MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia, wiem, toteż piszę, że i Tobie by się taka wizyta przydała .
My w tym tygodniu nie mieliśmy wcale, a w następnym we wtorek o 10 i czwartek o 12, a wy???
Chyba, że po środowym szczepieniu będzie coś nie halo, to wtedy czwartek przesiedzimy w domu, ale to się okaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:31
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Natalia, wiem, toteż piszę, że i Tobie by się taka wizyta przydała .
My w tym tygodniu nie mieliśmy wcale, a w następnym we wtorek o 10 i czwartek o 12, a wy???
Chyba, że po środowym szczepieniu będzie coś nie halo, to wtedy czwartek przesiedzimy w domu, ale to się okaże. -
Camilia wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała na ulewanie u Maluszka syrop Gastrotuss Baby? Szukam opini na jego temat.
podobno tej debridat dobry, ale nie stosowałam - to tylko sugestia mojej lekarki, że w razie jak będzie dalej ulewać to debridat - więc podejrzewam, że skutecznyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:07
Camilia, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
padam na nos i jest mi mega smutno
kurcze no - Piotruś w dzień odmawia jedzenia z cycka i przy tym jak próbuję mu dać to jest mega histeria. Tylko w nocy je jak tak dalej pójdzie to i w nocy nie będzie chciał czemu on tak histeryzuje przy cycku?
-
Monika, nie wiem, co Ci powiedzieć, Artur je tylko z piersi, a i tak się czasem przy niej wścieka.Nie mam pojęcia czemu.Wtedy podnoszę go, bo może mu się odbije, albo odkładam lub zabawiam, żeby się uspokoił i próbujemy znowu za jakiś czas.Często pomaga też klepanie w pupę lub potrząsanie nią w trakcie jedzenia.Serio, nie wiem, na czym ten mechanizm polega, ale on się wtedy często uspokaja.Generalnie działamy trochę na ślepo, bo ja jeszcze nie odkryłam z czego wynika to rzucanie się, ale to, co opisałam często pomaga.
Ale czy to to samo, co u Piotrusia... nie wiem.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Martynika on nawet nie da się przystawić bo jak tylko układam do pozycji karmienia to histerii dostaje. Już różnych pozycji próbowałam. Ja nie wiem to jakaś masakra. W nocy jest normalnie, przystawiam łapie i pije a w dzień komedie. Jeszcze wcześniej to tak było, że jadł na zmianę cycka butla cycka butla a teraz to już cycka mu nie pasi. ehhhh ja żałuję, że zaczęłam dokarmiać, ale z drugiej strony to musiałam bo faktycznie mało przybierał... bądź tu człowieku mądry. Taka wygoda była, wszędzie mleko pod ręką. Teraz też mleko pod ręką, ale dziecko nie chce w takim opakowaniu i koniec ehhh
Tusia śliczne masz córcie po mamusi a propos zabawiania i śmiechu. Mój Piotruś jak tylko Michasia zobaczy to od razu do śmiechu hehe a jak już Misiek do niego podejdzie i zaczepi to już śmiech na całego nawet my go tak nie rozbawiamy jednak dzieci zawzse znajdą wspólny językWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:11
Tusia84, Limerikowo, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Monika dziękuję
dokładnie mi Gabrysie udało się rozbawić pierwszy raz jak zaczęła się śmiać w głos całusami w szyję.. a teraz wybredna ciężko mi ją w głośny śmiech doprowadzić, a jak brat czy siostra wygłuptasy robią to się cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:24
MonikaS, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Biogaie już mieliśmy i bez rezultatu. Żeby zagescic mleko to musiałabym je za każdym razem odciagac? Karmię tylko piersią.
a co na to Twój lekarz? sama starasz się zadziałać? bo jak tak to spróbuj z lekarzem pogadać. Zapytaj czy wypisałby Ci debridat - ponoć dobry...
-
Camilia wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała na ulewanie u Maluszka syrop Gastrotuss Baby? Szukam opini na jego temat.
W końcu przestałam stosować, i z czasem to ulewanie samo przeszło.
NataliaK wrote:Martynika,Niesforna?jak macie teraz ustalona rehabilitacje?ja mam teraz po 2 tyg przerwie w czwartek
Teraz mamy w poniedziałek, a później to nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:48
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Natalia bardzo się cieszę że wyniki Frania dobre, teraz zadbaj o siebie, bo pamiętaj że zdrowie ma się jedno, więc się ogarnij i zadbaj o siebie!
Tusia super filmik
moj Ignacy też już od jakiegoś czasu śmieje się w głos
acha dzisiaj świętujemy 4 miesiące! jak ten czas leci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:12
Tusia84, evas, Nalka lubią tę wiadomość
-
MonikaS z moja Hania też były takie cyrki przy piersi, ze niestety laktator nie był w stanie utzrymac dostatecznie duzo mleka. Naprawdę miałam go potem malo jak jej się przestał cyc podobać. I tak przez miesiąc jedna piersią karmiłam bo jak druga brała do buzi to prawie wymiotowala. I taki był powód zaprzestania karmienia piersią. Mam nadzieje, że u Ciebie skończy się tak jakbys chciała.
MonikaS lubi tę wiadomość