MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć, ja tak samo jak maagdaa czytałam Wasz wątek, ale jakoś nie wychodziło mi pisanie. Jak byłyśmy jeszcze w ciąży to pisałam, ale miałam małe problemy i później jakoś tak wyszło, że przestałam ale czytałam codziennie. Ale mi będzie smutno bez Was- pomimo że się nie udzielałam, to dawałyście mi dużo sił. Wiem, że pewnie się nie zgodzicie- ale jak nie zapytam to się nie dowiem- czy mogłabym dołączyć? I na pewno bym się zaczęła udzielać.
Jeśli nie, to życzę Wam i Waszym dzieciaczkom dużo zdrówka i energii:)eta, evas lubią tę wiadomość
-
Hejja!
Kochane oczywiście, ze jestem za zamkniętym forum. Zarejestruję się wieczorkiem i dam znać, ok?
Teraz lecę, bo mam dużo spraw do załatwiania. Miłego dnia mamuśki.
Excella wszystkiego najlepszego dla Tymonka z okazji skończonych 6 m-cy no dla naszej kochanej Anny też Rośnijcie zdrowo :-*
Galanea, eta, excella lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Anny i Tymusia
My po szczepieniu i pobraniu krwi. Olek płakał na widok lekarza hehehehe przy wkłuciu trochę jęknął, za to teraz dawał czadu. Pielęgniarka mówiła, że to boląca szczepionka. Teraz ululałam mojego malca. Trochę ogarnęłam chatę, ale jeszcze sporo przede mną a siły brakWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:37
excella lubi tę wiadomość
-
Alexast dziękuję bardzo:) Mam nadzieję, że Oluś szybko dojdzie do siebie po szczepieniu. Ja mam córeczkę Gosię, szczepienie nas czeka 19 i już się boję
odnośnie dołaczenia do was na 2 forum- jednak lepiej pogadajcie między sobą, bo nie chciałabym żeby ktoś miał jednak coś przeciwko. Jeśli nie dostanę od Was odpowiedzi to będę wiedzieć że wolicie nie przyjmować nowych osób i oczywiście nie będę miała do Was żalu. Mój błąd że nie pisałam wcześniej.
pozdrawiam