MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Część Mamuśki Przekupki. Pomine tylko zaistniala sytuacje , bo zdaje się, ze to my mamy dzieci, a same dziećmi nie jestesmy!!! Fochy, popycha ki nie przystoi. Gdybym ja się miała obrażać na wszystko za cale grzechy i poglądy świata to... Ale każdy swoje zdanie ma i szacun się należy.
Dodam,ze dziecko w piaskownicy jak zostanie obrazone lub ktoś zabierze mu zabawkę, i tak wróci w to miejsce mając na myśli zabawę, przecież przez taka pierdole nie będzie siedział wiecznie zamknięty w domu i nie daj Boże się rozczulal nad sobą ze moze faktycznie nie moze wychodzić do otoczenia bo zawsze ktoś się znajdzie inny "lepszy-gorszy"
Śliczne te Wasze panny i kawalerzy:) buzia się raduje.
Cieszze się, ze wyniki waszych maluszków się poprawiają.
Gratuluje kolejnych dni spędzonych z dziećmi.
Życzę zdrowia wszystkim chorującym.
Karolina kciuki za Córkę aby jej się wkoncu uregulowalo wszystko.na cierpialas się i na stresowalas wystarczająco.
Przepraszam ze nie wymieniam wszystkich co do boku ale nie zdolalabym spamiętać. Tyle się dzieje.
Aa kibicuje mamom ktore oczekują magicznych 2 kreseczek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:02
Limerikowo, karolina1990, eta, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
moja jest na 3, one sa do 9kg tak wstepnie, ale liczy sie raczej obwod wokol udek i pasa czy pielucha nie cisnie dziecka
mysle, ze jesli 4 pasuja rozmiarowo Hani to ok
na pewno Dziewczyny skorzystaja z promocji pamperkow, zapas zawsze przyda sie :--)) -
Linerkowo my to jeszcze na 3 jesteśmy właściwie od 2-3tyg.
Mam jeszcze 2 paczki 3 i tak się zastanawiam czy jeszcze je dokupić w promocji czy tylko rozm. 4 wziąć. Mala 3 tyg temu 5,55kg ważyła wiec do 9 kg jeszcze sporo zostało.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja już czwórek używam, póki co Tesco na dzień i Pampers białe na noc. Ignaś jest kawał chłopaka już, zbliżamy się do 8 kilo, no i długi się zrobił. Czwórki są trochę długie, ale na jego rozkosznie grubiutkie udka już trójeczki nie starczają
Kurczę, dziewczyny, nie jest dobrze. Złe licho nie odpuszcza. Ani chybi ktoś moją voodoo laleczkę szpilami traktuje. Wróciłam z Bielańskiego, z kontroli rany i się małpa paskudzi. Pan doktór był łaskaw ZABRONIĆ MI kategorycznie noszenia mojego potomka. Jak się mam nim zajmować bez podnoszenia go, o tym się już nie zająknął. Rana się nie chce zamknąć, zdjęli mi część szwów i zabronili wysiłku. Od jutra niania przychodzi na 8 godzin, od 10 do 18. Rano będzie na nią czekał mąż. WYĆ MI SIĘ CHCEKiedy ta zła passa się skończy? Trzymajcie proszę kciuki za moje zdrowie (również psychiczne, bo w końcu mi wysiądzie i humor).
Limerikowo, evas, Agusia2312, MonikaS lubią tę wiadomość
-
madamama spokojnie, przecież kiedyś zła passa musi się skończyć, a temu kto ma Twoją laleczkę voodoo kiedyś szpilek zabraknie xD hehehe wiem że to już zakrawa na czarny humor i zaraz walniesz mnie w łeb
ale Kochana Ty jesteś silna babeczka, musisz dać radę. odpoczywaj, leż, wtedy rana zagoi się szybciej i porządnie i szybciej będziesz mogła wrócić do codziennych czynności.
Galanea, madamama, Limerikowo, Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
A wiesz Eta, że tak
I niemal równolatki. Czy Twój też nadal taki łysiutki jest? Bo mój ma trochę włosków, ale tyle co kot napłakał
Ja tam nie z tych, co walą w łeb, ale poważnie zaczęłam myśleć już w nieciekawych barwach. Niemożność wzięcia na ręce własnego dziecka jest okrutną torturą.Limerikowo, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Madamama uspokój się, dobrze ze masz możliwość pomocy. Dla swojego synka i tak będziesz najlepsza osoba na świecie. Wiec oszczędzaj się, nabieram sił, bo zdrowie mamy najważniejsze , od niego zależą kolejne szczęśliwe i w pełni wykorzystane kolejne lata życia. Szybko wrócisz do zdrowia i uśmiech juz was nie opusci:)
Limerikowo, eta, madamama, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
madamama mój ma meszek na głowie
coś tam rośnie od niedawna
postaraj się być dobrej myśli, możesz Ignacego wziąć na łóżko i cały dzień z nim się bawićta pani do opieki położy Ci go na łóżku i już
może nie będzie tak źle. mam nadzieje że to już ostatnie Twoje zmartwienie i więcej problemów już nie będziesz miała! limit pecha już wyczerpałaś!
Limerikowo, evas, madamama, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
cos a propos "pecha" z watku ciezarowki w Irl
moja odp na post kol Jaszczurki, tez przygody w zyciu, mama 3synkow teraz
Wysłany: 20 września, 11:10
Cytuj | Edytuj | Zgłoś
jaszczurka napisała:
"Juska zebys wiedziala dokladnie jest tak i u mnie masakra
czasami sobie az zadaje pytanie czemu znowu ja "
ja nie jestem przesadna, czasem, jest rzeczyw b ciezko i czl zadaje sobie takie pytania dlaczego znowu all bidy na niego, bo przeciez niedawno ledwno z jednej wybrnal a juz druga
u nas w job jest taka kobieta co tez ma pecha, doslownie, klopoty ja, kochaja, jak ma big klopoty to z kolei szczescie do ludzi i jej pomoga , czyli szczescie w nieszczesciu
a nosila taki ladny duzy krzyzyk na szyi i w koncu jej nasze dziewczyny powiedzialy by zdjela
ja tam tylko dodalam, ze moja babcia sw pamieci mowila ze jak ktos nosi krzyzyk to tak jakby bral krzyz Chrystusa i ze kobieta nie powinna nosic tylko Matke Boska
no coz Marzena dl nie mogla sie pogodzic ze zdjeciem tego krzyzyka ale zdjela na probe
stwierdzila, ze mialysmy racje bo big problemy zaczely ja, omijac, nosi za to szkaplerz tez big :--)) jak 2e z Matka Boska
to tyle z przypowiesci dziwnej tresci ;--)))))))))))))) -
nick nieaktualnyAisak wiesz,ze dzis myslalam zeby puscic za Toba list gonczy?!
Madamama ja tam jestem przesadna!wszystkie pobrania krwi i wyniki zarazem robilam na Tarchominie i byly zle. Teraz w piatek jade na kontrolne wyniki i jade na Inflancka,jestem przesadna i uwazamnse tarchomin przynosi nam pecha
Weronika moze tu odczytasz,bo wykasowalas mnie ze znajomych na fb,tak jak Ci pisalam ja nie staje po niczyjej stronie,nie jestem obronca ucisnionych i nie przezywam wszystkiego tak jak niektore kobietki. Tobie zycze wszystkiego dobrego,przykro ze z powodu tego ze nie stanelam w niczyjej obronie,tak mnie potraktowalas,ale spoko,przezyjewszystkiego dobrego dla Ciebie,Poli i meza. Zdrowka i szczescia! Szkoda ze Cie nie ma juz tu,sluzylas fajnymi radami i milo bylo ogladac Pole jak sie rozwija,ale nikogo na sile ne zrobimy szczesliwymi. W kazdym badz i razie nie chcialam Cie niczym urazic,zreszta nikogo tu tez nie chce,chociaz czasami ktoras podniesie mi cisnienie jak narzuca mi swoje zdanie,taka o jestem,nerwowa mamuska,ale dalej jestem zdania ze to tylko forum,nic wiecej. Powodzenia!
No i same widzicie,czlowieka nie ma,wyrazi swoje ogolne zdanie i jeszcze zjebe dostanie ze nie stanal w obronie bo nie czuje takiej potrzeby... yhhh ja sie chyba nigdy nie naucze.
Franek wraca chyba do formy,wciaga co 2 h 180 ml mlesiaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:03
evas, Niesforna, eta, Martynika, madamama, Agusia2312 lubią tę wiadomość