MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyta84 wrote:Galanea dodaj mnie proszę do czerwcowych mam
Właśnie się zarejestrowałam. Tylko oczywiście jak to ja, nie wiem, jak to zrobiłam. Ale nazwa użytkownika mam inną jak tu, a chciałam tą samą. Można to jakoś zmienić?
Pozdrawiam
Spokojnej nocki mamuśki
Gotowe. Login już zmienionyEdyta84 lubi tę wiadomość
-
Oj chyba będę częściej tu niż na fasolkowo, bo mój teł ciężko laduje str... I próba was podczytania zajmuje mi z 3min samego otwierania i jakiegokolwiek ruchu:/ temu się nie udzielam.
A u nas po skoku chyba. Mala dziś pięknie sama zasypiala, wymeczylisny ja, położyliśmy do łóżeczka, mleczko i 3 min odleciała. Teraz pierwsza pobudka na jedzenie na spiocha i dalej śpi.
Wasze dzieci przestały się Słubic? Moja je wszystko co ma w zasięgu wzroku ale juz Alina nie kapie. Zębów brak. Wiecie co chyba puki nasze dzieci nie zaczną mówić i oczywiście przy tym nie kłamać to się nie dowiemy co im dolega.
Limerikowo, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo ja teraz byłam u mojej dr z Piotrusiem i powiedziała, żebym absolutnie pulneo nie podawała bo on jest za mały i może być więcej złego niż dobrego. Bo mi też poprzednia dr wypisała jak mojej nie było... mój starszy synek pije, ale właśnie on ma 3 latka a dr powiedziała, dobrze już nie pamiętam czy po skońzonym roku czy 2 latach- ale zdaje się po 2 latach skończonych ten lek jest bezpieczny i przeznaczony
nie namawiam, skoro ufasz swojej dr to rób jak każeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 08:46
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Moja córcia pięknie spała do 4 miesiąca i nastąpiła zmiana hehe. Ostatnio pobudki co 1,5-2h. 2 zęby dolne wyszły i zmiany brak.
Maagda to może u Ciebie faktycznie ząbki skoro tak Ci pięknie spała, a dokarmiasz ją czymś? Może z głodu Ci się budzi, na pewno więcej się rusza to może potrzebuje.
AISAK- to oby jak najdłużej była u malucha poprawa:) Moja też wszystko bierze do buzi, gryzie. -
AISAK wrote:Oj chyba będę częściej tu niż na fasolkowo, bo mój teł ciężko laduje str... I próba was podczytania zajmuje mi z 3min samego otwierania i jakiegokolwiek ruchu:/ temu się nie udzielam.
A u nas po skoku chyba. Mala dziś pięknie sama zasypiala, wymeczylisny ja, położyliśmy do łóżeczka, mleczko i 3 min odleciała. Teraz pierwsza pobudka na jedzenie na spiocha i dalej śpi.
Wasze dzieci przestały się Słubic? Moja je wszystko co ma w zasięgu wzroku ale juz Alina nie kapie. Zębów brak. Wiecie co chyba puki nasze dzieci nie zaczną mówić i oczywiście przy tym nie kłamać to się nie dowiemy co im dolega.
Aisak, a co sie dlugo laduje? Strona glowna, czy konkretnie nasz temat? Bo moze jest za duzo postow na stronie ustawionych. -
nick nieaktualny
-
Galanea własciwie to nasz wątek... mam kipski tel- pewno od tego, ale belly chodzi bez zarztu.
eVCIA moja mała spała zawsze od 20-7/8 a4 miesiąc się skończył i 4m+1d i zmiana totalna- ciągłe wstawanie, pełnia była straszna, a teraz znowu oki. W sumie my dorosli mamy również złe noce/dni/ tygodnie.
-
Ja też zaczęłam zupki wprowadzać i ostatnio pediatra kazała nam podać mięsko więc królika zjadła i jej bardzo smakował.
Co do jedzenia- to twierdze, ze moja nie budzi się przez to, bo bym musiała co godzinę ją karmić. Zrobiłam nawet test bo wszyscy twierdzili że niedojada i podałam mleko modyfikowane na noc i guzik.. obudziła się po godzinie. Oby u Ciebie się sprawdziło z tą kaszką Też zrobię jeszcze taki test ale gdyby chociaż spała do 1-2 to bym mogła myśleć że to głód.
Nie wiem czy ją coś boli czy o co chodzi. Jedziemy jutro prywatnie do pediatry i na usg brzucha bo też pół nocy nogi przyciąga do siebie
AISAK- masz rację, każdy może mieć gorszy czas. Oby i u nas była poprawa:) -
AISAK wrote:Galanea własciwie to nasz wątek... mam kipski tel- pewno od tego, ale belly chodzi bez zarztu.
Usunęłam tło, które mogło mulić trochę i zmniejszyłam ilość wyświetlanych postów na jednej stronie. Testuj teraz. Mi śmiga na telefonie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:26