X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Lenka budzi się od tygodnia .Usypia ok 20 i później pobudka ok 24 i 4 rano .Wczesniej przesypiala od 20 do 7 rano.Jest na piersi ,obstawiam że to zęby bo syn tylko na mm też wstawał więc to nie głód.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pozatym uważam że macie rację z tym zamknitym forum bo już znacie się dość długo

Galanea lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie wiem czy to zęby. U nas też przesypiane noce były prawie od początku. Ostatnio były epizody płaczu przez sen, a teraz znów całe noce śpi. Zębów dalej brak :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:50

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziś padła po Camili ,żelu na ząbkowanie i w końcu Nurofenie :-) chyba że to jakiś skok :-)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde nie mam czasu zaglądać, bo prezes nie daje mi czasu na nic! A tu takie zmiany, eh, zaglądajcie tu, bo będę tęsknić mamuśki!!!

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie dwa dni, a tu taka rewolucja! :)
    Ale macie rację z tym zamkniętym forum.

Galanea poproszę o dodanie do czerwcowych mamusiek :)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wrote:
    Nie było mnie dwa dni, a tu taka rewolucja! :)
    Ale macie rację z tym zamkniętym forum.

Galanea poproszę o dodanie do czerwcowych mamusiek :)

Dodana :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Edyta84 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea dodaj mnie proszę do czerwcowych mam :-)
    Właśnie się zarejestrowałam. Tylko oczywiście jak to ja, nie wiem, jak to zrobiłam. Ale nazwa użytkownika mam inną jak tu, a chciałam tą samą. Można to jakoś zmienić?

Pozdrawiam

Spokojnej nocki mamuśki ;-)

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta84 wrote:
    Galanea dodaj mnie proszę do czerwcowych mam :-)
    Właśnie się zarejestrowałam. Tylko oczywiście jak to ja, nie wiem, jak to zrobiłam. Ale nazwa użytkownika mam inną jak tu, a chciałam tą samą. Można to jakoś zmienić?

Pozdrawiam

Spokojnej nocki mamuśki ;-)

Gotowe. Login już zmieniony :)

Edyta84 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba będę częściej tu niż na fasolkowo, bo mój teł ciężko laduje str... I próba was podczytania zajmuje mi z 3min samego otwierania i jakiegokolwiek ruchu:/ temu się nie udzielam.
    A u nas po skoku chyba. Mala dziś pięknie sama zasypiala, wymeczylisny ja, położyliśmy do łóżeczka, mleczko i 3 min odleciała. Teraz pierwsza pobudka na jedzenie na spiocha i dalej śpi.
    Wasze dzieci przestały się Słubic? Moja je wszystko co ma w zasięgu wzroku ale juz Alina nie kapie. Zębów brak. Wiecie co chyba puki nasze dzieci nie zaczną mówić i oczywiście przy tym nie kłamać to się nie dowiemy co im dolega.

Limerikowo, Edyta84 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo ja teraz byłam u mojej dr z Piotrusiem i powiedziała, żebym absolutnie pulneo nie podawała bo on jest za mały i może być więcej złego niż dobrego. Bo mi też poprzednia dr wypisała jak mojej nie było... mój starszy synek pije, ale właśnie on ma 3 latka a dr powiedziała, dobrze już nie pamiętam czy po skońzonym roku czy 2 latach- ale zdaje się po 2 latach skończonych ten lek jest bezpieczny i przeznaczony :)
    nie namawiam, skoro ufasz swojej dr to rób jak każe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 08:46

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córcia pięknie spała do 4 miesiąca i nastąpiła zmiana hehe. Ostatnio pobudki co 1,5-2h. 2 zęby dolne wyszły i zmiany brak.

Maagda to może u Ciebie faktycznie ząbki skoro tak Ci pięknie spała, a dokarmiasz ją czymś? Może z głodu Ci się budzi, na pewno więcej się rusza to może potrzebuje.

AISAK- to oby jak najdłużej była u malucha poprawa:) Moja też wszystko bierze do buzi, gryzie.

• Galanea Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Oj chyba będę częściej tu niż na fasolkowo, bo mój teł ciężko laduje str... I próba was podczytania zajmuje mi z 3min samego otwierania i jakiegokolwiek ruchu:/ temu się nie udzielam.
    A u nas po skoku chyba. Mala dziś pięknie sama zasypiala, wymeczylisny ja, położyliśmy do łóżeczka, mleczko i 3 min odleciała. Teraz pierwsza pobudka na jedzenie na spiocha i dalej śpi.
    Wasze dzieci przestały się Słubic? Moja je wszystko co ma w zasięgu wzroku ale juz Alina nie kapie. Zębów brak. Wiecie co chyba puki nasze dzieci nie zaczną mówić i oczywiście przy tym nie kłamać to się nie dowiemy co im dolega.

Aisak, a co sie dlugo laduje? Strona glowna, czy konkretnie nasz temat? Bo moze jest za duzo postow na stronie ustawionych.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień dokarmiam zupkami,deserkami ale tak to tylko cycek :-) Ale w dzień też jakoś bardziej płaczliwa się zrobiła,może jakąś kaszke przed spaniem jej zaserwuje.A twoja Evcia co jada ?

• AISAK Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea własciwie to nasz wątek... mam kipski tel- pewno od tego, ale belly chodzi bez zarztu.

eVCIA moja mała spała zawsze od 20-7/8 a4 miesiąc się skończył i 4m+1d i zmiana totalna- ciągłe wstawanie, pełnia była straszna, a teraz znowu oki. W sumie my dorosli mamy również złe noce/dni/ tygodnie.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam zupki wprowadzać i ostatnio pediatra kazała nam podać mięsko więc królika zjadła i jej bardzo smakował.
    Co do jedzenia- to twierdze, ze moja nie budzi się przez to, bo bym musiała co godzinę ją karmić. Zrobiłam nawet test bo wszyscy twierdzili że niedojada i podałam mleko modyfikowane na noc i guzik.. obudziła się po godzinie. Oby u Ciebie się sprawdziło z tą kaszką;) Też zrobię jeszcze taki test ale gdyby chociaż spała do 1-2 to bym mogła myśleć że to głód.

Nie wiem czy ją coś boli czy o co chodzi. Jedziemy jutro prywatnie do pediatry i na usg brzucha bo też pół nocy nogi przyciąga do siebie

AISAK- masz rację, każdy może mieć gorszy czas. Oby i u nas była poprawa:)

• Galanea Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Galanea własciwie to nasz wątek... mam kipski tel- pewno od tego, ale belly chodzi bez zarztu.

Usunęłam tło, które mogło mulić trochę i zmniejszyłam ilość wyświetlanych postów na jednej stronie. Testuj teraz. Mi śmiga na telefonie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:26

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Monika, no musze poczytac o tym syropie
    czasu wiadomo brak, czyli normalka
    badz co badz pluje i 1ym i 2im syropem plus blokada z ust/dziasel i niewiele przechodzi

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • onka79 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea właśnie się zarejesrtowałam na fasolkowo :-)

relgh371fxfsmrgb.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka79 wrote:
    Galanea właśnie się zarejesrtowałam na fasolkowo :-)

DOdana :)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 1822 1823 1824 1825 1826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ