MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaS wrote:Martynika to jeszcze zajrzyj na stronę smyka tam też foteliki chyba w całkiem niezłych cenach chyba, że już się zmieniło
-
MonikaS wrote:Martynika to jeszcze zajrzyj na stronę smyka tam też foteliki chyba w całkiem niezłych cenach chyba, że już się zmieniło
Teraz poczytałam o naszym foteliku i jest do wagi 13kg. Więc teoretycznie mamy jeszcze spory "zapas". Więc te nogi mają tak wystawać? Tzn. jeszcze nie ma masakry, na razie wystają tylko trochę poza fotelik, ale potem maluch ma je podkurczać? Chyba do nich przedzwonię na jakąś infolinię, czy coś. -
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! po neutropenii nie ma sladu!!! wyniki jeszcze lepsze niż przed szczepieniem!! a co Franek na to?
mam w nosie wirusy,pokaze im język a co
A teraz w nagrode mama,dawaj jeść xD
Martynika, Limerikowo, evas, Mucha, eta, MonikaS, Agusia2312, Galanea, Bea_tina, Tusia84, Niesforna, maggda, madamama lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Tylko niestety te na stronie mają inne ceny niż w sklepie stacjonarnym. Chcieliśmy kupić leżaczek, upatrzyliśmy na stronie smyka, S. pojechał do Janek by go kupić i tu klops cena w sklepie prawie o 100 zł większa. Niższa cena tylko przy zakupie przez internet.
Zgadza się, ale wysyłkę chyba mają za darmo (przynajmniej mieli jak kupowałam nasz leżaczek). -
Martynika wrote:Teraz poczytałam o naszym foteliku i jest do wagi 13kg. Więc teoretycznie mamy jeszcze spory "zapas". Więc te nogi mają tak wystawać? Tzn. jeszcze nie ma masakry, na razie wystają tylko trochę poza fotelik, ale potem maluch ma je podkurczać? Chyba do nich przedzwonię na jakąś infolinię, czy coś.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika Franek tez tak jezdzi haha inaczej nienda rady. Swoja droga dobre miny robi i faktycznie,duuuuuzy chlopaczek. Co do neutropenii to jestem swiecie przekonana ze to po szczepieniu,pojde do lekarza ktorego polecila mi eta przed szczepieniem,napewno nie zaszczepie bez doglebnej wiedzy. Jestem za szczepieniami,ale jesli moje dziecko tak zle znosi sczepionki to albo odwleke albo wiecej nie zaszczepie,bede sie bala co dale,pierwszy raz plamy,pozniej neutropenia,a teraz co bedzie? Strach sie bac.
Limerykowo niewiem jakiej firmy to krzeselko,maz zamowil po chrzcie,on sie spevjalizuje w takich rarytasach,jest z wkladka jak dziecko nie siedzi jeszcze dobrze,mniej wiecej jak fotelik,narazie rozlozylismy,bo jednak wygodniej bede mi dawac po troszeczku w foteliku plamoszczelnym niz gdzie indziej,bo wszystko bedzie poplamione. Narazie jescze nic nie dajemy,jak przyjdzie czas,bedziemy dawac lekarz kolejny czyli juz 4 kazal Franiowi dawac po skonczeniu 4 miesiaca,czyli jaj wystartujemy z 5 to na spokojnie troche marfefki co by koloru nabral ))
Odebralam tez wyniki swoich badan i powiem wam ze mam taka anemie ze ja nie moge, ciaza to byl pikus.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika a i owszem,na uszach robia mu sie tzw hobbity nachodza mu wlosy i wyglada jak maly hobbit niektore wlosy ma mega dlugie,narazie jasny blond po kapieli robie mu irokeza,smieszne wyglada )
Limerykowo taaaa wiem,teraz musze sie zabrac sama za siebie,jak juz wiem zd z malym jest w porzadku to kolej na mnie,tarczyca,anemia i te sprawy,od kolejnego tyg moze wezme sie za siebie ) chyba ze znow cos wypadnie haha
Martynika hematologa to ja mam umowionego,ale dla FraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:31
-
NataliaK wrote:Limerykowo taaaa wiem,teraz musze sie zabrac sama za siebie,jak juz wiem zd z malym jest w porzadku to kolej na mnie,tarczyca,anemia i te sprawy,od kolejnego tyg moze wezme sie za siebie ) chyba ze znow cos wypadnie haha
Martynika hematologa to ja mam umowionego,ale dla Frania
prosze bez sciemki tu
dziecko MUSI miec zdrowa mamke
evas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika,Niesforna?jak macie teraz ustalona rehabilitacje?ja mam teraz po 2 tyg przerwie w czwartek
Limerykowo dobrze mamuska,juz nie krzycz,poslucham sie ciociWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:10