MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz ani prze explorera ani przez chrom nie umiem się połączyć ;(
Daj znać jak już będzie ok. Ja póki co nie umiem się nawet połączyć ze stroną
Mam tylko ja taki problem?
Evas a wysyłasz też kurierem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:52
-
alexast wrote:teraz ani prze explorera ani przez chrom nie umiem się połączyć ;(
Daj znać jak już będzie ok. Ja póki co nie umiem się nawet połączyć ze stroną
Mam tylko ja taki problem?
Evas a wysyłasz też kurierem? -
nick nieaktualny
-
Evas bo masz krzesełko apollo sun takie czerwono granatowe i chciałam się zapytać czy jest kompletne, za ile i jaka cena wysyłki
Czyżby mój komp stawiał opór??
Nie zostawiajcie mnie tu samej AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:02
eta, evas lubią tę wiadomość
-
Dobra, zrobiłam sobie kawę i wracam do świata żywych Siedziałam do późnej nocy, a cały ranek Bartuś był marudny i dopiero teraz zasnął.
Jeśli chodzi o wysyłki z komisu to oczywiście są mozliwe.
Tego krzesełka juz nie mam, musisz sprawdzać w komentarzach, zazwyczaj pisze że juz sprzedane. Na daną chwilę nie mam nic godnego uwagi, sama poszukuje czegoś fajnego dla Bartoszka ale od dłuższego czasu żaden fajny model się nie trafił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:04
-
Przeczytałam na razie kilka postów - dziewczyny czy Wy stąd uciekacie??
Oj nie nadrobię, nie wiem co u Was. Wczoraj wróciliśmy od mojej mamy.
Maksiu skończył wczoraj 5 miesięcy i z tej okazji nauczył się warczeć tak przez gardło jak stary dziad wtedy, gdy się nudzi albo złości
Problemów cd, była biegunka, od wczoraj już mniej kupek, nadal ze śluzem i niestety ze smużkami krwi.
Byliśmy u mojej mamy w mieście w szpitalu, a tam przemiły pan ordynator powiedział co i jak. Nie bedę się na ten temat rozpisywać.
Zmiany na buzi wg niego to nie alergia a łojotokowe zapalenie skóry. To samo mówi nasz pediatra. Jest 2:1, bo alergolog twierdzi, ze alergia. Tych dwóch lekarzy uważa również, że nie ma sensu teraz robić badania krwi w kierunku alergii. Muszę cierpliwie czekać i obserwować.Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Mamuski z ukrycia miło, że znalazłyscie czas na podczytwanie naszyc bazgrół, ale osobiście uważam, że tyle czasu minęło a wy sie nie ujawniłyscie, my sie zżyłyśmy , poniekąd znamy się i swoje historię. Dziwnię teraz dopuścić kogoś o kim nie wiemy nic a ona o nas własciwie wszystko.
Myslę, ze wątek ten nie zginię bynajmniej nie szybko- zawsze możecie coś skrobnąć a my z przyzwyczajenia udzielimy sie jeszcze na pewno nie raz.
To jest moje zdanie.
Galanea, evas, Martynika, NataliaK, eta, Limerikowo, Edyta84 lubią tę wiadomość