MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerikowo dziękuję
a ząbki wyjdą nawet nie będziesz wiedzieć kiedy:) Każde dziecko jest inne i nie ma co patrzeć. Jednemu wcześniej, drugiemu później. Moja miała opuchnięte dziąsełka i wszystko gryzła ale to od 2 miesięcy. I każdy mowił już idą idą.. I wyszły nawet nie wiedziałam kiedy, 2 dolne i wczoraj zauważyłam górną że się przebiła. Miejmy nadzieję, że przez to ostatni miesiąc miała takie noce bo niedługo to zeświruje;)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej, widzę że gdzieś uciekacie ale nie jestem w temacie co jak i gdzie więc chyba tylko nie które z Was uciekają. Szkoda
Zapraszamy na fasolkowo.pl
Zarejestruj się, a ja Cię dodam do naszego ukrytego forum Użyj takiego samego nicka jak tutaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:30
-
Cześć też podczytywałam tutaj jeszcze jak byłam w ciąży ale nie od początku wiec później nie wiedziałam jak się wtrącić do rozmowy. A teraz widzę że nie tylko ja. Mój synek Mikołaj urodził się 1 lipca ale termin miałam na 30 czerwca więc dlatego ten wątek czytam.
maagdaa, alexast, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja jeszcze nie ma ani jednego ząbka,niby się ślini i marudzi to może jest szansa.Dziś byłyśmy na spacerku od dłuższego czasu w domu siedziała mala bo czasu brak ,mąż w pracy a ja musze autobusem zawieźć i przywieźć małego ze szkoły .Moja mama nie za bardzo da rade wyjść sama z Leną,a chciałabym żeby najlepiej codziennie chociaż na chwilkę .
-
nick nieaktualnyMoja wazyla 18 listopada 6300 ale na 2 mies przytyla tylko 70g ale lekarka kazala się nie przejmować najważniejsze ze cos tam przytyla .Ok20 grudnia na szczepienie to zobaczymy czy ruszyla po zupkach których i tak zjada tylko pól sloiczka.Kasiula870 zdrówka !
-
nick nieaktualny
-
My po lekarzu- gwiazda zdrowa jak ryba. A ja standardowo padam przez jej cudowne nocki:) Już chyba przestałam się łudzić, że to się zmieni:) I chyba cierpię na bezsenność, zamiast spac rozmyślam kiedy ona się znów obudzi i nie umiem usnąć.
maagdaa, ewqa135 lubią tę wiadomość
-
nasza 7650 jest drobna. pupa chuda, bodziaki 74 z pielucha
chodzimy co dzien na spacer na 45min choc tu sezon huraganow teraz, wyjatkiem bylo 5dni goraczki w sierpniu
dzis zmoklam jeszcze gorzej niz wczor, kurtka do suszenia, spodnie, szalik, czapa ale ok , baby musi swiezego powietrza lyknacalexast, eta lubią tę wiadomość
-
Limerikowo to długa dziewczynka. Moja 68, ale pucusie ma spore:)
Excela zakupy internetowe rządzą!
Co do nocy to potrafi budzić się co 1-1,5h, płacze mając zamknięte oczy.Niedawno budziła się co 40min.. Jak dostanie cyca to oczywiście spokój..Jak się ją nosi, lula to potrafi wpaść w jeszcze większą histerię. ale staram się nie dawać jej zbyt często cycka(dostaje tak o 23,2 i 5)bo wiem, że nie jest ciągle głodna.
Ewqa to dobrze ze Ci się nie rozbudza w nocy. A karmisz piersią?ewqa135, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jak stara gwardia uciekła, to nowych osób doszło fajnie, że się zaczelyscie udzielać, wątek czerwcowy nie umrze.
U Bartusia zauważyłam dzisiaj pęknięcie na dziąśle, wiec lada dzień będzie ząbek. Na szczęście nie goraczkuje i oprócz marudzenia nic się nie dzieje.
Teraz wypił butlę mleka z kaszką i gadająca mu się włączyła, a przy tym robi bańki ze śliny wszystko wokół mokrealexast, Limerikowo lubią tę wiadomość