MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny...no wiec tak:
Weronika wydaje mi sie ze spokojnie mozna prac w pralce, jak odbiore to jeszcze potwierdze.
Karolina tak na szczescie tesc sie za to wzial i slicznie naprawil (nie widac ze cos bylo nie tak) bardzo jestem mu wdzieczna
Ja musze powiedziec ze jakos mnie ten baby swimmer w kapieli niepokoi, za plytko i jakos Majka nienaturalnie wygieta. Na basen chyba lepsze. Ale to ja i moje zdanie.MonikaS, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszko to zalezy tez od dziecka pewnie, Pola świetnie się odnalazła w kółku, bardzo poprawnie "pływała" kontrolowałam sytuację. Mamy głęboką wannę i szeroką, to może tez ma znaczenie. Na basen niebawem, najpierw trening w wannie. Jedno jest pewne moja córcia po mnie bardzo lubi wodę )
Oto dowody
dodam, że woda nie była żółta, tylko tak wyszła w aplikacji heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:44
Galanea, Tusia84, MonikaS, Niesforna, Agusia2312, excella, Limerikowo, Nalka, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:My tez mamy gleboka i szeroka wanne, ale ja jakos dziwnie tego nie czuje. Nasze kolko zapina sie z tylu, a Wasze z przodu...ciekawe.
tak z przodu, mąż nabył na amerykanskim ebayu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:26
-
Ha ha, tak, walnęłam sobie melisę z prądem, młody dostał ją w mleczku i spałam i ja i Artur . A tak na serio-miałam tak miły, relaksujący dzień, że aż mi się nie chciało do internetu zaglądać .Mąż posprzątał, zrobił obiad, Artur był wesoły, pogodny, jadł, bawił się, a jak był śpiący, to szedł spać. Chyba czuł, że ja jestem w dobrym nastroju i wszyscy mieliśmy dobry czas, mimo tego, że spędzony w domu na rekonwalescencji. Miałam czas, żeby ruszyć z szydełkowym szalem dla siostry, co też mi poprawiło nastrój, bo z marudzącym Arturem nie mogłam rozgryźć schematu i bałam się, że nie zdążę przed świętami, ale dziś się nauczyłam i teraz już idzie szybko, jutro Wam pokażę.
Jutro mamy kontrolę o 9, ale nie chcę o tym myśleć, bo się stresuję. Boję się, że rezultaty po antybiotyku są za słabe, choć mąż mówi, że poprawa jest widoczna.Dziś o 15 były trzy pełne doby podawania go, w sumie niewiele jak na to, że ma być siedem, więc chyba jeszcze jest czas... ale już prawie nie kaszle.
Po tej wizycie postaram się Was nadrobić .
Hehe, a właśnie się zastanawiałam, czego dodałaś do tej wody... ale widać, że Pola w swoim żywiole .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:33
weronikaipola, Galanea, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
weronikaipola wrote:to nie wiem, skoro nie czujesz. Pewnie nie ma się co zmuszać. Ja czuję i Pola też
tak z przodu, mąż nabył na amerykanskim ebayu.
Majka tez nie placze i jest zadowolona, tylko ja prowadze swoje obserwacje.weronikaipola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!
Natalia pichci torta, ciekawe jaki w końcu robi..
Eta a Ty gdzie, a ??
Galanea i Monika naprawdę polecam, widziałam jak pięknie naturalnie pracują jej rączki i nóżki, nie zapomniała jeszcze jak się pływa hehe :)była zrelaksowana i pewnie dobrze to robi jej bioderkom i nie tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:55
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weronika ale Pola super sobie plywa:-)
Niesforna gratulacje dla Jasia:-)
Monika twój chlopak jest as
Natalia oj co to znowu za paskudztwo wyszlo Frankowi. Niech schodzi szybko:-)
Paula może kolejne ząbki.
Galanea ile lekarzy tyle opinii a przecież wszyscy się uczyli tej samej medycyny:-)
U nas lepiej , dziś pielęgniarka środowiskowa powiedziala ze jak w poniedzialek przyjedzie na zastrzyk to zrobi Marcelowi na skończone 6 miesięcy taki patronaż czy cos w tym stylu, spotkalyście się z takim czymś?
U nas ponoć ząbków nie widaćNiesforna, weronikaipola, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Weronika Pola super pływa!
Mucha ja też na początku myślałam, że Jaś jest jakiś wykręcony w tym kółku... Jak spuściłam z niego trochę powietrza, to jest ok, już nie mam takiego wrażenia. Może i Ty spróbuj? Podobno tego kółka nie pompuje się maksa.
Lewa dolna jedynka się przebiła. Dziś już o niebo lepiej. Bez gorączki, bez jakichś strasznych płaczów, nawet sam zaczął zasypiać. Ale niestety chyba prędko się spokojem nie nacieszę, bo już widać cień drugiej jedynki
Do tego te plamy czerwone nie wiem skąd Rano było tylko trochę na brzuszku, teraz jak kąpałam, to już cały brzuch, plecki, szyja i z tyłu głowy. Jutro na 11 idziemy do lekarza.weronikaipola, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Weronika, dobrze pamiętam, że Ty masz lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie? Chyba, że któraś z Was miała, bo chyba będę musiała kupić, a wole coś sprawdzonego ;P
Super ze Marcelkowi lepiej!
Niesforna juz wcześniej miałam pisać ze gratuluje Jasiowi!Niesforna, Bea_tina lubią tę wiadomość