MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:Wow, Evas, super zdjęcia, fajnie mieć już takich dużych chłopaków
. Mnie też się marzy taki obrazek za jakiś czas - chciałabym mieć dwóch chłopaków rok po roku, a za dłuższy czas trzecie maleństwo
.
Starszy ma 180 cm wzrostu, więc już mnie przerósł
Zobaczysz jak ten czas szybko zleci i zanim sie obejrzymy nasze maleństwa będą już większe od nasLimerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Evas super masz gromadkę
Same przystojniaki. Jeszcze trochę a dziewczyny będą za nimi ganiać
a te zdjęcie z żółwiem jest genialne
żółw świetny
180? wow na zdjęciu nie widać
hmmm pewnie już ganiają a ja tu takie plotę rzeczy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:37
evas, Martynika lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Jutro wybieram się dopiero do pediatry. Myślisz ze od razu do alergologa lepiej?
Limerikowo, Karola:) lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:Evas super masz gromadkę
Same przystojniaki. Jeszcze trochę a dziewczyny będą za nimi ganiać
a te zdjęcie z żółwiem jest genialne
żółw świetny
tak mi się spodobał, że musiałam go kupić.
A dziewczyny to już od jakiegoś czasu krążą wokół tego starszego, a młodszy w wakacje przeżywał swoją "pierwszą miłość"
eta, MonikaS, Martynika lubią tę wiadomość
-
evas - 3 chłopaków plus mąż .... masakra!
hehehe
musisz mieć twardy charakter żeby ogarnąć tyle chłopa!
a chłopaki super! masz piękną gromadkę! tylko pozazdrościć!
Natalia - MOCNO TRZYMAMY KCIUKI WSZYSTKIE TUTAJ ZA WAS!!!!
evas, weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Natalia, kciuki za Franka. Jestes swietna mama i kozesz byc z siebie dumna! Oby wszystko szybko wrocilo do normy.
Madamama, nie do wiary ile przykrosci Cie spotkalo. Oby juz tylko bylo lepiej, kuruj sie tam!
W ogole kciuki za wszystkie dzieciaki i mamuski. Chcemy tylko zdrowia i spokojuevas, eta, weronikabp, madamama, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:A z naszymi szpitalami... masakra
niby wydaje sie z Tv ze tu wyzszy poziom, nizsza umieralnosc, fachowcy etc a fige prawda w codziennym zyciu, tez czeka sie np ponad rok w Limerck na konsultacje dermatologa i 1 rok na logopede z dzieckiem
w szpitalu na przyjecie i pomoc jakas w szpitalu-emergency department z rotawirusem z dzieckiem 9h, a ze zlamana noga tez pare h, glowy nie zszyja tylko na pseudo plastry kleja..
nei ma tak ze wyniki krwi/moczu pojdziecie sobie zrobicie bo nei ma takiego zakladu, a wyniki zleca tylko rodzinny i czeka sie tylko tydzien lub 2 no chyba ze przyspiesza jak jakies emergency to 2/3 dni
poczytajcie horrorek jak macie sily porodowek irl a bardzo roznie sie trafia 50/50
u nas na watku irl kol Jaszczurka zaliczyla horrorek-40min glowa synka na zew a reszta cialka w srodku,synek na intensywnej wyladowal na 3 dni
a przed kol Ewelina jeszcze wszystko mozliwe, odsylaja z plamieniem z krwawieniem, az wody odejda jak sa skurcze co 5min itd bo to normalne
wiadomo ze w Pl tez sie rozne historie trafiaja
ja np nie mam tu w ogole pediatry do dziecka, tylko rodzinny leczy niemowle objawowo albo trafi albo nie..
z biegunka,goraczka, infekcja 6x chodzilam z mala do 3 roznych lekarzy by pomogli, nikt posiewu kupki nie zrobil czy badan krwi jej
nawet na biegunke i sluz w kupie odmowiono mi posiewu ze niby sluz w kupce cytuje: "inaczej sie leczy" -
eta wrote:evas - 3 chłopaków plus mąż .... masakra!
hehehe
musisz mieć twardy charakter żeby ogarnąć tyle chłopa!
a chłopaki super! masz piękną gromadkę! tylko pozazdrościć!
Natalia - MOCNO TRZYMAMY KCIUKI WSZYSTKIE TUTAJ ZA WAS!!!!myślę że gdybym miała 3 dziewczynki to byłoby znacznie trudniej. Chłopcy są spokojni i nie mam z nimi żadnych problemów, bardzo pomagają mi w domu. Gdyby nie oni, to bym chyba nie ogarnęła małego dziecka, domu i własnej firmy
Kto jak kto, ale my mamy musimy mieć siłęLimerikowo, weronikabp, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Limerikowo ja właśnie słyszałam że tam dostać się na jakieś badania to mega problem, że u nas w polsce przynajmniej z ulicy możesz pójść za kasę zrobić co chcesz, wiec tak źle nie ma u nas mimo wszystko, choc NFZ tragedia, płacę składki a nie korzystam ani ja ani mój Ignacy bo z terminami to jakąs tragedia, więc mamy prywatne ubezpieczenie zdrowotne.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Eta, nie jest tak źle
myślę że gdybym miała 3 dziewczynki to byłoby znacznie trudniej. Chłopcy są spokojni i nie mam z nimi żadnych problemów, bardzo pomagają mi w domu. Gdyby nie oni, to bym chyba nie ogarnęła małego dziecka, domu i własnej firmy
Kto jak kto, ale my mamy musimy mieć siłę
No Kochana to tylko Twoja zasługa, że wychowałaś ich na tak fajnych chłopaków!! ja zawsze powtarzam że gdyby nie kobiety to ten świat by nie istniał!evas, weronikabp lubią tę wiadomość
-
eta wrote:No Kochana to tylko Twoja zasługa, że wychowałaś ich na tak fajnych chłopaków!! ja zawsze powtarzam że gdyby nie kobiety to ten świat by nie istniał!
mam nadzieję, że kiedyś synowe mi za to podziękują
Mają już opanowaną pralkę, zmywarkę, z odkurzaczem znają się od dawna, gotować też już coś nieco potrafią
eta, Limerikowo, weronikabp, MonikaS, alexast lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Wychowuję ich na dobrych mężów
mam nadzieję, że kiedyś synowe mi za to podziękują
Mają już opanowaną pralkę, zmywarkę, z odkurzaczem znają się od dawna, gotować też już coś nieco potrafią
hehehe nieźle:D tylko żeby Ci się dobre synowe trafiły, które docenią taki materiał na męża i będą wdzięczne teściowejevas, MonikaS lubią tę wiadomość
-
eta wrote:hehehe nieźle:D tylko żeby Ci się dobre synowe trafiły, które docenią taki materiał na męża i będą wdzięczne teściowej
zawsze im powtarzam, że kandydatka na żonę musi gotować lepiej niż matkaoj będą miały ciężko sprostać temu zadaniu :p
eta, MonikaS, alexast, Martynika, Galanea lubią tę wiadomość
-
evas wrote:sama im żony wybiorę
zawsze im powtarzam, że kandydatka na żonę musi gotować lepiej niż matkaoj będą miały ciężko sprostać temu zadaniu :p
Tesciowa lepiej gotuje ma duzo czasu i inwencji
teraz jak przyjezdzaja to na pewno jak zwykle przyleci tez upieczone miesko-bedzie obiad na 2 dni
ps o miesko pieczone nigdy nie prosilam, mama meza robi sama i przywozi
Evas zobaczysz ze synkowie sami zoneczki wybiora, nei ma innej opcji :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 15:00
evas lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:he he ja gotuje slabo ale nie glodujemy
Tesciowa lepiej gotuje ma duzo czasu i inwencji
teraz jak przyjezdzaja to na pewno jak zwykle przyleci tez upieczone miesko-bedzie obiad na 2 dni
ps o miesko pieczone nigdy nie prosilam, mama meza robi sama i przywozi
Evas zobaczysz ze synkowie sami zoneczki wybiora, nei ma innej opcji :--)), może coś z tego zapamiętają
eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowo, jak zwykle. Nalka, ja się za szydełko boję teraz chwycić - zwykły sznureczek czerwony może być, czy musi koniecznie być robiony przeze mnie? Bo jak musi to jakąś makramę strzelę niż potencjalnie niebezpieczne narzędzie wezmę.
NataliaK - nie bądź gupia! Jesteś najlepszą matką pod słońcem, Terrorysta raz dwa zdrów będzie jak ryba i znowu będzie Cię pokonywał 10 do 0. Teraz jest kijowa końcówa września, z przytupem musi się zakończyć. Zaraz będzie śliczny, złoty październik, przyjedziesz do mnie z Franzem i będą się chłopaki darły unisono. A tymczasem wytrzymajcie w klitce 4x4, chociaż wiem, że łatwo nie jest. Dzisiaj jeszcze dostaniesz lepsze wieści, mówię Ci. Bielański może Ritzem nie jest, ale leczą dobrze.NataliaK, evas, weronikabp, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość