MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuszka zycze zdrowia,mam nadzieje ze szybko ci przejdzie
Paula sadze ze juz niebawem pochwalisz sie nam ze sie udalo od kiedy Twoj Franio je normalnie sloiki?bo moj to nawet sloikiem ziemniaka gardzi. No nic a nic,jedynie jak sama zrobie...nie to zeby mi to przeszkadzalo,ale jak juz mam gotowac to szczerze wole blw na ktore z reszta przejde ale dopiero za jakies 1,5 miesiaca jak wielmozny Franito siadzie na swoich 4 literkach solidnie. Wtedy to juz na maksa bedzie radocha zeby mu gotowac
My wlasnie niedawno wrocilismy z usg,sledziona i trzustka ok,co najwazniejsze w neutropenii ale za to wyszlo ze Franko ma jedna nerke sporo wieksza...niby taka moze byc jego uroda ale mamy to czesto monitorowac czy nic tam sie grubszego nie dzieje...ma sie jeszcze wypowiedziec hematolog,no jasny gwint jak nie urok to juz sama nie wiem co...Mucha lubi tę wiadomość
-
Martyna no na to wychodzi ze cos uraza nerw, kregoslup, zebra itp.
Dzieki dziewczyny ja trzymam kciuki za Wasze Maluchy...co to za akcje z tymi nerkami! Prosze mi tu sie nie wyglupiac i przynosic dobre wiesci!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:12
-
Topa my to mielismy jeszcze dyspense 3mce po porodzie, bo nie tylko z zew mnie nacieto a jeszcze wew pekla mi tylna sciana pochwy i bylo szyte,
ginka mowila, ze takie wew obrazenia szwy 3mce musza trzymac i rozpuszczaja sie potem
ze wlasc mozna po 6tyg od porodu seksowac sie,ale radzi po 3 mcach i w sumie czekalismy ok bo czulam te szwy wew wiec sobie seksu nijak nie wyobrazalam
maz mowi ze cytuje :"jest fajnie jak pierwsze razy" no ale my w sumie rok bez przytulanek wiec okres czekania dluugi
teraz jade na gelu bo sucho raczej tam wew mimo gier wstepnychWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:11
-
Natalia Franek kończy właśnie 3 słoik , a je od jakiś 6 dni ładnie
Mój dla odmiany nie lubi ziemniaka, ale spróbuję zrobic po Twojemu A ten olej rzepakowy to nie szkodzi? w jakiej ilości dajesz?NataliaK lubi tę wiadomość
-
NALKA:
"Zrobili punkcje, czekamy na wyniki. Neurolog powiedzial, że Anna jest napięta symetrycznie i nie cały czas, więc potrzeba tylko dużo ćwiczyć i iść na rehabilitację. w czwartek mamy rezonans i chyba dzisiaj dno oka. póki co badania ok, tylko ten kwas mekowy podwyższony.pozdrawiamy"
wiadomość z 12 godziny tylko nie miałam kiedy Wam przekazaćLimerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo naprawilam sobie dopiero co ledzwiowy w miare i teraz piersiowy sie odezwal, to po ciazy wszystko niestety, ale tez i od noszenia teraz malej, wozka itp. no i trenowalam siatkowke od malego co pewnie tez obciazylo kregoslup, jak jeszcze bylam aktywna to miesnie trzymaly, a teraz lipa bo przez ciaze i lezenie miesnie oslably wszystkie sciegna, wiezadla, itp. sie rozluznily
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, mnie to się wydaje, i mam nadzieję, że tak właśnie jest, że 90% z nas miała w dzieciństwie jakieś asymetrie, tylko nikt tego po prostu nie sprawdzał .Tzn.dobrze, że teraz się sprawdza, chodzi mi o to, że taka pewnie uroda naszych maleństw i tyle .W szpitalu też wyszło, że Artur ma delikatnie niesymetryczne komory (a ja przy tym cholernym cmv na hasło "komory" i cokolwiek, co stało obok, a nie powinno robiłam się zielona).Uprzedzili, że to nic, że tak może być.Na kontroli po trzech miesiącach nie było już śladu po asymetrii.Coś tam z nerką też było i też się samo "naprostowało".Także głowa do góry, musi być dobrze .
MonikaS, NataliaK, Mucha, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Natalia Franek kończy właśnie 3 słoik , a je od jakiś 6 dni ładnie
Mój dla odmiany nie lubi ziemniaka, ale spróbuję zrobic po Twojemu A ten olej rzepakowy to nie szkodzi? w jakiej ilości dajesz?
Monia do ugotowanych warzyw przy blendowaniu dodaje lyzke oleju rzepakowego.
No to Anna ma "atrakcje" ... trzymam kciuki za Was dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:41
Martynika, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Martynika, zgadzam się w całej rozciągłości. Jak to mawiają teściowe "za naszych czasów nikt asymetrii nie miał" - odpowiadam, że miał, tylko nie była leczona w porę i potem zasuwaliśmy na gimnastykę korekcyjną. Co drugi dzieciak miał wady postawy w mojej podstawówce.
Dzisiaj mieliśmy debiut z kleikiem kukurydzianym. Szukałam jakiejś kaszki bezmlecznej i bez cukru, ale bezskutecznie. Wkurzają mnie producenci, że chcą dzieciaki tak po prostu uzależnić.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadamama bez cukru sa z tego co wiem te kaszki holle,ale to w sklepach ekologicznych albo np. W Piotrze i Pawle. Dlatego ja nie mam zadnych kaszek tylko ryzowe kleiki ktore sa bez cukru. Ale kurcze faktycznie jak patrzylam na sklady tych znanych marek jak Nestle to mi sie noz w kieszeni otwieral momentami. Jak Frankowi bede wprowadzala gluten to bede sama gotowala manne i jaglana. Dodam owocow i bede miala w nosie te gotowe. Z reszta moje dziecie przekorne zje tylko co sama zrobie,wiec wcale sie nie zdziwie jakby nie zjadl "gotowej" kaszy
Monia ja akurat musze "przemycac" inne warzywa do tego ziemniaka wiec np daje 1/4 marchewki plus odrobinka koperku czy pietruszki. Franko musi czuc wyraznie ziemniaka. Ale jak Piotrus nie ma problemu ze cos mu nie smakuje to smialo mozesz dawac pół na pół. Wiesz fakt jest faktem ze zrobione samemu jedzenie jest naprawde lepsze niz te sloikowe...glownie to dzieki ich pasteryzacji zmieniaja smak...łudze sie ze moze słoiki z miesem mu podejda ,kupilam dzis 2,ale czuje ze to moje pobozne zyczeniaLimerikowo lubi tę wiadomość