MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Evas,
Cezary Sychowicz, Beata Kot-Bugała,Korzepska-Gawryluk Renata.
To sa lekarze ktorych moge ci polecic z czystym sumieniem.
Karola,my jestesmy na hippie zwyklym. Ha mielismy chwilowo czekajac na wyniki odosnie alergii ktorej maly nie ma. -
nick nieaktualny
-
Artur ma nowy sposób podróżowania . Na plecach nudnooo, matka w spacerówkę jeszcze nie chce wsadzić, bo siadania to nawet na horyzoncie nie widać, więc spacerujemy sobie tak (i widzimy caaały świat, skąpany w pięknej, złotej jesieni ):
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:58
AISAK, Limerikowo, evas, NataliaK, Mucha, eta, alexast, Agusia2312, Galanea, Tusia84, maggda lubią tę wiadomość
-
a mój na spacerze zawsze śpi rzadko kiedy nie
Limerikowo wrote:kolejne wczesne zabki na forum :--)))))))))))))))))
niekoniecznie, mój też się ślini i ręce wciąga po łokcie a zębów póki co nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:15
-
Martynika wow! Ale ekstra pomysł na spacerek I Artur - no no przystojniacha
Galanea to źle zrozumiałaś lekarkę, ona pomyślała że Zosia nie chwyta... I ot zaczęły się jakieś złe diagnozy Będzie dobrze !
Martynika, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Artur od około półtora tygodnia baaaardzo polubił leżenie na brzuchu, po prostu ogarnął, że wtedy widać więcej, niż na plecach, że może się rozglądać na boki, patrzeć co jest na wprost . Czasami już nie ma siły trzymać tej głowy i mu opada, ale jak go przekręcę na plecy to jest ryk. Jednak, gdy trochę odpocznie, z powrotem może tak leżeć na brzuchu i obserwować otoczenie. A pomysł zgapiłam od innych mam - strasznie mnie urzekają takie brzdące, którym tylko głowa zza gondoli wystaje i pomyślałam sobie, że może mojego Artura też by to urządzało - to był strzał w dziesiątkę i motywacja dla niego, bo wysoko się musi wychylić, żeby wszystko widzieć .
Monika, no, ponad 8 kilo ma już na pewno (ostatnio ważyłam się z nim i bez niego i wyszło 8300 różnicy) i 74 zaczyna uwierać w pachwiny. Dowiem się, ile dokładniej waży 8. października, bo mamy wtedy szczepienie, poproszę też, żeby go zmierzono. Jest tylko niewymiarowy, bo tułów już mu pasuje do rozmiaru 80, ale nogi i ręce ciągle tkwią w 74 . Takie długaśne plecy ma.
Galanea, nie dogadałyście się po prostu z lekarką, widzisz, ot, nieporozumienie, tak myślę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:25
evas, Limerikowo, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Król Artur w swojej karecie:) super, a jaki zadowolony:)
moja panna tak się pręży do siadania , ze szok. A przecież to takie małe gowienko a juz rozrywki jej się chce.
AISAK, mówi się, że dziewczynki szybciej ogarniają te kolejne etapy . Pamiętam, jak Artur miał 1,5 miesiąca, to spotkaliśmy się z moim kuzynem, który ma córeczkę dwa miesiące starszą. Pamiętam, że 3,5 miesięczna Zosia też już się podnosiła do siadu, ciągnęła tę głowę do przodu, a u nas, jak pisałam, ponad cztery miesiące, a nikt nawet o tym nie myśli, a już na pewno nie sam zainteresowany . Póki co Artur dba o masę .evas lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika ostatnio pisałysmy o fotelikach sam. W Tesco jest teraz promocja na foteliki Fisher Price 0-18 kg. za 209 zł Może warto zobaczyć.
Ewa, dzięki za info! Chyba nawet mam w pobliżu Tesco, ale takie mniejsze, może mimo wszystko będzie, podejdę zobaczyć .evas lubi tę wiadomość