X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas,
    Cezary Sychowicz, Beata Kot-Bugała,Korzepska-Gawryluk Renata.
    To sa lekarze ktorych moge ci polecic z czystym sumieniem.

Karola,my jestesmy na hippie zwyklym. Ha mielismy chwilowo czekajac na wyniki odosnie alergii ktorej maly nie ma.

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, teraz my mamy wysypke od sliny, i wycie z reka w buzi

• Galanea Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uch, dzisiaj mam dzień wolny. Zosia spała do 9, pobawiła się ze mną 3h i śpi już 3h :P Aż się nudzę. Chyba bidulka odsypia wczorajsze stresy u lekarza.

Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Evas,
    Cezary Sychowicz, Beata Kot-Bugała,Korzepska-Gawryluk Renata.
    To sa lekarze ktorych moge ci polecic z czystym sumieniem.

Karola,my jestesmy na hippie zwyklym. Ha mielismy chwilowo czekajac na wyniki odosnie alergii ktorej maly nie ma.
    Widzę że ten Sychowicz to na inflanckiej przyjmuje, właśnie tam mielismy się wybrać, a słyszałaś coś o doktorze Okrzei? Widziałam że ma dobre opinie.

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas wlasnie na Inflanckiej,super lekarz,dzis bylam u niego. Z Medicoverem bywa roznie,czasami ci co maja super opinie sa bardzo ale to bardzo sredni.

evas lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artur ma nowy sposób podróżowania :). Na plecach nudnooo, matka w spacerówkę jeszcze nie chce wsadzić, bo siadania to nawet na horyzoncie nie widać, więc spacerujemy sobie tak (i widzimy caaały świat, skąpany w pięknej, złotej jesieni :) ):

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:58

AISAK, Limerikowo, evas, NataliaK, Mucha, eta, alexast, Agusia2312, Galanea, Tusia84, maggda lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Król Artur w swojej karecie:) super, a jaki zadowolony:)

moja panna tak się pręży do siadania , ze szok. A przecież to takie małe gowienko a juz rozrywki jej się chce.

evas, Limerikowo, Martynika, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika ale Twój Artur duży, mój przy nim to jakby o połowę był młodszy :)
    swoją drogą ładny kolor wózka :)

Martynika lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak on świetnie marszczy nosek :D

Mój Bartuś za chiny nie da się położyć na brzuchu, chwilę poleży a potem wrzask :(

Martynika lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    Aaa, teraz my mamy wysypke od sliny, i wycie z reka w buzi
    kolejne wczesne zabki na forum :--)))))))))))))))))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • MonikaS Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój na spacerze zawsze śpi :) rzadko kiedy nie :)
    Limerikowo wrote:
    kolejne wczesne zabki na forum :--)))))))))))))))))

niekoniecznie, mój też się ślini i ręce wciąga po łokcie a zębów póki co nie będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:15

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Paula222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wow! Ale ekstra pomysł na spacerek :) I Artur - no no przystojniacha :)

Galanea to źle zrozumiałaś lekarkę, ona pomyślała że Zosia nie chwyta... I ot zaczęły się jakieś złe diagnozy :) Będzie dobrze ! :)

Martynika, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evas Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika ostatnio pisałysmy o fotelikach sam. W Tesco jest teraz promocja na foteliki Fisher Price 0-18 kg. za 209 zł Może warto zobaczyć.

Martynika, Agusia2312 lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artur od około półtora tygodnia baaaardzo polubił leżenie na brzuchu, po prostu ogarnął, że wtedy widać więcej, niż na plecach, że może się rozglądać na boki, patrzeć co jest na wprost :). Czasami już nie ma siły trzymać tej głowy i mu opada, ale jak go przekręcę na plecy to jest ryk. Jednak, gdy trochę odpocznie, z powrotem może tak leżeć na brzuchu i obserwować otoczenie. A pomysł zgapiłam od innych mam - strasznie mnie urzekają takie brzdące, którym tylko głowa zza gondoli wystaje i pomyślałam sobie, że może mojego Artura też by to urządzało - to był strzał w dziesiątkę i motywacja dla niego, bo wysoko się musi wychylić, żeby wszystko widzieć :).

Monika, no, ponad 8 kilo ma już na pewno (ostatnio ważyłam się z nim i bez niego i wyszło 8300 różnicy) i 74 zaczyna uwierać w pachwiny. Dowiem się, ile dokładniej waży 8. października, bo mamy wtedy szczepienie, poproszę też, żeby go zmierzono. Jest tylko niewymiarowy, bo tułów już mu pasuje do rozmiaru 80, ale nogi i ręce ciągle tkwią w 74 :). Takie długaśne plecy ma.

Galanea, nie dogadałyście się po prostu z lekarką, widzisz, ot, nieporozumienie, tak myślę :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:25

evas, Limerikowo, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to widzisz, mój jeszcze 6kg nie waży :) rozmiar 62

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Król Artur w swojej karecie:) super, a jaki zadowolony:)

moja panna tak się pręży do siadania , ze szok. A przecież to takie małe gowienko a juz rozrywki jej się chce.

AISAK, mówi się, że dziewczynki szybciej ogarniają te kolejne etapy :). Pamiętam, jak Artur miał 1,5 miesiąca, to spotkaliśmy się z moim kuzynem, który ma córeczkę dwa miesiące starszą. Pamiętam, że 3,5 miesięczna Zosia też już się podnosiła do siadu, ciągnęła tę głowę do przodu, a u nas, jak pisałam, ponad cztery miesiące, a nikt nawet o tym nie myśli, a już na pewno nie sam zainteresowany :D. Póki co Artur dba o masę :D.

evas lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Martynika ostatnio pisałysmy o fotelikach sam. W Tesco jest teraz promocja na foteliki Fisher Price 0-18 kg. za 209 zł Może warto zobaczyć.

Ewa, dzięki za info! Chyba nawet mam w pobliżu Tesco, ale takie mniejsze, może mimo wszystko będzie, podejdę zobaczyć :).

evas lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika to jeszcze zajrzyj na stronę smyka tam też foteliki chyba w całkiem niezłych cenach :) chyba, że już się zmieniło :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas zabek jeden widac. i Oliwia z podparciem juz siedzi

Limerikowo, evas, NataliaK, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    u nas zabek jeden widac. i Oliwia z podparciem juz siedzi
    no gratulacje zabka!!!

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 1617 1618 1619 1620 1621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ