Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    Camilia- ja stosowalam i moim zdaniem jest do niczego
    A coś innego pomogło Małej na ulewanie?

alexast lubi tę wiadomość

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, wiem, toteż piszę, że i Tobie by się taka wizyta przydała :).
    My w tym tygodniu nie mieliśmy wcale, a w następnym we wtorek o 10 i czwartek o 12, a wy???
    Chyba, że po środowym szczepieniu będzie coś nie halo, to wtedy czwartek przesiedzimy w domu, ale to się okaże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Natalia, wiem, toteż piszę, że i Tobie by się taka wizyta przydała :).
    My w tym tygodniu nie mieliśmy wcale, a w następnym we wtorek o 10 i czwartek o 12, a wy???
    Chyba, że po środowym szczepieniu będzie coś nie halo, to wtedy czwartek przesiedzimy w domu, ale to się okaże.
    W czwartek na 9:30 mamy :)

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilia wrote:
    Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała na ulewanie u Maluszka syrop Gastrotuss Baby? Szukam opini na jego temat.
    ja stosowałam, moja doktorka powiedziała, ze ten syrop jedyne na co pomaga to na pieczenie w przełyku po ulewaniu, samo w sobie na ulewanie nie pomaga
    podobno tej debridat dobry, ale nie stosowałam - to tylko sugestia mojej lekarki, że w razie jak będzie dalej ulewać to debridat - więc podejrzewam, że skuteczny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:07

Camilia, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo miałabym do Ciebie kilka pytań Pozdrawiam :)

Nalka lubi tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia gratuluję wyników :D

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz z polecenia lekarza mamy bio gaie- jest jakby lepiej dzisiaj. No i mozesz zageszczac mleko nutritonem

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padam na nos i jest mi mega smutno
    kurcze no - Piotruś w dzień odmawia jedzenia z cycka i przy tym jak próbuję mu dać to jest mega histeria. Tylko w nocy je :( jak tak dalej pójdzie to i w nocy nie będzie chciał :( czemu on tak histeryzuje przy cycku?

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, nie wiem, co Ci powiedzieć, Artur je tylko z piersi, a i tak się czasem przy niej wścieka.Nie mam pojęcia czemu.Wtedy podnoszę go, bo może mu się odbije, albo odkładam lub zabawiam, żeby się uspokoił i próbujemy znowu za jakiś czas.Często pomaga też klepanie w pupę lub potrząsanie nią w trakcie jedzenia.Serio, nie wiem, na czym ten mechanizm polega, ale on się wtedy często uspokaja.Generalnie działamy trochę na ślepo, bo ja jeszcze nie odkryłam z czego wynika to rzucanie się, ale to, co opisałam często pomaga.
    Ale czy to to samo, co u Piotrusia... nie wiem.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrycha śmieszka

śmieje się do siostry, a brat kręci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:24

Limerikowo, alexast, eta, Mucha, Galanea, Nalka lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika on nawet nie da się przystawić bo jak tylko układam do pozycji karmienia to histerii dostaje. Już różnych pozycji próbowałam. Ja nie wiem to jakaś masakra. W nocy jest normalnie, przystawiam łapie i pije a w dzień komedie. Jeszcze wcześniej to tak było, że jadł na zmianę cycka butla cycka butla a teraz to już cycka mu nie pasi. ehhhh ja żałuję, że zaczęłam dokarmiać, ale z drugiej strony to musiałam bo faktycznie mało przybierał... bądź tu człowieku mądry. Taka wygoda była, wszędzie mleko pod ręką. Teraz też mleko pod ręką, ale dziecko nie chce w takim opakowaniu i koniec ;) ehhh

Tusia śliczne masz córcie :) po mamusi :) a propos zabawiania i śmiechu. Mój Piotruś jak tylko Michasia zobaczy to od razu do śmiechu hehe a jak już Misiek do niego podejdzie i zaczepi to już śmiech na całego :) nawet my go tak nie rozbawiamy :) jednak dzieci zawzse znajdą wspólny język ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:11

Tusia84, Limerikowo, Mucha, evas lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biogaie już mieliśmy i bez rezultatu. Żeby zagescic mleko to musiałabym je za każdym razem odciagac? Karmię tylko piersią.

MonikaS lubi tę wiadomość

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika dziękuję :)

dokładnie mi Gabrysie udało się rozbawić pierwszy raz jak zaczęła się śmiać w głos całusami w szyję.. a teraz wybredna ciężko mi ją w głośny śmiech doprowadzić, a jak brat czy siostra wygłuptasy robią to się cieszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:24

MonikaS, Mucha, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilia wrote:
    Biogaie już mieliśmy i bez rezultatu. Żeby zagescic mleko to musiałabym je za każdym razem odciagac? Karmię tylko piersią.
    sorki - polubiłam a chciałam zacytować :)
    a co na to Twój lekarz? sama starasz się zadziałać? bo jak tak to spróbuj z lekarzem pogadać. Zapytaj czy wypisałby Ci debridat - ponoć dobry...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilia wrote:
    Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała na ulewanie u Maluszka syrop Gastrotuss Baby? Szukam opini na jego temat.
    Ja używałam. Przez kilka pierwszych dni widać było poprawę. A później to już różnie. Czasem jak zapomniałam podać syrop to nie ulewal, a czasem nawet po syropie to chlustal na odległość...
    W końcu przestałam stosować, i z czasem to ulewanie samo przeszło.
    NataliaK wrote:
    Martynika,Niesforna?jak macie teraz ustalona rehabilitacje?ja mam teraz po 2 tyg przerwie w czwartek :)
    My w tym tygodniu mieliśmy przerwę bo Jaś po szczepieniu miał przez dwa dni podwyższona temperaturę.
    Teraz mamy w poniedziałek, a później to nie wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:48

Limerikowo lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bardzo się cieszę że wyniki Frania dobre, teraz zadbaj o siebie, bo pamiętaj że zdrowie ma się jedno, więc się ogarnij i zadbaj o siebie!

Tusia super filmik :D

moj Ignacy też już od jakiegoś czasu śmieje się w głos :)

acha dzisiaj świętujemy 4 miesiące! jak ten czas leci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:12

Tusia84, evas, Nalka lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4miesiace piękny wiek.

Powiedzcie mamy, bo u nas za 2 tyg chrzest, co kupowaliscie dla swoich dzieci na pamiątkę?

eta lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK głupio się przyznać, ale ja to nic :) od chrzestnych ma pamiątki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:23

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wcale nie głupio. Ja to właściwie dziś na to wpadłam i pomyślałam o obrazie do przyszłego pokioiku Hani, by Bozia / anioł stróż mieli ja w opiece.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS z moja Hania też były takie cyrki przy piersi, ze niestety laktator nie był w stanie utzrymac dostatecznie duzo mleka. Naprawdę miałam go potem malo jak jej się przestał cyc podobać. I tak przez miesiąc jedna piersią karmiłam bo jak druga brała do buzi to prawie wymiotowala. I taki był powód zaprzestania karmienia piersią. Mam nadzieje, że u Ciebie skończy się tak jakbys chciała.

MonikaS lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1619 1620 1621 1622 1623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ