MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też od imienia
Więc nie ma jakiejś specjalnej historii
W ja inaczej zapytam, może przy naszej liście dziewczyn uzupełniły byśmy np. ją w wiek i np które dziecko nam idzieNie wiem tak sobie pomyślałam że lepiej byśmy się poznały
Limerikowo, Martynika, eta lubią tę wiadomość
-
A moj nick od miasta w ktorym mieszkam i pracuje juz 10lat w Irl, maz przeksztalcil sobie Limerick na pl Limerikowo bardziej swojsko a mi sie spodobalo, nigdy nie myslalam o takim nicku az do Ovufrienda;--))
Mam 34 latka i pol, 2 Aniolki w niebie, czekam cholernie niecierpliwie na 1 dziecko
Moj brat dowiedzial sie wlasnie dzis rano ze jednak corcia bedzie za 9tyg, wiec sie smieje ze lacznie z moja (prawdopodobnie corka - scan 13stycz) 4 nowe babki w rodzinie i Babcia ma szykowac duuuuuuuuuuuuuuo lal bo wiadomo dziewczyny lalami nie lubia sie dzielic
Paula222, Tusia84, Martynika, eta, Marcysia86 lubią tę wiadomość
-
Margotka to by była parka
No ok to i ja powiem coś o sobie, obecnie to moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się w tamtym roku w listopadzie w wyniku ciąży pozamacicznej. Niestety jajowód popękał.
Na szczęście drugi okazał się drożny i czekamy na Synusia po dłuuuugich staraniach...
Mam niby ,,tylko'' 23 lata, ale sporo już za mną
Ale teraz czuję że moje życie ma właściwy kierunek i rytm
Więc czekamy na pierworodnegoMartynika, Limerikowo, Margotka87, Agusia2312, eta, Tusia84, Anielka27 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo,nad Twoim nickiem też się nie raz zastanawiałam,ale na to bym nie wpadła
.A o Tobie,Tusia,pamiętałam,bo już wspominałaś
.Tak sobie jeszcze myślę,czy bankierka faktycznie jest bankierką?
Ja mam 24 lata,to moja druga ciąża,pierwsza zakończyła się bodajże w 6 tygodniu,poronienie samoistne,ale sądzę,że tak widocznie miało być i nie smucę się tym wydarzeniem,prawie już o nim zapomniałam i cieszę się obecną ciążą.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja mam 28 lat, jestem z Krakowa a moj nick wzial sie od nazwiska - Kot.
Dzisiaj wyladowalam na l4 i wyglada, ze do pracy juz nie wrocezaczal mi twardniec brzuch i od 2 dni plamilam na brazowo. Strasznie mnie tez boli brzuch i pachwiny. Z maluszkiem wszystko w porzadku rusza sie i akcja serduszka jest wiec o niego jestem spokojna tylko mecza mnie te bole. Zazywam magnez i nospe ale rownie dobrze moglabym sobie to wsadzic do nosa bo nie pomaga
-
Topa ja takie bole mialam na poczatku 16 tyg gin powiedzial ze to wiazadla oble macicy kazal brac nospe plus magnez i duzo odpoczywac i przeszlo. Dzis mam wizyte o 19 juz sie nie moge doczekac.
Nick Marcysia 86- zdrobnienie od imienia Marcelina wiek jeszcze 27. Moja 3ciaza, 2 poprzednie zakonczone odejsciem wod pobytem w szpitalu ok 15-16 tyg. Teraz musi byc dobrze. Mezatka od maja 2009. Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:31
-
Mój nick od imienia;) Mam skonczone niedawno 23 lata
To moja 3 ciąża.. 1 zakonczona w 10 tc- ciąża obumarła, 2 to była ciąża biochemiczna czyli samoistne poronienie. W 3 ciaze zaszłam po 9 miesiącach starań
Tez juz troche przeszłam tak jak Paula na swój wiek, ale mamy z mężem nadzieje że teraz bedzie wszystko dobrze !
A propo mężów wszystkie z was to mężatki czy któraś jest jeszcze panna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:14
[/url]
[/url]
-
Witam. Tak byłam . Pzeziernosc jest trochę wyższa bo 2,5 ale nie ma ryzyka . Wiec jestem spokojna. Byłam tez w poradni genetycznej i tam tez mnie uspokoili. Za tydzień mam jeszcze jedno usg genetyczne aby sprawdzić wszystkie narządy .
Martynika, Limerikowo, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Kiedy idziesz na zwolnienie?
Mati,właśnie,jak Twoje genetyczne?
Idę dopiero od końca lutego mniej więcej...
Mam 32 lata, a nick to w sumie chyba dlatego, że jeszcze przed ciążą zaczęłam się martwić, czy zdolam wrócić do figury sprzed ciazyA że jestem wysoką i szczupła, to padło na modelkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:37
Limerikowo, Marcysia86, Martynika lubią tę wiadomość
-
To i ja o sobie coś powiem.
Nick Nutka to imię mojego psiaka, nazywała się tak kiedy ją wzięliśmy do siebie, a mi bardzo to jej imię pasuję, bo moją pasją jest muzyka;)
Mam 22(w maju 23) latka, od września 2012 roku jestem szczęśliwą żonką. W styczniu 2013 miałam samoistne poronienie w 6tyg. Ale tak miało być i szczerze-nigdy nie pomyślałam o tym, co się stało jako o stracie dziecka. Nie wiem dlaczego, ale od początku czułam, że coś jest nie tak więc rozumiem, że musiało tak być. Teraz mam w brzuszku Okruszka, którego już bardzo kocham i nie mogę się doczekać, aż przyjdzie na świat(ale niech się nie spieszy)A w ciążę zaszłam po roku i kilku dniach od ślubu:)
A i nie przyzwyczajam się póki co, do myśli, że mamy synka, bo jeśli to jednak jest dziewczynka to byłoby jej przykro;PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:35
eta, Limerikowo, Martynika, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
No widzę że mój nick zaciekawił - historia jest taka że mój mąż ma na imię Tomek a ja Paulina i powstało topa
a 42 tak po prostu nie wiem dlaczego
Ja mam obecnie 30 lat na imię Paulina
mam już 10 letnią córkę Oliwkę
chodzi do 4 klasy
pracuję na umowę o pracę i prowadzę swoją firmę
Liczę dni do L4 żeby trochę odpocząć właśnie jestem w pracy
Mamy psa labradora i domek na wsi nie daleko Krakowa zresztą tak spędziłam swoje młodzieńcze lata
eta, Limerikowo, Martynika, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:Ja mam 28 lat, jestem z Krakowa a moj nick wzial sie od nazwiska - Kot.
Dzisiaj wyladowalam na l4 i wyglada, ze do pracy juz nie wrocezaczal mi twardniec brzuch i od 2 dni plamilam na brazowo. Strasznie mnie tez boli brzuch i pachwiny. Z maluszkiem wszystko w porzadku rusza sie i akcja serduszka jest wiec o niego jestem spokojna tylko mecza mnie te bole. Zazywam magnez i nospe ale rownie dobrze moglabym sobie to wsadzic do nosa bo nie pomaga
Co ty na to?
-
Hej, moj nik to czysty przypadek, nie mogłam wymyslic nic konstruktywnego wiec wyszla welonisia
mam 31 lat, błyam mezatka ale od 1,5 roku juz nie jestem i bardzo sie z tego ciesze bo w lutym tego roku poznałam mezczyzne mojego zycia i jestem bardzo szczesliwa
W 2009r byłam w ciazy ktora zakonczyla sie poronieniem samoistnym w 13 tyg (puste jajo podowe) potem bylo juz tylko gorzej, starania i chec zajscia w ciaze ale chyba tylko z mojej str doprowadziły do totalnego rozpadu małzenstwa z ktorym i tak od poczatku bylo cos nie tak.
Teraz dojrzalam do zwiazku i wiem co znaczy naprawde kochac. Nasza miłość zaowocowała! w pierwszym cyklu staran udalo nam sie zajść w ciąże i za pół roku bedziemy rodzicami naszej kochanej córeczki!
a ślub.... chcemy wziac dopiero poWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:54
Margotka87, Modelka, Limerikowo, eta, Marcysia86, Martynika, Agusia2312, nutka, Anielka27, ivv lubią tę wiadomość
-
mój nick to od imienia - Edyta
mam 28 lat, to moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się poronieniem samoistnym w 6tc w marcu 2013.
teraz czuję że mój dzidziuś jest bardzo silny i w czerwcu się spotkamy
mężatką jestem od lipca 2010.
staraliśmy się z mężem od kwietnia 2012, maż ma pewne problemy ale udało się
I teraz jesteśmy najszczęśliwsi na świecie:)Welonisia, Martynika, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość