X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas sa tylko wyniki moczu,sa dobre. Ja mam opryszczke wargowa a to wirus,byc moze Franek procz zwyklej infekcji podlapal jeszcze to i juz w ogole bedzie masakra. Wyniki krwi powinny byc niebawem,czekam na nie jak na zbawienie....z nadzieja ze sie poprawily ;-(
    Dziewczyny w takich chwilach czlowiek naprawde mysli ze to wina po prostu moja...
    Franek tu dostaje pierdolca,jest tak marudny bo nie wyspany na maxa,co chwile ktos go budzi jak nie drzwiami to przyjdzie ktos mierzyc itd. Nie da sie go uspokoic niczym.
    Dzis juz lekarka dostala ode mnie przyslowiowa zjebe. Od 21 do 13:30 nie bylo zadnego lekarza az w koncu jak tam wpadlam...to przychodzi co chwile,powiedzialam jej albo sie bierze do roboty albo zrobie z nia porzadek. Juz bylam taka wsciekla ze myslalam ze wszystkivh rozwale. Tlumaczyla sie tym ze duzo dzieci na oddziale,gowno mnie to obchodzi,moj syn jest tak samo wazny jak inne dzieci.

Ehh, ulzylo mi ;-)

evas, weronikabp, Agusia2312, Limerikowo, Galanea, eta, Nalka lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madamama jakas masakra ze ciagle cos sie dzieje...chyba limit juz wyczerpalas!!!

Natalia Franek wytrzyma, bo jest twardym gosciem, a Ty jestes twarda babka. 4x4 ale dobrze ze izolatka.

Niesforna jak rzucac bialko to calkowicie, zadnych buleczek slodkich, masla, margaryna bez serwatki, itp.

A u nas lekkie krostki sie pojawily i kupka jedna srednia, ale spokojnie dalej obserwuje.

madamama, Agusia2312, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my 1 października mamy 3 rocznice ślubu i mój mąż zrobił mi niespodzianke sam upiekł torta z bita smietana i dodatkami a o to foto
    f705a1c1f80e19d2med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:31

evas, Mucha, alexast, weronikabp, Martynika, Limerikowo, Galanea, madamama, eta, Paula222, Nalka lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia smaka narobiłaś :) chyba zaraz pójdę sama coś upichcę - gorzej, że bardzo nie mam z czego... ehhh ja jak mam kiepski humor to się objadam a później żałuję a właśnie teraz mi brakuje słodkiego ciacha z bitą śmietaną ;)
    a kiepski humor bo ta pogoda taka i do tego muszę w domu kiblować bo dzieci chore :/ powtarzam sobie, że jeszcze tylko 5 dni aż Michaś skończy antybiotyk i mam nadzieję, że pozdrowieją i wyjdziemy :)

evas, NataliaK, Agusia2312, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia masz rację, czasem trzeba personel szpitala do pionu postawić i przypomnieć jakie mają obowiązki.

Agusia zazdroszczę takiego męża.

Madamama Ty odpraw jakieś czary, albo szamana wezwij, limit przykrych zdarzeń już wyczerpałaś. Teraz czas na same przyjemne chwile ;)

Muszko, Majka niech już się nie wygłupia i robi w końcu ładną kupkę. Powiedz jej że ciotka Ewa nakazała :D

NataliaK, Mucha, Agusia2312, madamama, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, mnie też ślinka pociekła na widok tego tortu :D ja to nawet mam z czego zrobić, ale mi się zwyczajnie nie chce, co innego gdyby tak ktoś zrobił :P

MonikaS, Agusia2312, madamama, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach zjebki ktora zaserwowalam ,pol godziny temu przyszly dwie profesorki ;) wytlumaczyly jak sytuacja,Franio walczy dzielnie wczoraj neutrocytow bylo 90 a dzis jest 400!!!;)) uspokoily nas ze prawdopodobnie to byla trzydniowka,ale naraxie jestesmy na obserwacji. Po wyjscii bedziemy musieli Frankowi pobierac raz w tygodniu krew do badania odnosnie ilosci neutrocytow i byc pod stala opieka hematologa. Napewno co mnie pocieszylo,wykluczona jest bialaczka i nowotwory,zostaly zrobione markery i dodatkowe badania,wszystko wyszlo ok. Jednym slowem idziemy ku lepszemu,jak oznajmily wyniki badan to ze szczescia az sie poplakalam ;-) z reszta dzis i wczoraj to non stop wyjec ;-))

Niesforna, Mucha, evas, weronikabp, MonikaS, alexast, Agusia2312, Galanea, madamama, Limerikowo, eta, misia_k1, Paula222, Nalka lubią tę wiadomość

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super wieści!
    Franio to dzielny chłopak i lada dzień będziecie razem znowu w domu!

NataliaK, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia suuuuper wiadomosc!!!!

Evas juz Majce powtorzylam, mam nadzieje, ze poslucha i bedzie lepiej ;)

evas, NataliaK lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Natalia widocznie tak cos go dopadlao i sobie sam poradzil dzielny chlopak :)

NataliaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia cudownie!!! na takie wieści tu czekamy i będzie coraz lepiej!! :)) buziaki dla Was! Franio - Ciocia jest z Ciebie dumna, walczysz tak dzielnie!!

Agusia taki Mąż to Skarb :)) smacznego!!!

Muszko mam nadzieję, że będzie dobrze u Majeczki, dalej trzymam kciuki!

a ja dziś miałam babski dzień, koleżanka otwierała salon spa & beauty, przyszło sporo fajnych kobiet, robiłam metamorfozy, doradzałam stylistycznie, babeczki zachwycone, ja szczęśliwa, że nareszcie odreagowałam :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 18:38

evas, NataliaK, Agusia2312, Mucha, Limerikowo, eta, Nalka lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia no i suuuuuuuuuuuper :D
    kiedy do domq?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:03

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny naprawde sie ciesze. Franek co prawda dzis bylnw troche kiepskim samopoczuciu,mega niewyspany po nocy bo jednak spal od 00 do standardowo 6,w dzien probowal ale co chwile ktos go budzil,wieczprem nawet nie chcial jesc tylko jedynie spac i plakac ;-) ale okielznany osobnik spi i ja tez ide bo padam na twarz.

Monia co do wypisu to niewiadomo,najprawdopodobniej w pon/wt a jak nie to nawet do pt,boja sie ze wyjdzie i zaraz cos zlapie,bezpieczny pulap jest mniej wiecej od 500 neutrocytow wzwyz,jeszcse troszke brakuje a nie chca go codziennie kluc bo nabawi sie anemii,jednak w tym tyg miak 3 pobrania,dla takiego malucha lacznie 6 pelnych fiolek to duza utrata. Przemecze sie i zaczekam az wyjdziemy ale oby juz nie wracac nigdy wiecej...

weronikabp, evas, Mucha, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia licze ze szybko was wypuszcza ze szpitala i tak sie dzielnie trzymasz !;)

No dziekujemy dizewczyny, to nasza pierwsza rocznica z Marcelkiem, ukochanym wyczekiwanym skarbem <3

weronikabp, NataliaK, evas, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Przemecze sie i zaczekam az wyjdziemy ale oby juz nie wracac nigdy wiecej...
    Niech tak się stanie kochana... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja to jak pisalam jesli chodzi o Frania to jestem miekka dupa,maz mnie trzyma w ryzach bo wiecznie bym plakala,bez niego niewiem jakby bylo. Siedzi z nami caly czas tylko od 20 musi wychodzic, ale od 7 rano znow moze byc.

Weronika skladaj dalej swoje modlitwy,czuje ze one dzialaja ;-)) :*

Agusia2312, weronikabp, madamama, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Weronika skladaj dalej swoje modlitwy,czuje ze one dzialaja ;-)) :*

Obiecuję...
    wiecie, mam różaniec który ostatnio dostałam od przyjaciela Księdza przyjechał do mnie z Medjugorie, jak Pola nie chciała jeść i było krytycznie to brałam go i modliłam się(a od wielu lat raczej zaniedbałam swoją duchową stronę..)kiedy Natalia powiedziała o szpitalu i sytuacji zrobiłam to samo.

NataliaK, Limerikowo, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak moja coreczka byla chora z goraczka 39stop to o 5 nad ranem "modlilam sie" do mego sp Dziadka Bolka, juz gadalam sama do siebie po calej nocy: Dziadku spraw bysmy natrafily na kompetentnego lekarza tylko
    no i udalo sie
    u mnie ciezko z wiara po 2stratach nie powiem, ale w pomoc naszych bliskich zmarlych zawsze wierzylam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:33

Bea_tina, eta, Mucha, weronikabp, Galanea, Agusia2312, NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia tak radują takie wieści !! :) cały dzień myślałam o Was! cieszę się że najgorsze rzeczy wykluczone, teraz będzie już tylko lepiej!

Agusia pokazałam zdjęcie tortu mojemu mężowi, niech bierze przykład z Twojego!!
    :)

ja dzisiaj jakaś zorana jestem:/ nic mi się nie chcialo. stos rzeczy Ignasia do prasowania leży, wieczorem mały troche koncertował zanim zasnął. teraz siedzę i piwo czekoladowe popijam. heh ale cieszę sie że tutaj dobre wieści. :)

evas, Agusia2312, NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u nas nocka spoko,Franek wstal o polnocy, o 4 no i 6 juz nie spal ;-)
    Za to ja nie spie znow od 3, zadzwonil o 3 moj przylaciel ze zmarla jego coreczka :( kiedys wam pisalam,urodzila sie w maju z waga 800 gram. Ale juz bylp wszystko ok,nawet w domku juz byla,ale musiala wrocic na operacje :( no i lekarze zepsuli operacje...zakazili sepsa...przedwczoraj ja reanimowali 3 razy a dzis nad ranem odeszla... :-((( nawet juz wczoraj rozmawialam z nimi zeby zalatwic transport medyczny zeby przewiezc Julke co Centrum Zdrowia Dziecka z Gdanskiego szpitala Wojewodzkiego... nie zdazylam nawet tego zalatwic ;-( wiem jedno,rodzice Julki nieodpuszcza partactwa w tym szpitalu i winni ponosza odpowiednia kare ;-((

Limerikowo, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

‹‹ 1594 1595 1596 1597 1598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ