MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edytko a co kupujecie swojej Hani na Mikołaja? Ja dalej w lesie. Jesteśmy teraz u teściów i ściągnęli dzieciaków taka skrzynkę co gra i świeci. Mala bardzo zafascynowana, stuka w klawisze i dworca. Ale puki co wybrałabym chyba coś miekkszego z zewnątrz.
A jak Twoja panna z chęcią do siedzenia? I obracaniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo my staraliśmy się dwa lata ,dopiero jak okazało się że mam niedoczynność tarczycy i zaczęłam brać leki i ogólnie wyluzowałam , pierwszy raz w terminie miesiączki nie zrobiłam testu taka byłam zrezygnowana a tu udało się Tylko do tej pory mam wyrzuty sumienia bo poszliśmy wtedy na wesele przyjaciółki i alkoholu tam nie odmawiałam kasiula 7 lat ma syn czy córka ? Doczytałam masz dwóch synków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:27
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Się Was namnożyło. :)Jak czytam to mam wrażenie, że cofnęłam się w czasie. Prawdę mówiąc aż się obco poczułam. Mi tam trochę szkoda naszego belly. Bądź co bądź to my prowadziłyśmy wątek, dziwnie mi, że ktoś obcy go przejmuje ale się przyzwyczaję.
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nalka gdyby nie było nam głupio wcześniej zacząć z Wami pisać, jak się już znałyście, to również byśmy się poznały i nie byłybyśmy jak to napisałaś "obce". To tylko nasza wina i każda z nas na pewno żałuje.
Może czasem się odezwiesz:)
kasiula870 lubi tę wiadomość
-
Sosnowiec:) Pisałam na szybko bo mi mała nie dawała spokoju i nawet nie pomyślałam żeby miasto napisać
Jak tam Wasze dzieciaczki? Moja dziś tak chętnie jadła jarzynki z królikiem, że nie nadążałam jej podawać hihi. Ubrudzone wszystko, łącznie ze mną, ale słodki widok jak wreszcie coś dzieciakowi smakuje innego niż mleczko:)
Wasze maluszki też fascynują się waszymi włosami? moja to by mi wszystkie powyrywała i oczywiście zjadła:P
Co tam, że ciągle mi wypadają, zostane niedługo łysa;)
Alexast chodzicie jeszcze na basen?
kasiula870 lubi tę wiadomość
-
Dopiero przedwczoraj wpadłam na to żeby moich dwóch chłopaków kąpać razem w jednej dużej wannie. A nie najpierw Mikołaja w wanience która i tak była włożona do tej normalnej wanny a później Kacpra starszego w zwykłej. Teraz obydwoje mają taka radochę mały chlapie nogami starszy pokazuje mu auta którymi bawi się podczas kąpieli i obydwoje śmieją się przy tym ile wlezie
Evcia mój Mikołaj dzisiaj jadł jarzynki z cielęcinka i tez mu bardzo smakowało a popołudniu zjadł całego rozpaćkanego banana aż byłam w szoku że tyle zmieścił jego brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:50
alexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja zjadła jarzynki z indykiem połowę ale tego większego sloika bo mama nie wiedząc ze w lodowce jest polowa z wczoraj otwarła,jednak cosik sie dławiła bo to już nie była taka paćka.Też nie mogę się doczekać aż dzieciaki będą mogły kapac razem ale narazie Lena nie siedzi jeszcze a boje się żeby Bartek trzymal ,kupiłam takie krzeselko do kąpieli i jak tylko usiądzie to będą się razem moczyć.
-
nick nieaktualnyEvcia mi włosy już przestaly wypadać teraz na przedzialku irokes odrasta masakra normalnie,a mała też mi część wyrwała ,jej chrzestna to już wie i zawsze jak przyjeżdża to jakiś fryz ulizany,dziadek ma wąsa wytarmoszonego ,no i nawet swoje ciągnie jak je hihihi .
kasiula870, eta lubią tę wiadomość
-
no moja tez lapie za wlosy,ale nie wiem co gorsze za wlosy czy za nos jak walczy na spanie
mowie dzis: "allla, nie" a ona sie smieje centralnie, ma zabawe jak trza na twarzy mamy no, mala pchelka
nas tez mama kapala po dwie sztuki dokad sie dalo, no i to byly takie czasy ze raz na tydz i szybko poki woda byla nagrzana z kopciucha i w ogole byla nie ruda z baterii :--))))))))))))))))
potem juz segregacja plciowa he hemaagdaa, kasiula870 lubią tę wiadomość