X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to nie była melisa ;)

weronikaipola, Martynika lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...no wiec tak:

Weronika wydaje mi sie ze spokojnie mozna prac w pralce, jak odbiore to jeszcze potwierdze.

Karolina tak na szczescie tesc sie za to wzial i slicznie naprawil (nie widac ze cos bylo nie tak) bardzo jestem mu wdzieczna :)

Ja musze powiedziec ze jakos mnie ten baby swimmer w kapieli niepokoi, za plytko i jakos Majka nienaturalnie wygieta. Na basen chyba lepsze. Ale to ja i moje zdanie.

MonikaS, weronikaipola lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj cisza a ja akurat się nudzę jak nigdy hehe
    Piotruś śpi, Michaś samochodzikami się bawi... pralka pierze, kot śpi...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszko to zalezy tez od dziecka pewnie, Pola świetnie się odnalazła w kółku, bardzo poprawnie "pływała" kontrolowałam sytuację. Mamy głęboką wannę i szeroką, to może tez ma znaczenie. Na basen niebawem, najpierw trening w wannie. Jedno jest pewne moja córcia po mnie bardzo lubi wodę :))
    Oto dowody ;-)
    fzcljp.jpg
    f2rccp.jpg
    dodam, że woda nie była żółta, tylko tak wyszła w aplikacji hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:44

Galanea, Tusia84, MonikaS, Niesforna, Agusia2312, excella, Limerikowo, Nalka, alexast lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sliczna Pola :) musze tez kupic takie kolko!!! :)

weronikaipola lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy gleboka i szeroka wanne, ale ja jakos dziwnie tego nie czuje. Nasze kolko zapina sie z tylu, a Wasze z przodu...ciekawe.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    My tez mamy gleboka i szeroka wanne, ale ja jakos dziwnie tego nie czuje. Nasze kolko zapina sie z tylu, a Wasze z przodu...ciekawe.
    to nie wiem, skoro nie czujesz. Pewnie nie ma się co zmuszać. Ja czuję i Pola też ;)
    tak z przodu, mąż nabył na amerykanskim ebayu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:26

• Martynika Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha, tak, walnęłam sobie melisę z prądem, młody dostał ją w mleczku i spałam i ja i Artur ;). A tak na serio-miałam tak miły, relaksujący dzień, że aż mi się nie chciało do internetu zaglądać :).Mąż posprzątał, zrobił obiad, Artur był wesoły, pogodny, jadł, bawił się, a jak był śpiący, to szedł spać. Chyba czuł, że ja jestem w dobrym nastroju i wszyscy mieliśmy dobry czas, mimo tego, że spędzony w domu na rekonwalescencji. Miałam czas, żeby ruszyć z szydełkowym szalem dla siostry, co też mi poprawiło nastrój, bo z marudzącym Arturem nie mogłam rozgryźć schematu i bałam się, że nie zdążę przed świętami, ale dziś się nauczyłam i teraz już idzie szybko, jutro Wam pokażę.

Jutro mamy kontrolę o 9, ale nie chcę o tym myśleć, bo się stresuję. Boję się, że rezultaty po antybiotyku są za słabe, choć mąż mówi, że poprawa jest widoczna.Dziś o 15 były trzy pełne doby podawania go, w sumie niewiele jak na to, że ma być siedem, więc chyba jeszcze jest czas... ale już prawie nie kaszle.

Po tej wizycie postaram się Was nadrobić :).

Hehe, a właśnie się zastanawiałam, czego dodałaś do tej wody... :D ale widać, że Pola w swoim żywiole :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:33

weronikaipola, Galanea, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mnie przekonałaś z tym kółkiem jednak :) zaraz zamówię, i tyle :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikaipola wrote:
    to nie wiem, skoro nie czujesz. Pewnie nie ma się co zmuszać. Ja czuję i Pola też ;)
    tak z przodu, mąż nabył na amerykanskim ebayu.

Majka tez nie placze i jest zadowolona, tylko ja prowadze swoje obserwacje.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!

Natalia pichci torta, ciekawe jaki w końcu robi..

Eta a Ty gdzie, a ?? ;)

Galanea i Monika naprawdę polecam, widziałam jak pięknie naturalnie pracują jej rączki i nóżki, nie zapomniała jeszcze jak się pływa hehe :)była zrelaksowana i pewnie dobrze to robi jej bioderkom i nie tylko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:55

Galanea lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym zdaniem jeszcze bardziej mnie przekonałaś :) ja zamierzam z całą dwójką na basen chodzić więc takie kółeczko wskazane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:15

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze zamowic, bo Zosia juz w swojej wanience szaleje i pluska, chlapiac wszedzie :p pewnie bedzie mega radocha. Mina Poli mowi sama za siebie.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Musze zamowic, bo Zosia juz w swojej wanience szaleje i pluska, chlapiac wszedzie :p pewnie bedzie mega radocha. Mina Poli mowi sama za siebie.
    No mały potop był w łazience ale mop stał w pogotowiu :-)

Galanea lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam :) już dawno się zanosiłam żeby kupić :) pewnie dotrze we wtorek dopiero. Zdziwię się jak w poniedziałek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:16

weronikaipola, Galanea lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    kupiłam :) już dawno się zanosiłam żeby kupić :)
    Super!! Czekam na relacje :-)

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ale Pola super sobie plywa:-)
    Niesforna gratulacje dla Jasia:-)
    Monika twój chlopak jest as :-)
    Natalia oj co to znowu za paskudztwo wyszlo Frankowi. Niech schodzi szybko:-)
    Paula może kolejne ząbki.
    Galanea ile lekarzy tyle opinii a przecież wszyscy się uczyli tej samej medycyny:-)

U nas lepiej , dziś pielęgniarka środowiskowa powiedziala ze jak w poniedzialek przyjedzie na zastrzyk to zrobi Marcelowi na skończone 6 miesięcy taki patronaż czy cos w tym stylu, spotkalyście się z takim czymś?

U nas ponoć ząbków nie widać :-)

Niesforna, weronikaipola, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, dobrze pamiętam, że Ty masz lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie? Chyba, że któraś z Was miała, bo chyba będę musiała kupić, a wole coś sprawdzonego ;P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika Pola super pływa!

Mucha ja też na początku myślałam, że Jaś jest jakiś wykręcony w tym kółku... Jak spuściłam z niego trochę powietrza, to jest ok, już nie mam takiego wrażenia. Może i Ty spróbuj? Podobno tego kółka nie pompuje się maksa.

Lewa dolna jedynka się przebiła. Dziś już o niebo lepiej. Bez gorączki, bez jakichś strasznych płaczów, nawet sam zaczął zasypiać. Ale niestety chyba prędko się spokojem nie nacieszę, bo już widać cień drugiej jedynki :(
    Do tego te plamy czerwone nie wiem skąd :( Rano było tylko trochę na brzuszku, teraz jak kąpałam, to już cały brzuch, plecki, szyja i z tyłu głowy. Jutro na 11 idziemy do lekarza.

weronikaipola, MonikaS lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Weronika, dobrze pamiętam, że Ty masz lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie? Chyba, że któraś z Was miała, bo chyba będę musiała kupić, a wole coś sprawdzonego ;P
    Tak mam, super sprawa. Nie polecam ci małego prostokąta z Gemini za 10 zeta, nic w nim nie widać, kupiłam duzo większe jutro poszukam linku. :-)
    Super ze Marcelkowi lepiej!
    Niesforna juz wcześniej miałam pisać ze gratuluje Jasiowi!

Niesforna, Bea_tina lubią tę wiadomość

‹‹ 1790 1791 1792 1793 1794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ