X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe dziewczyny a z kad jesteście? Ja z Chrzanowa może któraś kojarzy ?

• AISAK Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytko a co kupujecie swojej Hani na Mikołaja? Ja dalej w lesie. Jesteśmy teraz u teściów i ściągnęli dzieciaków taka skrzynkę co gra i świeci. Mala bardzo zafascynowana, stuka w klawisze i dworca. Ale puki co wybrałabym chyba coś miekkszego z zewnątrz.
    A jak Twoja panna z chęcią do siedzenia? I obracaniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:26

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • ewqa135 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 14:51

maagdaa lubi tę wiadomość

34bwyx8d68fd5qf6.png
    l22n8rib3e5iuhom.png
  • kasiula870 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z Krakowa

f2wlanliq6ba73c6.png

relg3e5e1xjwtamy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiula widzę że mamy drugie dziecko z tego samego roku :-)Tylko mój Bartek Z lipca .

kasiula870 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maagdaa to nie tylko ja czekałam tak długo na drugie dziecko? :)

f2wlanliq6ba73c6.png

relg3e5e1xjwtamy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my staraliśmy się dwa lata ,dopiero jak okazało się że mam niedoczynność tarczycy i zaczęłam brać leki i ogólnie wyluzowałam , pierwszy raz w terminie miesiączki nie zrobiłam testu taka byłam zrezygnowana a tu udało się :-) Tylko do tej pory mam wyrzuty sumienia bo poszliśmy wtedy na wesele przyjaciółki i alkoholu tam nie odmawiałam :-( kasiula 7 lat ma syn czy córka ? Doczytałam :-) masz dwóch synków :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:27

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się Was namnożyło. :)Jak czytam to mam wrażenie, że cofnęłam się w czasie. Prawdę mówiąc aż się obco poczułam. Mi tam trochę szkoda naszego belly. Bądź co bądź to my prowadziłyśmy wątek, dziwnie mi, że ktoś obcy go przejmuje ale się przyzwyczaję.

NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cho na fasolkowo szybko, bo tam się niedługo zrobi podobna ilość stron, co tutaj :). I zaraz nie będzie Ci szkoda belly.

Paula222, Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maagdaa no to naczekaliście się na pociechę ale dobrze że w końcu wyszło. Ja akurat nie miałam żadnego problemu od razu wyszło w pierwszym cyklu starania się tylko długo nam zeszło na podjęcie decyzji że chcemy drugie dziecko he

f2wlanliq6ba73c6.png

relg3e5e1xjwtamy.png
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka gdyby nie było nam głupio wcześniej zacząć z Wami pisać, jak się już znałyście, to również byśmy się poznały i nie byłybyśmy jak to napisałaś "obce". To tylko nasza wina i każda z nas na pewno żałuje.
    Może czasem się odezwiesz:)

• Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja jestem ze śląska. Dziś dzień marudzenia małej. Za szybko ją pochwaliłam po nocy;) ale pomimo to jest cudowna:)

• alexast Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evcia a dokładniej??? Ja z Opolskiego

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka dodana :)

Paula222 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Evcia Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosnowiec:) Pisałam na szybko bo mi mała nie dawała spokoju i nawet nie pomyślałam żeby miasto napisać:P

Jak tam Wasze dzieciaczki? Moja dziś tak chętnie jadła jarzynki z królikiem, że nie nadążałam jej podawać hihi. Ubrudzone wszystko, łącznie ze mną, ale słodki widok jak wreszcie coś dzieciakowi smakuje innego niż mleczko:)
    Wasze maluszki też fascynują się waszymi włosami? moja to by mi wszystkie powyrywała i oczywiście zjadła:P
    Co tam, że ciągle mi wypadają, zostane niedługo łysa;)

Alexast chodzicie jeszcze na basen?

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero przedwczoraj wpadłam na to żeby moich dwóch chłopaków kąpać razem w jednej dużej wannie. A nie najpierw Mikołaja w wanience która i tak była włożona do tej normalnej wanny a później Kacpra starszego w zwykłej. Teraz obydwoje mają taka radochę mały chlapie nogami starszy pokazuje mu auta którymi bawi się podczas kąpieli i obydwoje śmieją się przy tym ile wlezie :)

Evcia mój Mikołaj dzisiaj jadł jarzynki z cielęcinka i tez mu bardzo smakowało a popołudniu zjadł całego rozpaćkanego banana aż byłam w szoku że tyle zmieścił jego brzuszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:50

alexast lubi tę wiadomość

f2wlanliq6ba73c6.png

relg3e5e1xjwtamy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja zjadła jarzynki z indykiem połowę ale tego większego sloika bo mama nie wiedząc ze w lodowce jest polowa z wczoraj otwarła,jednak cosik sie dławiła bo to już nie była taka paćka.Też nie mogę się doczekać aż dzieciaki będą mogły kapac razem ale narazie Lena nie siedzi jeszcze a boje się żeby Bartek trzymal ,kupiłam takie krzeselko do kąpieli i jak tylko usiądzie to będą się razem moczyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evcia mi włosy już przestaly wypadać teraz na przedzialku irokes odrasta masakra normalnie,a mała też mi część wyrwała ,jej chrzestna to już wie i zawsze jak przyjeżdża to jakiś fryz ulizany,dziadek ma wąsa wytarmoszonego ,no i nawet swoje ciągnie jak je hihihi .

kasiula870, eta lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maagdaa mój też jeszcze nie siedzi trzymam go w tej wannie tak samo jak w wanience na wpół leżącego chwile tylko żeby nie zmarzł ale za tą chwilę zdążą się razem pośmiać

f2wlanliq6ba73c6.png

relg3e5e1xjwtamy.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja tez lapie za wlosy,ale nie wiem co gorsze za wlosy czy za nos jak walczy na spanie
    mowie dzis: "allla, nie" a ona sie smieje centralnie, ma zabawe jak trza na twarzy mamy no, mala pchelka

nas tez mama kapala po dwie sztuki dokad sie dalo, no i to byly takie czasy ze raz na tydz i szybko poki woda byla nagrzana z kopciucha i w ogole byla nie ruda z baterii :--))))))))))))))))
    potem juz segregacja plciowa he he

maagdaa, kasiula870 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 1826 1827 1828 1829 1830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ