MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja czekam na druga powódź powinna być 8 dni temu a cisza...u nas gdy jest szczepienie to pyta czy był antybiotyk w ostatnim miesięcy, jak nie dawno to każe odkładać szczepienie, zbyt duże ryzyko powikłań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:53
-
Dziewczyny cudne Wasze dzieciaczki są. Wspaniałe.
Ja się wyciszam i pakuję do szpitala. Dzisiaj na rehabilitacji pani powiedziała, że naprawdę było ciężko jak Anna do niej trafiła. Dzisiaj Anna zrobiła skłon do misia siedząc mi na kolanie. Rozluźnia się.
Ale jest cwaniara. Słusznie babka robiąca USG mi powiedziała, że dziecko ma piękny mózg. Oj ma.. i sprytny. Otóż gdy Anna nie życzy sobie leżeć na plecach to.. kaszle. Jak stary dziad. Powiecie, że może coś jej zalatuje? Gdzie tam. Weź ją posadź wysoko albo trzymaj na rękach lub się z nią baw. Dziecko nie zakaszle ani razu. Zostaw ją na chwilę w pokoju. Najpierw kaszle lekko a potem charczy jak fiat126p. Jak się zjawiasz w pokoju to się uśmiecha. Pod koniec karmienia kaszle co łyk. Jak tylko skojarzy, że nie ma już w pobliżu butelki to gaworzy i ani myśli zakaszleć. Sajgon.
Mamy nadzieje, że jutro wyniku to już MUSZĄ być a jak nie to rozsadzę szpital.MonikaS, Galanea, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Monia no szkoda ze tak wyszło z tym antybiotykiem jednak lekarz lekarzowi nie równy
Nalka no juz muszą być te wyniki, ile można czekać! A Anna to przeagentka:)
Edyta u nas są jeszcze gołąbki z grzybami.
Aisak zazdroszczę śniegu!!!!
Zosia no śliczna!!!
Idę dziś na koncert Selah Sue z sąsiadka. Trochę zmienię otoczenie
MonikaS, Galanea, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
jeju jaki męczący dzień, normalnie położyłabym się i pospała. Obiecałam Michasiowi przejażdżkę samochodową po mieście, żeby mógł pooglądać dekoracje świąteczne, iluminacje świetlne znaczy się a Piotruś śpi już hmmmm 3godziny gdzieś, odkąd od lekarza wróciliśmy a zjadł dzisiaj tylko kaszę o 8:30 a o 11 tylko troszeczulkę dojadł. Jak się obudzi to bankowo zje cały podwójny obiad - przynajmniej na to liczę
Nalka ja również trzymam za Was kciuki, oczywiście głównie za Annę
a odnośnie Czekajającej to właśnie się zastanawiałm, że kogoś właśnie brakuje. Czekajająca nawet jeśli skasowałaś konto a nas podczytujesz to odezwij się i napisz co u Twojego skarbusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:02
-
Natalia dzieki za opinie. Takiej sie nie spodziewałam:) swiadoma jestem jego kilku wad ale wydawał mi sie fajny do prowadzenia. mocno skretny i latwy w obsludze. cena robi wrazenie dlatego jakbys mogla napisac dokladniej co cie w nim rozczarowalo najbardziej to bylabym bardzo wdzieczna. ja obawiam sie spacerowki czy nie jest za mala??
-
nick nieaktualnyCzekaja to ze jest latwy w obsludze i skretny to w dzisiejszej dobie nie jest jakies Wow. Kazdy ,no moze prawie kazdy wozek ma takie opcje,niekoniecznie trzeba placic 3 tysie
Gondola przy moim bardzo rzadkim uzytkowaniu bo maly nie tolerowal jej,po moze miesiacu uzywania zaczela "chodzic" doslownie cala latala na wertepach i plaskiej powierzchni. Nie odpinana oslonka na gondole,dynda na suwaku jesli chcesz miec dziecko odsloniete. Kosz na zakupy to porazka,zeby sie do niego dostac trzeba zrobic kilka karkołomnych akrobacji, a o wlozeniu np. Pampersow zapomnij. Jesli chodzi o spacerowke to budka jest bardzo mala,w obecnej porze roku jest beznadziejna,na lato bylaby ok ale na jesien,zime to porazka. Moje 6 miesieczne dziecko w pozycji pol lezacej w spacerowce ma miejsca akurat a to dopiero poczatek uzytkowania :] fajnie sie sklada do samochodu,to jest duzy plus. Poza tym jest ciezki z gondola,spacerowka troche mniej ale to juz dla mnie nie bylo tak istotne. Zrobisz jak uwazasz,kazdy kto sie mnie spyta to zqwsze odpowiem to samo,dla mnie ten wozek to porazka ktora kosztowala mnie bardzo duzo pieniazkow
Nalka powodzenua w szpitalu!
Galanea czy mi sie wydaje czy Zosia tak jakby przytyla troche?
Monia niezle z ta lekarka...masakra jakas ...tylko szkoda dzieciakow ze antybiotykami faszerowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:16
MonikaS, Galanea, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMura 4 plus.Ale pomiedzy 4 a 4 plus nie ma roznicy w konstrukcji. Jak moge ci cos poradzic to w podobnym designie sa wozki mutsy a o niebo lepsze. Jesli chodzi ci glownie o to jak te wozki wygladaja,bo sa naprawde fajne wizualnie. Powodzenia
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co... uciekaja stad wszystkie wątki. Z uwagi na to ze kazdy moze sobie nas czytac,podgladac,itd, juz zniknelo pelno watkow,tak sobie myslalam czy moze my nie chcemy na jakies stricte zamkniete forum sobie isc?wtedy dostep ma ten kto zaloguje sie i zaakceptuje go admin(ktos tam z nas) , jednak takie zamkniete forum daje wieksze pole do animowosci. Hm?
Galanea Zosia siedzi bardzo ladnie!
Agusia, Marcel to duuuzy chlopak,ile wazy?Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
Natalia, trochę zgadzam się z Twoim podejściem do otwartego forum. Są tu zdjęcia nasze, dzieciaczków i ja już nie raz coś kasowałam nie chcąc, by ktoś obcy oglądał. Mogę zaproponować swoje forum i stworzyć tam zamknięty temat dla naszej grupy dziewczyn
Byłoby mi bardzo miło gościć Was tam. Chwilowo z braku czasu mam tam przestój i niewiele się dzieje
http://fasolkowo.pl Zapraszam jakby coWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:06
NataliaK, balonik, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmmm ja tez jestem chetna. Nie zdawalam sobie sprawy z tego ze jest to az tak publiczne,jak sobie zdalam sprawe to jednak wolalabym sie przeniesc gdzies gdzie jest zamkniete. Jak sie zapatruje na to reszta dziewczyn? Evas,Martyna,Edyta,Eta,Niesforna,Paula,Nalka,Karola i reszta dziewczyn? Mysle ze to dobry pomysl wiecie tez rozni ludzie tu wchodza,czytaja,moze ktos kogos rozpoznaje a my np. Poruszamy czasami bardzo prywatne sprawy...
Agusia a ile mierzy?bo tak wyglada naprawde na duzego chlopaczka
Kurde wiecie ze Franek salej buszuje ..,o 19 go wykapalismy a on nawet nie mysli spac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:24
Galanea, Agusia2312, eta, evas, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Natalia, a mogę zapytać co się stało, że zdałaś sobie nagle sprawę z tego, jak bardzo forum jest publiczne??
Niech się wypowie reszta dziewczyn. Jeśli wyrazicie chęci i zgodę to założę temat u mnie. Moje prywatne forum, prywatna strona, nie żadne szablonowe. Jestem tam administratorem. Tworzyłam będąc w ciąży jako projekt na przyszłość. Tam wszystko będzie bezpieczne.NataliaK, evas, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
No szczerze to nawet nie wiem ile mierzy nosi rozmiary 68-74 zależy jaka firma:) no powiem tak jak leży to ma buźkę mocno pucata a jak mam go na rękach to tak nie wygląda. Jak tak patrzę bez ubrania na niego to nie jest jakiś grubasek aby uda ma grubaśne najbardziej i ona rączkach ma dołeczki hehe
Jak większość bedzie za tym to ja też czekamy na decyzje resztyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:25
Galanea, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]