MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
evas wrote:Mogę ja też? Przyjmiecie mnie?
Gotowe
Słuchajcie, jutro nie wiem o której się zaloguję, więc w razie czego niech napiszą mi tutaj osoby, które się zarejestrowały na fasolkowo, żebym żadnej nie pominęła i dodała później na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 23:46
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Nie pisałam z wami ale będzie mi smutno tu bez was ,tak jakoś codziennie zaglądałam co słychać u dzieciaczków ale was rozumię.Jakoś nie wychodzi mi takie pisanie a tez mam córeczkę o jeden dzień młodszą od Frania zwanego Terrorysą
eta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maagdaa wrote:Hej! Nie pisałam z wami ale będzie mi smutno tu bez was ,tak jakoś codziennie zaglądałam co słychać u dzieciaczków ale was rozumię.Jakoś nie wychodzi mi takie pisanie a tez mam córeczkę o jeden dzień młodszą od Frania zwanego Terrorysą
Pewnie tutaj też będziemy zaglądały jeszcze przez jakiś czasGalanea, eta lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Mój Bartus pieknie przesypia noce, a ja i tak codziennie siedze do 1-2 w nocy.
To tak jak ja
Co prawda Zosia miewa gorsze noce, ale ogólnie od ukończenia 1 miesiąca śpi od 19 do 8 z przerwami na karmienia. Dziś wyjątkowo obudziła się o 22 i śmiała w łóżku Mało zjadła na noc. Zatankowałam ją i śpi dalejevas lubi tę wiadomość
-
eta wrote:a ja już idę spać! najwyższy czas
Martynika - Artur już hartuje się na te wszystkie nocne imprezy w akademiku które go czekają
Pięknie, niech się hartuje, ale czemu i mnie przy okazji? ja już przeszłam etap imprez w akademikach.
evas, eta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja też moge być Top sicret?
Ale się wyspalam w swoim lozeczku:) 22 Hania poszła spać i mama, pierwsza pobudka o 3 na karmienie, o 6 podałam smoka i teraz, dziecko dalej śpi. Wasze dzieci po nocy odrazy jedzą moja je dopiero koło 11! Tyle godz bed jedzenia. Je tylko o 22-23 I albo o 3 albo 5, potem 11-12, bo nie da nawet wlozyc butelki do buzi.Martynika, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
Ja się koło południa zarejestruje:P
Jajku dziewczyny zazdroszczę takiego długiego spania u nas w prawdzie lepiej bo są w nocy 2 pobudki na mleko ale rano krótko śpi bo do 6 max. Jakbym se podpala do 8 to ostatnio moje marzenie:D
Alexast trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:12
Galanea lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]