MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaz wpisal kilka prostych hasel w google i od razu pokazal sie Franciszko. Oczywiscie nie mowie ze ktos ma kogos tu szukac,chcial mi tylko pokazac jak bardzo tu wszystko jest publiczne i sam wlasnie rzucil haslem zeby jak chcemy pisac przeniesc sie na forum zamkniete bo tak naprawde dla nas nie bedzie to zadna roznica,w koncu osoby te samy,zmieni sie tylko kolor tla hah
Galanea, balonik, MonikaS, eta lubią tę wiadomość
-
Popieram! Galanea, twórz forum prywatne, nie ma się nad czym zastanawiać. Jednak przyjmowane powinny być osoby, które z nicku są na tym temacie i potwierdzą tutaj chęć dołączenia. Trzeba to weryfikować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:47
NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Również jestem za. Skasuję później swoje zdjęcia, bo faktycznie już wcześniej o tym myślałam. Te co miały mnie i Annę widzieć, to widziały a nowe osoby i tak nie wiedzą kim jestem i nie muszą mnie oglądać.
MonikaS, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Sie tam nie moge zarejestrowac z telefonu
Dziwne. A jakiś komunikat miałaś? Czemu nie mogłaś się zarejestrować?
Temat już istnieje. Rejestrujcie się, poznam Was po nickach i dodam do tematu zamkniętego. Tylko Te osoby będą widziały nasz temat i mogły tam zajrzeć oraz pisać - na samym dole "MAMUSIE CZERWIEC 2014".
www.fasolkowo.plWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:56
eta lubi tę wiadomość
-
bardzo dobry pomysł z tym prywatnym forum, bo ja tez nie chce publicznie tyle zdjęć Ignacego zamieszczać i swoich.
wróciłam z koncertu, laska ma taaaaaaki talent!!! zazdroszczę jej, ma 25 lat i taki głos, takie super piosenkirewelacja! polecam Selah Sue
Galanea lubi tę wiadomość
-
Mnie na telefonie blokuje moment, kiedy muszę udowodnić, że jestem człowiekiem i przeciągnąć w ramce ołówek do kółka-nie mogę tego zrobić na smartfonie
. Łatwiej byłoby coś przepisać.
Wydałooo się, jestem cyborgiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 23:04
Galanea, eta, MagdaO, alexast, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Mnie na telefonie blokuje moment, kiedy muszę udowodnić, że jestem człowiekiem i przeciągnąć w ramce ołówek do kółka-nie mogę tego zrobić na smartfonie
. Łatwiej byłoby coś przepisać.
Wydałooo się, jestem cyborgiem!
Postaram się zaraz to zmienićMartynika lubi tę wiadomość