ze miękka dupa jednak nie taka miękka. ;D Franek terrorysta rozprawił się z infekcją. Mówiłam, że tak bedzie. :D

To straszne co się przytrafiło Julce.. Boże! Przecież ja tam rodziłam Annę!
    Martynika wrote:
    Wow, Evas, super zdjęcia, fajnie mieć już takich dużych chłopaków :). Mnie też się marzy taki obrazek za jakiś czas - chciałabym mieć dwóch chłopaków rok po roku, a za dłuższy czas trzecie maleństwo :).
    Tjaaaaaa... Też chciałam dwóch chłopców, po paru latach może jeszcze jednego. Jest Anna. :D

Evas chłopaki świetne, oby wybrali fajne babeczki, co byś nie miała problemu z synowymi. :D

Weronika Pola prześliczna. Super pozuje do zdjęć, mała modelka. :) Rozumiem babski wypad! Wczoraj zrobiłam to samo. Poszłam na wino... jeny ile czasu człowiek nie pił nawet łyczka i od razu wytrąbił butlę wina. Co ze mnie za matka. :D Ale w końcu spotkałam się z przyjaciółką, mogłam pogadać, doradzić ach.. było cudnie. :)

Hahaha co do seksu i "umawiania się". Mąż mnie atakuje a czasami jestem tak padnięta, że nie ma szans. Masaż? Od razu zasypiam - biedaczyna. W końcu tak się wkurzył i mówi:" Rozumiem, że seks w przyszłą sobotę tak?!" I tak policzyłam.. i kurde wychodziło, że seks rzeczywiście był co sobotę (z mojej winy) hahahaha. :D Już to naprawiłam. :P

weronikabp, Agusia2312, Martynika, Limerikowo, evas, NataliaK, Galanea, eta lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka widzisz my możemy jakoś bez seksu egzystować a chłopy liczą każdy dzień "zaległy" i niby nie mają pamięci do dat itd ale ddo tego to mają

Nalka, Limerikowo, NataliaK, evas, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia straszna tragedia... Wspólczuje rodzcią diewczynki:( Co za chora sytuacja w szpitalu, zeby tak spieprzyc sprawe..

Weronika Pola jaka radosna :) :**

A moze mi poradzicie Marcel zaczał przesypiac całe noce bez obudzenia sie na mleko i nie wiem czy moze lepiej raz chociaz w nocy spróbowac mu wcisnac mleko na spiocha?? Bo nie wiem czy to nie za długo bez mleka jest dla zołądka. Dzis obudził sie przed 6 i zjadł do teraz tylko 210 w sumie, nie wiem czy przez to ze tak długo był bez jedzenie.

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda to prawda, mąż historii nie znosił, bo głupie daty są i on nie pamięta nawet kiedy jest Dzień Matki i Dzień Ojca ale kiedy ostatnio się kochaliśmy to Ci nawet przez sen powie.

Martynika, Limerikowo, evas, NataliaK, MonikaS, eta lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia2312 wrote:

A moze mi poradzicie Marcel zaczał przesypiac całe noce bez obudzenia sie na mleko i nie wiem czy moze lepiej raz chociaz w nocy spróbowac mu wcisnac mleko na spiocha?? Bo nie wiem czy to nie za długo bez mleka jest dla zołądka. Dzis obudził sie przed 6 i zjadł do teraz tylko 210 w sumie, nie wiem czy przez to ze tak długo był bez jedzenie.

Matko kochana, dziewczyno, czekam na ten moment od ponad czterech miesięcy, a moje dziecko na to, że chyba sobie żartuję...
    Śpij! Korzystaj! Czytaj! Oglądaj film! Gadaj z mężem, rób na drutach, czy co tam lubisz robić i ciesz się, że noc to noc :D.Jeżeli Marcel dobrze przybiera na wadze, to nie musisz go budzić, to już nie noworodek :).
    My jak tylko Artur przytnie komara, zawijamy się też do spania, bo ostatnio to mu się uaktywnił budzik co 2-2,5 godziny......

Nalka-buhahahaha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 11:14

Limerikowo, evas, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo tak,miala wodoglowie,ale niewielkoe,po pierwszej operacji zastawke wlozyli prawidlowo ale pozniej zaczal wyciekac plyn mozgowy i trzeba bylo ponownie operowac. I tym razem wlozyli zastawke nie tak jak trzeba... :(

Dobra koniec smetow ;-) Franek dokazuje od rana juz nie mam ppmyslu jak go tu okielznac. Najlepiej wczoraj przychodzi lekarz wieczorem a byla wlaczona suszarka na telefonie a lekarz myslal ze odkurzamy w izolatce xd nie mogla uwierzyc ze dziecko sie uspokaja przy takiej "muzyczce",a tutaj bez tegp to ja niewiem jakby go sie uspilo xD jakby diabel wstapil w niego,serio ;-)

Limerikowo, weronikabp, MonikaS, evas, eta lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super, ze suszareczka koi synka :--))

kazdy rodzic ma juz swoje wyprobowane sposoby na chwile sw spokoju

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia straszna historia... współczuje znajomym..
    Tak to jest, że cuda się zdarzają, wszystko jest dobrze, i taki mały okruszek ma szanse żyć, tyle starań i nadziei, a przez głupi błąd człowieka wszystko idzie na marne, ehh... :(

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka śliczna Pola, faktycznie urodzona modelka :)

A Zosia dziś kończy 3 miesiące :) Ale czas leci.

Limerikowo, weronikabp, evas, Agusia2312, Nalka, eta lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Jaka śliczna Pola, faktycznie urodzona modelka :)

A Zosia dziś kończy 3 miesiące :) Ale czas leci.
    Sto lat Zosiu :-)

Galanea lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że dzisiaj jest sobota a nie niedziela. Od rana zasuwam jak nie wiem co. Kończę zaległe pranie a jest tego trochę. Teraz kurtki piorę Michałkowe i Piotrusiowe :) kuchnię posprzątałam. Po mleko musiałam jeździć do rossmanna. Teraz obiad miałam robić ale jakoś sił mi brakuje. Chyba jednak pójdę zrobię bo Michaś jak się obudzi to pewnie chętnie zje.
    Muszę sama porobić morfologię bo coś ostatnio coraz słabsza się robię i obolała. Może znowu jakieś mam słabe wyniki. I tak powinnam dawno temu zrobić bo przecież całą ciążę anemię miałam i ciekawe czy z niej wyszłam... człowiek na nic czasu nie ma a niby tylko w domu z dziećmi siedzi... jutro i tak nie pojadę bo nie mam z kim chłopaków zostawić a wziąć to ich nie wezmę bo jeszcze chorują i strach żeby nie pogorszyć sprawy... poczekam aż wyzdrowieją :) dzisiaj noc była ciężka bo Michaś kaszlał masakrycznie i spać przez to nie mógł a Piotruś miał nosek zatkany i prawie godzinę walczyłam, żeby mu go troszkę odetkać. Też przez to nie mógł spać.

Limerikowo, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, ja też się wybieram na morfologię, ale właśnie ciężko z czasem. Też czuję się bardzo słaba i za każdym razem jak wstaję, to mam zawroty głowy. Całą ciążę również walczyłam z anemią i ciekawa jestem jak teraz wyniki wyglądają.

MonikaS, Agusia2312 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy tym wszystkim człowiek zapomina o sobie samym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:41

Galanea lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia maszracje,ja ostatnio mialam wizyte u lekarza endokrynologa odnosnie guza co robimy i zapomnialam isc,bo z Frankiem latalam. Teraz wszyscy na mnie krzycza ze mam zrobic porzadek z sama soba bo podobno jestem blada gorzej jak sciana(w szpitalu nie ma lustraxD wiec niewiem) a ja sie pytam kiedy?wtedy cisza. No wlasnie,czlowiek w tym wszystkim zapomina o sobiebo jednak dla mnie wazniejszy jest Franio niz ja sama :) z reszta z Wami pewnie jest tak samo,tez dla Was dzieci wazniesze niz wy same.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:55

MonikaS, Galanea, weronikabp, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

‹‹ 1595 1596 1597 1598 1599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ