MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK ja tak jak już pisałam weszłam na forum nie na początku ciąży a Wy wszystkie już się zdążyłyście poznać i głupio było się tak wtrącić do rozmowy. A parę dni temu widzę że nowe dziewczyny napisały to pomyślałam że jest okazja żeby też się odezwać he
MagdaO lubi tę wiadomość
-
Mój od jakiegoś czasu budzi się od momentu zaśnięcia ok 20 do ok 23 co pół h Mamy alergię, łzs więc prawdopodobnie buźka i główka swędzi no i wypada smoczek. Zębów nie widać. Później zaśnie mocniej i od ok 3 znów to samo. Dalej to nie wiem, bo ostatnio mąż daje mu smoka, ja jestem nieprzytomna. Przez to śpi z nami, nie wyobrażam sobie co chwilę wstawać do łóżeczka
-
Ja tylko na chwilka, dziś ortopede zaliczyliśmy. Usg super, stawy na 6. Jak chce siadać to bardzo dobrze. Żadnych przeciwskazań.
Zakaz tylko skoczków i chodzikow. A i pierwsze buty muszą być od 1-1,5 cm nad kostką. To tak informacyjnie.Limerikowo, Evcia, maagdaa, Agusia2312, Camilia lubią tę wiadomość
-
Nutka, nutka co tam u Ciebie?
U mnie drugie karmienie na śpiocha. Galanea a powiedz w jakiej pozycji ja karmisz? Moja panna kiedyś zawsze jadła na rękach,ale protestować zaczęła i od 2-3mc teraz je na plasko, nawet jej nie wyciągam. W pol siedzą o jak jest to siada, a ciężko trochę karmić w tej pozycji wiec centralnie na płasko ijest ok. W nocy nawet do odbicia nie biorę.
Edyta znalazłam fajne pianinko bynajmniej z opisów bo nie mam gdzie obejrzeć Pianinko AK-KUEdyta84 lubi tę wiadomość
-
Misiak a podajesz coś do picia dzieciaczkowi np wodę? Przy rozszerzaniu diety ponoć powinno się podawać- odnośnie tych kupek. Współczuje Ci bo przechodziłam to przez pierwsze 3 miesiące:( jak zrobiła kupkę to z mężem biliśmy brawo:P haha była to radość jakbyśmy wygrali na loterii:D
Dziewczyny wiem, że głupio to zabrzmi, ale cieszę się, że nie jestem sama z tymi nocami. Współczuje Wam i sobie, ale jakoś tak lżej na sercu, że można o tym problemie z kimś pogadać, a nie słuchać tylko, że dziecko jest na pewno głodne..
NataliaK ja podobnie jak Kasiula - też mi było głupio się wtrącać jak się już znałyście
AISAK super, że usg w porządku:) my wczoraj byliśmy też na usg ale brzuszka i też wyszło wszystko dobrze:)
AISAK, Camilia, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas leje:( a tak liczyłam na spacer.
Marcysiu jak nas podczytujesz powiedz jak tam wasze postępy adopcyjne?
Evcia milo słyszeć ,ze usg też dobrze. A czemu mieliście je robione? Bo my nie mieliśmy od wyjścia ze szpitala po porodzie.
Ile czasu od pękniętego dziąsła moze wyjść ząb? -
Maagdaa wow! super Ci pospała. Oby tak dalej:))
AISAK bo przechodziliśmy problemy brzuszkowe i był pewien czas, że nie chciała jeść gdy była rozbudzona, tak jakby ją bolało, a jadła w nocy i to z chęcią. Do tego raz miała robiony posiew i wyszła jej bakteria i dla pewności pediatra nas skierowała. Ale raczej była źle próbka pobrana bo powtórzyliśmy i już nie wyszło. Myslę, że to usg nie było potrzebne, ale dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki -
Evcia wrote:Martynika a ktoś jest na tyle głupi, żeby się pod kogoś podszywać? Sorry, że tak chamsko, ale powiedziałyście, że nie chcecie tam nikogo nowego więc myślę, że ktoś kto by chciał by się podszywać pod inną osobę byłby beznadziejnie głupi.
Nie pisałabym tego, gdybyśmy nie miały wątpliwości.NataliaK, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość
-
Evcia wrote:Dziewczyny wiem, że głupio to zabrzmi, ale cieszę się, że nie jestem sama z tymi nocami. Współczuje Wam i sobie, ale jakoś tak lżej na sercu, że można o tym problemie z kimś pogadać, a nie słuchać tylko, że dziecko jest na pewno głodne..
To prawda że jak się nie jest samemu z problemem to jakoś lżej na sercu A jak ktoś przechodzi to samo zawsze można się poradzić i nie zwariowaćEvcia lubi tę wiadomość
-
Evcia wrote:Martynika a ktoś jest na tyle głupi, żeby się pod kogoś podszywać? Sorry, że tak chamsko, ale powiedziałyście, że nie chcecie tam nikogo nowego więc myślę, że ktoś kto by chciał by się podszywać pod inną osobę byłby beznadziejnie głupi.
Wyobraź sobie, że trafiają się takie ewenementy.
-
Co do podszywania się przez kogoś--> jakoś tak dziwnie poczułam się w grupie osób która mogłabym być ( bo raczej podejrzewacie "nowe" )- Galanea jako osoba która jest administratorem ma chyba dostęp do IP komputerów. Jakiś czas temu zalogowałam się na fasolkowo i pisałam jakieś posty- więc jeśli macie jakieś wątpliwości co do mojej osoby to możecie zweryfikować. Choć nie wiem po co to w ogóle piszę, bo miło było poczytać o podobnych rzeczach jakie się u Was dzieją, ale bez przesady.. są również inne fora gdzie można poczytać(ogólnodostępne), a jak ktoś kiedyś pisał- to jest tylko forum i nie jest niezastąpione. Więc tak jak wcześniej pisałam- nie wiem kto byłby taki głupi i czy czasem nie podejrzewacie nas "nowych" bezpodstawnie..
Misiak a spróbuj podawać wodę przez łyżeczkę. Moja nie chciała na początku pić w butelki, a przez łyżeczkę zaczęła bardzo lubić. A lekarz czegoś Ci nie doradził?
-
Eeee bez przesady, pisalysmy tu, zwolniłyśmy miejsce, niech pisze kto chce, kiedy chce i ile, w końcu to forum publiczne, a nie prywatne, może mamy trochę sentymentu do tego miejsca, ale nie róbmy z niczego problemu. Takie moje zdanie.
Martynika, MagdaO, Galanea, evas lubią tę wiadomość