MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evcia współczuje takich nocy, chociaż u mnie Mikołaj też często się budzi przytulę go, czasem też jeszcze dam mu cyca i śpi dalej.Do 4-go miesiąca spał ładnie nawet 6-7godz spał bez pobudki dostał cyca i spał dalej, a jak skończył 4 miesiące to wlaśnie częściej się budzi.
-
nick nieaktualny
-
No to się nam Hanek namnożyło:D moja 3 tyg temu 7550g i 73 cm, teraz aż strach pomyśleć też czekam na zabki z utęsknieniem. Rozm 74 powoli cisnie. my u teściów, Corka juz śpi , maz też a ja nadrabiam fora:D
moja Hania domaga się spania w łóżeczku...pieknie sama zasypia od tyg, tak to przeważnie w huśtawce lub bawiąc się ze zmęczenia. Nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem a do tego bez męża to juz wogole...
Dzis obkupilam się pamperkami z promocji kauflandzie. Mam 2 op 4+ ciekawe czy zdadzą egzamin.
Dobrej nocki wam życzę bez pobudek. Lece spać.kasiula870 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo ma mama talent.My dziś jedna pobudka ok 3 a usnęła ok 21 po chyba godzinnym placzu masakra.Co już usypiała to myk na brzuch i niewiem czemu nie obróci się sama z powrotem skoro w zabawie nie ma problemu raz tak raz tak.Co chwilę musiałam wstawać obracać i smoka dawać aż padła.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Alexast u mnie 2 pierwsze dziwne bo dostałam w nocy, założyłam podpaskę i już na podpasce nic nie było, o dwóch dniach plamienie lekkie i ikoniec i tak 2x było a wwczoraj dostała mmeeeeeega okres, leje jak nie wiem co i uznaję, że to mój pierwszy okres bo to to okres a tamto to nie wiem co hehe
alexast lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam pobudki co godzinę masakra.Przeziębienie przeszło, zęby na razie spokój nie wiem co go teraz tak wybudza.
Co do okresu miałam 1 jakieś 1,5 miesiąca temu taki normalny jak przed ciążą a teraz drugiego ani widu ani słychu niby karmię piersią to może być nieregularny ale już myślę czy czasem nie ciąża. -
Hej dziewczyny! Ale się tu pozmieniało! Smutno troszkę że część osób sobie poszła gdzie indziej
ehh a ja miałam pierwszą ciężką noc od 4miesięcy... nie dość że w ciągu dnia Lena była wyjcem pospolitym..(oczywiście na rączkach było wszystko spoko) to standardowo przed 20 kąpiel i mała już w wannie zasypiała..a po odłożeniu do łóżeczka oczy jak 5 zł..zasnęła dopiero po 23...a ja padłam razem z nią. Do tego budziła się 3 razy..za każdym razem musiał być cycuś bo inaczej nie dała się uspokoić. Zauważyłam, że najlepiej by było spać z nami w łóżku. Ale nie ma takiej opcji bo wtedy nikt oprócz Leny się nie wyśpi. Plus nasze problemy alergiczne z rozszerzaniem diety nawet na spacer mi się wyjść nie chce:( generalnie nastrój w dół -
Azi nie martw się, następna noc będzie lepsza u mnie tej nocy też było tak sobie. Piotruś się strasznie wiercił kręcił bo miał katar, o 6 już w ogóle wstał i koniec spania. A ja do tego non stop latałam do kibelka bo mam mega okres, i jeszcze Michaś się przebudzał jak się odkrywał bo mu zimno było i musiałam do niego kursować. Jednym słowem kursowałam całą noc. Nic a nic się nie wyspałam a teraz Piotruś se odsypia - już 2 godziny a Michaś łazi i myśli co by tu narozrabiać teraz bym się zdrzemnęła ale nie mogę bo Michaś
-
Azi ja też nie uczę spać z nami w jednym łóżku. A starszy syn jak miał 2 latka i spał już na rozkładanym fotelu to wtedy zaczął sam do nas przychodzić. Gorzej jak spałam twardo i dopiero po jakimś czasie skapnęłam się że śpi u nas to wstawałam taka połamana bo ciasno.
-
MonikaS moja teraz też odsypia...a ja buszuje na forum zamiast sprzątać)
kasiula870 Lena od początku spała w łóżeczku i nie było problemu, a teraz zrobiła się z niej cwana bestia i muszę ją przechytrzyć
wiecie co zastanawiam się czy ta pogoda może mieć jakiś wpływ na nasze maluszki? w sensie problemy ze snem z powodu tej hm dynamicznej pogody i wichury?
-
Ewqa pytałam o to karmienie piersią bo się zastanawiałam czy dzieciaczki na mm też mają takie nocki, czy poprostu to jest chęć cycusia:) Koleżanka od 3 miesiąca karmi butelką i jej pięknie przesypia nocki
Co do okresu to się nie wypowiem bo nie dostałam, ale z tego co mi lekarz mówił to kobiety karmiące mogą nawet nie dostać do momentu aż nie przestaną karmić.
Współczuje Wam również tych koszmarnych nocek. Ja miałam pierwszą od 2 miesięcy "normalną" noc z 2 pobudkami Wyspałam się jak nigdy. Miejmy nadzieję, że nasze dzieciaczki dadzą nam odpocząć.
Dziewczyny podziwiam Was jak macie 2 czy 3 dzieci!
-
ewqa135 wrote:Limerikowo Karolinka bez problemu przeszła z mleka 1 na 2 ? Piękna wyszywanka!
w ogole to byla proba brzuszka w czasie podrozy tydz temu i dostawala prawie na wrzatku kaszke plus dolewana kropla beskidu do tego jak nie bylo zywca i mimo ze mielismy krople/uszy nastawione na potencjalna kolke , to obylo sie bez, jupi
np moj brat zmienil irl Aptamil na pl Bebilon i w 5mcu zaliczyli mega kolke/krzyki przez tydzien pobytu w PL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:54