MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:Weronika, dobrze pamiętam, że Ty masz lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie? Chyba, że któraś z Was miała, bo chyba będę musiała kupić, a wole coś sprawdzonego ;P
http://allegro.pl/besafe-lusterko-do-obserwacji-dziecka-w-podrozy-i4811126771.html
i jestem bardzo zadowolona. Tylko ja zamontowałam na zagłówku naprzeciwko fotelika, a nie jak w instrukcji na tym drugim, bo wg mnie tak dużo lepiej widać. Przynajmniej w moim aucieBea_tina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam lusterko firmy BeSafe.
Moje.dziecko dopiero zasneło, jestem juz dziś wykończona. Mąż też juz zasypia a nasz starszak marudzi. Mnie dopadla jakas zimowa depresja i juz wszystkiegi mi sie odechciewa. Chce lato, słońce i już !Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Excella ja też jestem wiosno, lato lubna. Uwielbiam zimę jak jest mega mroźna, mega śnieżna i trwa góra miesiąc
co to może boleć? toż tam nic nie ma. A taki nieprzyjemny ból, że aż słabo się robi.
No nic mykam pooglądam thriller bo leci na polsacieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 22:36
excella lubi tę wiadomość
-
Monia moze korzonki??
A moje dziecko usnelo o 19.50 a od 20 min nie śpi.a co
Plus ze apetyt jej dopisuje. Zobaczymy jak będzie w nocy i po nocy.
Jaki aparat polecacie? Chcemy sobie prezent kupić żeby ładne zdj były..ladne i wyrazne.max do 1500zl. -
Ah.. Hania 3min temu zasnela:) urwis mój kochany. Najgorzej, ze w huśtawce, bo ani na rękach ani w łóżeczku i łóżku nie myślała o spaniu-jedynie o zabawie. Teraz zjadła 70ml i śpi. Ja też idę mam nadzieje ze po śpi do 10!
Galanea jak maz?
Wkurza mnie Ciągle pytanie innych-czy wracam do pracy... Dopiero urodziłam a im takie durnoty w głowie. -
Hehe, dla mnie to też durnota, to wracanie do pracy .
A wczoraj szefowa dzwoniła, czy mogłabym przyjechać i zwolnić szafkę, bo jest dużo nowych osób zatrudnionych i nie ma ich gdzie pomieścić, ale żebym się nie martwiła, bo jak tylko wrócę, to oddadzą. Nie trzeba, nie mam zamiaru wracać .weronikaipola lubi tę wiadomość
-
Ja też nie chce wracać... Ale na 3 miesiące muszę, chce pójść do drugiej pracy dodatkowo by lepsze pieniądze na zwolnieniu były. Bo teraz to marnie. Na kredyt i rachunki na styk
Buziaki dla Zosi z tej okazji. Pamiętam jak dziś jak leżąc w szpitalu na położnictwie a ty pisałaś ze czas i na ciebie, ze skurcze masz. Nawet nie wiesz jak przeżywałam to:)
Moja Circus o 2 poszła spać, wstawalam o 4,7 no i ostatecznie z kupa na body wstała o 8.30. Mało spania a ja mam energie. Miałam zamiar się po lenic ale nie mam ochoty:)
PS patrzą się na mnie wafelki chalwowe... Idę z nimi zaszalec:)
Wyczekuje miesiączki z nadzieja, ze moze akurat beda w końcu regularne... Ostatnio była 30-ego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:35
Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
AISAK nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że Twój mąż przy stanowisku mojego to pchełka! Absolutnie się nie zgadzam! Przede wszystkim mój mąż jej młodszym asystentem finansowym i faktycznie bardzo szybko się uczy i uwielbia swój zawód (sam mówi, że nie pracuje tylko liczy kasę...) ale za to w ogóle nie nadaje się do prac domowych! O matko! On ma problem nawet żeby tapetę zerwać. U mnie w rodzinie mężczyźni właśnie potrafią sporo zamontować, robić remonty a mój B. to przy nich taka "panienka". Więc Twój mąż jest świetny w czym innym i to się liczy. Dziękuję za gratki w imieniu męża.
Wspaniałe zdjęcia pływającej Poli. Artur też super wyglądał w kółku i chyba Marcelek?.. wiem, że któraś jeszcze swojego synka wstawiała jak pływa w kółeczku. U nas lipa, bo Anna nie lubi kąpieli. Nie mam niestety dużej wanny więc nie wiem jakby to było. Zgadzam sie z Weronika, że maluszkom pomaga pływanie w wodzie na prawidłowe odruchy. Na pewno będziemy chodzić na basen, niestety póki co rehabilitantka zabroniła. Jak tylko nam powie, że możemy iść to idziemy.
Jest jeszcze takie piankowe ubranko na basen dla maluszka, jakby któreś było szczególnie wrażliwe na zimno.Martynika, Galanea, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
Mucha, a kiedy macie kontrolę u Waszej p.profesor? co mówiła do tej pory? I jak w ogóle przy tym wszystkim zachowuje się waga Majeczki?
Artur osłuchowo czysty .Kontynuujemy antybiotyk do wtorku.Nalka, Galanea, excella, Niesforna, weronikaipola, Agusia2312 lubią tę wiadomość