MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, my wrocilismy z Pl, podroz z przygodami niestety
w Gd przez kabel naprowadzania tls i mgle wyladowalismy po @ 1.5h opoznienia w Wwie, pozmienialismy i hotele i auto, odwolalismy pediatre w Gd
zaczelismy przebijac sie autostrada na polnoc w kierunku Poz by w sob dotrzec do Kosz na chrzciny - 600km
nie udalo sie bo mala wybita z rytmu b protestowala miala dosc 300km wiec zostalismy pod Poz a potem wylot tez z Poz zrobilismy
nie bardzo wierzylismy ze tls naprawia przez weekend na poranny lot w Gd plus nie chcielismy malej meczyc dalej 300km
my tez bylismy zmeczeni i zestresowani cala kolomyja nawet na 2 kierowcow
w sumie na plus to skorzystalismy z pediatry w Poz, wyszlo male przeziebienie-gardlo i teraz w akcji syropy: pulneo i ambrosol
mala kaslala ciut przed podroza sporadycznie w sumie
od pani dr dostalam maly ochrzan, ze za zywo reaguje na kazdy placz malej
no ale mi jako matce serce sie kroi, zreszta pytala ktore dziecko:pierwsze a ciaza 3 wiec "samo przez sie rozumie sie" :--))
moja mama zawsze mowi ze nam plakac tez nie dawala
mama odwiewdzila nas w Poz z gora prezentow a my przekazalismy nasze, takze z walizy do walizy )
tesciowa zla zesmy nie dotarli, bo chcieli zobaczyc mala a byli obok Kosz w sanatorium Dabki
a teraz zaglebiam sie w lekture naszego watku by byc juz na biezaco )eta, Agusia2312, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Monaaa, uciekamy, bo dostęp do treści zawartych tutaj jest niezwykle łatwy, dla zarejestrowanych, niezarejestrowanych oraz byłych zarejestrowanych. Na nowym forum tylko my siebie czytamy. Popieram ponadto zdanie Aisak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:19
Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Martynika- jak znajdziesz jakiś sposób na nocne buszowanie dzieciaczka to proszę daj znać u mnie niestety jest podobny problem, córeczka wstaje co godzinę i płacze z zamkniętymi oczami. Obawiam się, że jest to związane z karmieniem piersią i chęcią possania.. bo nic innego jej nie uspokaja(klepanie, noszenie, głaskanie)Ale jak na razie to czarno widzę przyszłość hehe
-
Alexast obyś miała rację bo pobudki cogodzinne wykańczają choć łudzę się, że znajdzie się jakiś złoty środek heheh
3mam mocno kciuki za Twojego synka - żeby fizjoterapia przyniosła szybki efekt i żebyś nie miała już stresów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:55
-
Martynika wrote:Monaaa, uciekamy, bo dostęp do treści zawartych tutaj jest niezwykle łatwy, dla zarejestrowanych, niezarejestrowanych oraz byłych zarejestrowanych. Na nowym forum tylko my siebie czytamy. Popieram ponadto zdanie Aisak.
Oczywiście racja. Ostatnio szukałam czegoś w internecie, po wpisaniu kilku haseł nie związanych bezpośrednio z forum (ale na pewno z dziećmi) wyskoczyły mi zdjęcia dzieciaczków z forum, nie wiem czemu głównie Franio Natalii.
Tak z krwi można, ale nie są teraz miarodajne. Lekarz mówił, że jeśli dziecko ma np. skazę wcale nie musi to wyjść w testach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:27
-
mi Pulneo zalecila pediatra wiec podaje
kojarze ze w ciazy stosowalyscie ten syrop
tu mialam juz raz antybiotyk na infekcje gardla i goraczke-augmentin
mam nadz,ze bedzie ok i nic wiecje sie nie wykluje
tak dbamy a to jeszcze gardlo zaziebilo sie..
za 7dni ide na kontrole, pewnie szczepienie 3 igly przesune na styczen z 16 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:23
-
Iwo wrote:Czesc dziewczyny jestem lipcowka 2014, czasami do was zagladalam i pytalam o rade w pelni popieram zamkniete forum, my na lipcowkach juz jakis czas temu tez to zrobilysmy pozdrowienia i powodzenia
Gdybyście były zainteresowane zamkniętym tematem tylko dla Was na fasolkowo.pl, to zapraszamIwo lubi tę wiadomość