MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaS wrote:najgorzej, że w Białymstoku nie mamy intermarsche, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
alexast ja właśnie z kartą rossne kupowałam, ale patrzę, że i tak drożej niż nawet w stokrotce, bo od dziś są w promocji trudno - wczoraj kupiłam już w rossmannieAgusia2312 lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczyny! nadrobiłam czytanie:)
Galanea - jakby Zosia miala porażenie mózgowe to by się nie rozwijała tak dobrze.. błagam nie czytaj neta!!
alexast - słodka rymowanka! na prawdę, a Olinek bardzo mi się podoba to zdrobnienie!
wszystkim naszym maluchom zdrowia życzę!
a my wczoraj odebraliśmy wyniki, mocz, ferrytyna i żelazo w normie, morfologia jeszcze trochę poza normą, ale i tak wyniki są super w porównaniu do tego co było więc jestem mega happy.
wczoraj przyszli do nas sąsiedzi z córeczką tydzień młodszą od Ignacego i graliśmy w planszówki jak dzieciaki poszły spać. fajnie było wypiłam trochę wina i stwierdzam że mam taki słaby łeb w końcu tyle czasu się nie piło.
też chętnie zobaczyłabym córeczkę sunset, ciekawe co tam u nich? odezwij się sunsetevas, alexast, Galanea, Agusia2312, Mucha lubią tę wiadomość
-
Galanea, diagnozowanie siebie i innych (a już zwłaszcza własnych dzieci) w Internecie to najgorsze co można zrobić.Wiem coś o tym.Po pozytywnych wynikach cmv przesiedziałam przed przeglądarką dwa dni.To były najgorsze dwa dni w całym moim życiu.Takie słowa jak wodogłowie, małomózgowie, upośledzenie, głuchota, zaburzenia, padaczka wryły mi się w głowę.Myślałam, że to wszystko na nas spadnie i chciałam umrzeć, przespać to wszystko, a najlepiej się nie obudzić.Przysięgam Ci, że znalazłam może z jedną opisaną historię, która się dobrze zakończyła, wszystkie inne to był jakiś obraz nędzy i rozpaczy.Czemu? Bo Internet NIE LUBI pozytywnego przekazu.Zawsze jak wpiszesz objawy migreny to wyjdzie Ci nieoperacyjny rak...
Zapomnij o tym, co przeczytałaś, zdaj się na lekarzy.Ja myślę, że wszystko będzie dobrze i to po prostu, jak ktoś już dobrze napisał, dmuchanie na zimne, nic więcej! Tak jak u nas.Wczoraj neurolog powiedziała żartobliwie, że nas niedługo wykopią z tej rehabilitacji, bo miejsce chorym dzieciom tylko zajmujemy.Kto by pomyślał, gdy przyszły wyniki w połowie ciąży? ok, mój mąż pomyślał, on jest zawsze skrajnym optymistą .
Co do drugiego dziecka (jak pisałam wcześniej, chcemy zacząć starania na początku przyszłego roku, czyli za... cztery miesiące! ), to ostatnio mówię mojemu mężowi:
Czy ja Wiktora (mamy już imię) też będę tak strasznie kochać? jak podzielę tę miłość? Artur jest dla mnie najpiękniejszy, idealny, nie mieści mi się w głowie, żeby drugie dziecko mogło być dla mnie równie cudowne...
Mąż ma na to zawsze jedną odpowiedź: starczy ci miłości dla dwóch, będziesz ich kochać tak samo mocno, zobaczysz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:36
evas, Agusia2312, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Drogie mamy z Warszawy, czy któraś z Was korzysta z opieki pediatry w Medicover? Czy możecie polecić sensownego lekarza. Bartuś ma wykupiony pakiet i chcemy pojechać z nim na kontrolę. Na NFZ byliśmy tylko raz i nie mam zamiaru tam iść więcej.
-
Evas u nas kaulandu tez nie ma niestety
Piotruś zasnął a Michaś męczy na spacer i nie mogę mu przetłumaczyć, że pójdziemy po 12 tyle siedział w domu, że nie może się doczekać
Martynika ma rację, jak się szuka jakichś wiadomości to zawsze te negatywne się wyświetlają tak więc Galanea nic już więcej nie czytajevas, Galanea lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży
evas, alexast, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży
Dzieki za te słówka. Chyba sobie zapisze i w chwilach zwątpienia przeczytam. . Co ja bez was zrobie- plis zajdzmy wszystkie na raz w ciążę. Na innym forum nie będzie tak dobrze. Swoja droga ciekawe ile te forum będzie tętnic życiem.Limerikowo, evas, Mucha, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u. nas w koncu poszla konkretna prawidlowa kupa
Natalia- tak sie zastanawialam, dlaczego podajesz Frankowi mleko HA?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:56
Martynika, eta, evas, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość