WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    najgorzej, że w Białymstoku nie mamy intermarsche, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :)
    alexast ja właśnie z kartą rossne kupowałam, ale patrzę, że i tak drożej niż nawet w stokrotce, bo od dziś są w promocji :) trudno - wczoraj kupiłam już w rossmannie :)
    U nas najtaniej to w kauflandzie się trafiają, ostatnio kupiłam opakowanie trójek 96 szt za 46 zł, wyszły po 0,48/szt.

Agusia2312 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny! nadrobiłam czytanie:)

Galanea - jakby Zosia miala porażenie mózgowe to by się nie rozwijała tak dobrze.. błagam nie czytaj neta!! :)

alexast - słodka rymowanka! na prawdę, a Olinek bardzo mi się podoba to zdrobnienie!

wszystkim naszym maluchom zdrowia życzę!

a my wczoraj odebraliśmy wyniki, mocz, ferrytyna i żelazo w normie, morfologia jeszcze trochę poza normą, ale i tak wyniki są super w porównaniu do tego co było więc jestem mega happy.

wczoraj przyszli do nas sąsiedzi z córeczką tydzień młodszą od Ignacego i graliśmy w planszówki jak dzieciaki poszły spać. fajnie było :) wypiłam trochę wina i stwierdzam że mam taki słaby łeb ;) w końcu tyle czasu się nie piło.

też chętnie zobaczyłabym córeczkę sunset, ciekawe co tam u nich? odezwij się sunset :)

evas, alexast, Galanea, Agusia2312, Mucha lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Galanea wyrzuc internet!!!!!!...zachowaj tylko forum ;)

Hahaha padlam:) Muszka na prezydenta forum:)

evas, Martynika, alexast, Galanea, eta, Mucha lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eta ja wczoraj zrobiłam grzane piwo i wypiłam połowę. Tak mi się zakręciło w głowie ze poszłam od razu spać :D od ponad roku nie miałam alkoholu w ustach :P

eta, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea, diagnozowanie siebie i innych (a już zwłaszcza własnych dzieci) w Internecie to najgorsze co można zrobić.Wiem coś o tym.Po pozytywnych wynikach cmv przesiedziałam przed przeglądarką dwa dni.To były najgorsze dwa dni w całym moim życiu.Takie słowa jak wodogłowie, małomózgowie, upośledzenie, głuchota, zaburzenia, padaczka wryły mi się w głowę.Myślałam, że to wszystko na nas spadnie i chciałam umrzeć, przespać to wszystko, a najlepiej się nie obudzić.Przysięgam Ci, że znalazłam może z jedną opisaną historię, która się dobrze zakończyła, wszystkie inne to był jakiś obraz nędzy i rozpaczy.Czemu? Bo Internet NIE LUBI pozytywnego przekazu.Zawsze jak wpiszesz objawy migreny to wyjdzie Ci nieoperacyjny rak...
    Zapomnij o tym, co przeczytałaś, zdaj się na lekarzy.Ja myślę, że wszystko będzie dobrze i to po prostu, jak ktoś już dobrze napisał, dmuchanie na zimne, nic więcej! Tak jak u nas.Wczoraj neurolog powiedziała żartobliwie, że nas niedługo wykopią z tej rehabilitacji, bo miejsce chorym dzieciom tylko zajmujemy.Kto by pomyślał, gdy przyszły wyniki w połowie ciąży? ok, mój mąż pomyślał, on jest zawsze skrajnym optymistą :).

Co do drugiego dziecka (jak pisałam wcześniej, chcemy zacząć starania na początku przyszłego roku, czyli za... cztery miesiące! :D), to ostatnio mówię mojemu mężowi:
    Czy ja Wiktora (mamy już imię) też będę tak strasznie kochać? jak podzielę tę miłość? Artur jest dla mnie najpiękniejszy, idealny, nie mieści mi się w głowie, żeby drugie dziecko mogło być dla mnie równie cudowne...
    Mąż ma na to zawsze jedną odpowiedź: starczy ci miłości dla dwóch, będziesz ich kochać tak samo mocno, zobaczysz :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:36

evas, Agusia2312, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy z Warszawy, czy któraś z Was korzysta z opieki pediatry w Medicover? Czy możecie polecić sensownego lekarza. Bartuś ma wykupiony pakiet i chcemy pojechać z nim na kontrolę. Na NFZ byliśmy tylko raz i nie mam zamiaru tam iść więcej.

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży <3 <3

Martynika, alexast, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha, AISAK lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas u nas kaulandu tez nie ma :) niestety :)
    Piotruś zasnął a Michaś męczy na spacer i nie mogę mu przetłumaczyć, że pójdziemy po 12 :) tyle siedział w domu, że nie może się doczekać :)

Martynika ma rację, jak się szuka jakichś wiadomości to zawsze te negatywne się wyświetlają :) tak więc Galanea nic już więcej nie czytaj :)

evas, Galanea lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    dokładnie :) też nie mogłam pojąć jak to będzie z drugim. Nawet na początku jak go urodziłam to nie mogłam się z tym oswoić a teraz jak patrzę na te kochane maleństwo to nie wyobrażam sobie, żeby miało go nie być :) kocham ich dwoje nad życie :) i to taka miłość, której nie potraię porównać do innych miłości ;) dlatego się mocno dziwię jak mówią o matkach, które skrzywdziły własne dziecko...

evas, alexast, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, jak pięknie powiedziane! Aż mnie to wzruszyło :) <3.

Chyba Natalia chodziła z Frankiem do Medicover?

evas lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 synów to wiem co mówię ;) każdego kocham inaczej, ale równie mocno.

Galanea, Martynika, alexast, MonikaS, Limerikowo, Mucha, eta lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas ja z wawy ale z medicoveru nie korzystam, wiec niestety nie pomoge. ale rzeczywiscie Natalia moze cos podpowie.

evas lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    evas ja z wawy ale z medicoveru nie korzystam, wiec niestety nie pomoge. ale rzeczywiscie Natalia moze cos podpowie.
    Chyba wskoczę na inne wątki, może znajdę jakieś opinie.

9bsp388.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:

Dzieki za te słówka. Chyba sobie zapisze i w chwilach zwątpienia przeczytam. :). Co ja bez was zrobie- plis zajdzmy wszystkie na raz w ciążę. Na innym forum nie będzie tak dobrze. Swoja droga ciekawe ile te forum będzie tętnic życiem.

Limerikowo, evas, Mucha, eta lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle bedzie tetnic nasz watek na ile bedziemy aktywne
    nie sadze by nam zabraklo tematow he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:10

evas, Mucha, Martynika, eta lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w Tesco jest promocja na pampersy (są te big paki), różne mm, chustki i inne różne rzeczy dla maluszków.

Mucha, eta, evas lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:21

Mucha, Paula222, Agusia2312 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea właśnie specjalnie patrzyłam i wydaje mi się że od 2 się zaczyna. Ale tu jest strona z aktualnymi promocjami wszędzie to zobacz dokładnie
    http://www.promobaby.pl/

Galanea, eta lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas wlasnie wrocilam od lekarza z Frankiem,z pobrania krwi,jak sie rozporzadze wejde jeszcze raz i podam Ci nazwiska lekarzy ktorzy sa spoko,a troche ich przerobilam,serio :)

evas lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u. nas w koncu poszla konkretna prawidlowa kupa :)
    Natalia- tak sie zastanawialam, dlaczego podajesz Frankowi mleko HA?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:56

Martynika, eta, evas, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

‹‹ 1616 1617 1618 1619 1620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ