MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaS wrote:najgorzej, że w Białymstoku nie mamy intermarsche, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
alexast ja właśnie z kartą rossne kupowałam, ale patrzę, że i tak drożej niż nawet w stokrotce, bo od dziś są w promocjitrudno - wczoraj kupiłam już w rossmannie
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczyny! nadrobiłam czytanie:)
Galanea - jakby Zosia miala porażenie mózgowe to by się nie rozwijała tak dobrze.. błagam nie czytaj neta!!
alexast - słodka rymowanka! na prawdę, a Olinek bardzo mi się podoba to zdrobnienie!
wszystkim naszym maluchom zdrowia życzę!
a my wczoraj odebraliśmy wyniki, mocz, ferrytyna i żelazo w normie, morfologia jeszcze trochę poza normą, ale i tak wyniki są super w porównaniu do tego co było więc jestem mega happy.
wczoraj przyszli do nas sąsiedzi z córeczką tydzień młodszą od Ignacego i graliśmy w planszówki jak dzieciaki poszły spać. fajnie byłowypiłam trochę wina i stwierdzam że mam taki słaby łeb
w końcu tyle czasu się nie piło.
też chętnie zobaczyłabym córeczkę sunset, ciekawe co tam u nich? odezwij się sunsetevas, alexast, Galanea, Agusia2312, Mucha lubią tę wiadomość
-
Galanea, diagnozowanie siebie i innych (a już zwłaszcza własnych dzieci) w Internecie to najgorsze co można zrobić.Wiem coś o tym.Po pozytywnych wynikach cmv przesiedziałam przed przeglądarką dwa dni.To były najgorsze dwa dni w całym moim życiu.Takie słowa jak wodogłowie, małomózgowie, upośledzenie, głuchota, zaburzenia, padaczka wryły mi się w głowę.Myślałam, że to wszystko na nas spadnie i chciałam umrzeć, przespać to wszystko, a najlepiej się nie obudzić.Przysięgam Ci, że znalazłam może z jedną opisaną historię, która się dobrze zakończyła, wszystkie inne to był jakiś obraz nędzy i rozpaczy.Czemu? Bo Internet NIE LUBI pozytywnego przekazu.Zawsze jak wpiszesz objawy migreny to wyjdzie Ci nieoperacyjny rak...
Zapomnij o tym, co przeczytałaś, zdaj się na lekarzy.Ja myślę, że wszystko będzie dobrze i to po prostu, jak ktoś już dobrze napisał, dmuchanie na zimne, nic więcej! Tak jak u nas.Wczoraj neurolog powiedziała żartobliwie, że nas niedługo wykopią z tej rehabilitacji, bo miejsce chorym dzieciom tylko zajmujemy.Kto by pomyślał, gdy przyszły wyniki w połowie ciąży? ok, mój mąż pomyślał, on jest zawsze skrajnym optymistą.
Co do drugiego dziecka (jak pisałam wcześniej, chcemy zacząć starania na początku przyszłego roku, czyli za... cztery miesiące!), to ostatnio mówię mojemu mężowi:
Czy ja Wiktora (mamy już imię) też będę tak strasznie kochać? jak podzielę tę miłość? Artur jest dla mnie najpiękniejszy, idealny, nie mieści mi się w głowie, żeby drugie dziecko mogło być dla mnie równie cudowne...
Mąż ma na to zawsze jedną odpowiedź: starczy ci miłości dla dwóch, będziesz ich kochać tak samo mocno, zobaczysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:36
evas, Agusia2312, Galanea, eta, Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Drogie mamy z Warszawy, czy któraś z Was korzysta z opieki pediatry w Medicover? Czy możecie polecić sensownego lekarza. Bartuś ma wykupiony pakiet i chcemy pojechać z nim na kontrolę. Na NFZ byliśmy tylko raz i nie mam zamiaru tam iść więcej.
-
Evas u nas kaulandu tez nie ma
niestety
Piotruś zasnął a Michaś męczy na spacer i nie mogę mu przetłumaczyć, że pójdziemy po 12tyle siedział w domu, że nie może się doczekać
Martynika ma rację, jak się szuka jakichś wiadomości to zawsze te negatywne się wyświetlajątak więc Galanea nic już więcej nie czytaj
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży
też nie mogłam pojąć jak to będzie z drugim. Nawet na początku jak go urodziłam to nie mogłam się z tym oswoić a teraz jak patrzę na te kochane maleństwo to nie wyobrażam sobie, żeby miało go nie być
kocham ich dwoje nad życie
i to taka miłość, której nie potraię porównać do innych miłości
dlatego się mocno dziwię jak mówią o matkach, które skrzywdziły własne dziecko...
evas, alexast, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika, bo matczyna miłość się nie dzieli tylko mnoży
Dzieki za te słówka. Chyba sobie zapisze i w chwilach zwątpienia przeczytam.. Co ja bez was zrobie- plis zajdzmy wszystkie na raz w ciążę. Na innym forum nie będzie tak dobrze. Swoja droga ciekawe ile te forum będzie tętnic życiem.
Limerikowo, evas, Mucha, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u. nas w koncu poszla konkretna prawidlowa kupa
Natalia- tak sie zastanawialam, dlaczego podajesz Frankowi mleko HA?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:56
Martynika, eta, evas, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość