X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    najgorzej, że w Białymstoku nie mamy intermarsche, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :)
    alexast ja właśnie z kartą rossne kupowałam, ale patrzę, że i tak drożej niż nawet w stokrotce, bo od dziś są w promocji :) trudno - wczoraj kupiłam już w rossmannie :)
    U nas najtaniej to w kauflandzie się trafiają, ostatnio kupiłam opakowanie trójek 96 szt za 46 zł, wyszły po 0,48/szt.

Agusia2312 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny! nadrobiłam czytanie:)

Galanea - jakby Zosia miala porażenie mózgowe to by się nie rozwijała tak dobrze.. błagam nie czytaj neta!! :)

alexast - słodka rymowanka! na prawdę, a Olinek bardzo mi się podoba to zdrobnienie!

wszystkim naszym maluchom zdrowia życzę!

a my wczoraj odebraliśmy wyniki, mocz, ferrytyna i żelazo w normie, morfologia jeszcze trochę poza normą, ale i tak wyniki są super w porównaniu do tego co było więc jestem mega happy.

wczoraj przyszli do nas sąsiedzi z córeczką tydzień młodszą od Ignacego i graliśmy w planszówki jak dzieciaki poszły spać. fajnie było :) wypiłam trochę wina i stwierdzam że mam taki słaby łeb ;) w końcu tyle czasu się nie piło.

też chętnie zobaczyłabym córeczkę sunset, ciekawe co tam u nich? odezwij się sunset :)

evas, alexast, Galanea, Agusia2312, Mucha lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Galanea wyrzuc internet!!!!!!...zachowaj tylko forum ;)

Hahaha padlam:) Muszka na prezydenta forum:)

evas, Martynika, alexast, Galanea, eta, Mucha lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eta ja wczoraj zrobiłam grzane piwo i wypiłam połowę. Tak mi się zakręciło w głowie ze poszłam od razu spać :D od ponad roku nie miałam alkoholu w ustach :P

eta, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea, diagnozowanie siebie i innych (a już zwłaszcza własnych dzieci) w Internecie to najgorsze co można zrobić.Wiem coś o tym.Po pozytywnych wynikach cmv przesiedziałam przed przeglądarką dwa dni.To były najgorsze dwa dni w całym moim życiu.Takie słowa jak wodogłowie, małomózgowie, upośledzenie, głuchota, zaburzenia, padaczka wryły mi się w głowę.Myślałam, że to wszystko na nas spadnie i chciałam umrzeć, przespać to wszystko, a najlepiej się nie obudzić.Przysięgam Ci, że znalazłam może z jedną opisaną historię, która się dobrze zakończyła, wszystkie inne to był jakiś obraz nędzy i rozpaczy.Czemu? Bo Internet NIE LUBI pozytywnego przekazu.Zawsze jak wpiszesz objawy migreny to wyjdzie Ci nieoperacyjny rak...
    Zapomnij o tym, co przeczytałaś, zdaj się na lekarzy.Ja myślę, że wszystko będzie dobrze i to po prostu, jak ktoś już dobrze napisał, dmuchanie na zimne, nic więcej! Tak jak u nas.Wczoraj neurolog powiedziała żartobliwie, że nas niedługo wykopią z tej rehabilitacji, bo miejsce chorym dzieciom tylko zajmujemy.Kto by pomyślał, gdy przyszły wyniki w połowie ciąży? ok, mój mąż pomyślał, on jest zawsze skrajnym optymistą :).

Co do drugiego dziecka (jak pisałam wcześniej, chcemy zacząć starania na początku przyszłego roku, czyli za... cztery miesiące! :D), to ostatnio mówię mojemu mężowi:
    Czy ja Wiktora (mamy już imię) też będę tak strasznie kochać? jak podzielę tę miłość? Artur jest dla mnie najpiękniejszy, idealny, nie mieści mi się w głowie, żeby drugie dziecko mogło być dla mnie równie cudowne...
    Mąż ma na to zawsze jedną odpowiedź: starczy ci miłości dla dwóch, będziesz ich kochać tak samo mocno, zobaczysz :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:36

evas, Agusia2312, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy z Warszawy, czy któraś z Was korzysta z opieki pediatry w Medicover? Czy możecie polecić sensownego lekarza. Bartuś ma wykupiony pakiet i chcemy pojechać z nim na kontrolę. Na NFZ byliśmy tylko raz i nie mam zamiaru tam iść więcej.

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży <3 <3

Martynika, alexast, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha, AISAK lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas u nas kaulandu tez nie ma :) niestety :)
    Piotruś zasnął a Michaś męczy na spacer i nie mogę mu przetłumaczyć, że pójdziemy po 12 :) tyle siedział w domu, że nie może się doczekać :)

Martynika ma rację, jak się szuka jakichś wiadomości to zawsze te negatywne się wyświetlają :) tak więc Galanea nic już więcej nie czytaj :)

evas, Galanea lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    dokładnie :) też nie mogłam pojąć jak to będzie z drugim. Nawet na początku jak go urodziłam to nie mogłam się z tym oswoić a teraz jak patrzę na te kochane maleństwo to nie wyobrażam sobie, żeby miało go nie być :) kocham ich dwoje nad życie :) i to taka miłość, której nie potraię porównać do innych miłości ;) dlatego się mocno dziwię jak mówią o matkach, które skrzywdziły własne dziecko...

evas, alexast, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, jak pięknie powiedziane! Aż mnie to wzruszyło :) <3.

Chyba Natalia chodziła z Frankiem do Medicover?

evas lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 synów to wiem co mówię ;) każdego kocham inaczej, ale równie mocno.

Galanea, Martynika, alexast, MonikaS, Limerikowo, Mucha, eta lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas ja z wawy ale z medicoveru nie korzystam, wiec niestety nie pomoge. ale rzeczywiscie Natalia moze cos podpowie.

evas lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    evas ja z wawy ale z medicoveru nie korzystam, wiec niestety nie pomoge. ale rzeczywiscie Natalia moze cos podpowie.
    Chyba wskoczę na inne wątki, może znajdę jakieś opinie.

9bsp388.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:

Dzieki za te słówka. Chyba sobie zapisze i w chwilach zwątpienia przeczytam. :). Co ja bez was zrobie- plis zajdzmy wszystkie na raz w ciążę. Na innym forum nie będzie tak dobrze. Swoja droga ciekawe ile te forum będzie tętnic życiem.

Limerikowo, evas, Mucha, eta lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle bedzie tetnic nasz watek na ile bedziemy aktywne
    nie sadze by nam zabraklo tematow he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:10

evas, Mucha, Martynika, eta lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w Tesco jest promocja na pampersy (są te big paki), różne mm, chustki i inne różne rzeczy dla maluszków.

Mucha, eta, evas lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:21

Mucha, Paula222, Agusia2312 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea właśnie specjalnie patrzyłam i wydaje mi się że od 2 się zaczyna. Ale tu jest strona z aktualnymi promocjami wszędzie to zobacz dokładnie
    http://www.promobaby.pl/

Galanea, eta lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas wlasnie wrocilam od lekarza z Frankiem,z pobrania krwi,jak sie rozporzadze wejde jeszcze raz i podam Ci nazwiska lekarzy ktorzy sa spoko,a troche ich przerobilam,serio :)

evas lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u. nas w koncu poszla konkretna prawidlowa kupa :)
    Natalia- tak sie zastanawialam, dlaczego podajesz Frankowi mleko HA?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:56

Martynika, eta, evas, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

‹‹ 1616 1617 1618 1619 1620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ