MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy dzisiaj 6 miesięcy. Ten czas tak szybko leci. Jak dla mnie za szybko. Wszystkiego dobrego dla Poli.
Mieliśmy dzisiaj bardzo aktywny dzień Ja dostałam okres. Wcale za nim nie tęskniłam.
Galanea, maagdaa, eta, Limerikowo, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, dziewczyny, bardzo żałuję, że się nie udzielałyście. Proponuję, żebyście zaczęły jednak pisać na fasolkowo.pl w innych tematach i może wszystkie złapiemy wspólny język Tylko nasz dział jest ukryty, ale do całej reszty mają dostęp wszyscy.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Jaha! tylko napiszcie mi co i jak, bo nie znajde chyba opisu, bo mam mega ograniczony czas:/
Zapraszam na fasolkowo.pl
Zarejestruj się tam z takim samym nickiem jak tutaj i dodam Cię do naszej grupy. Voila!Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Mimo ze tu rzeczyw mozna podczytywac inne watki na fulla to ukad belly wydaje mi sie bardziej przejrzysty niz fasolkowo
no ale nada sie przyzwyczaic i czl bedzie smigac
tu niesamowite wichury, jestem od 2 dni nocny Marek, nasluchuje czy dach kurcze nie odleci taka konstrukcja ze wszystko sie trzesie u gory doslownie
plus taki ze po wycieczce dom i walizki opanowane wstepnie -
Hello!
Kochane ja też czasami będę tu zaglądać i się udzielać, jak czas mi pozwoli.
Rzeczywiście szkoda, że się nie udzielałyście wcześniej. Ja też nie należę do osób, które często się udzielały, ale udzielałam się na swój sposób.
Ewqa135 nasze córcie mają tak samo na imię Ja urodziłam 26 czerwca. Jak Hania się miewa?
W ogóle śliczne te wasze maluszki- mamy nowicjuszki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:27
ewqa135 lubi tę wiadomość
-
Ja też żałuje, że nie udzielałam się wcześniej. Zaczęłam, a później dłuższy czas nie miałam jak, a później jakoś nie umiałam się włączyć jak się wszystkie już znałyście:) Ale może czasem coś popiszecie.
Maagdaa ja mam 27 lat i moja Gosia dziś ma pół roku. Ale ten czas przeleciał
Nie sądziłam że można tak się zakochać w dzieciaczku:)
Wczoraj wyszedł 3 ząbek i 4 też na horyzoncie, zaczęła być marudna ostatnio i to chyba te zabki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:49
Limerikowo lubi tę wiadomość