MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maagda słodka Lenka:)) pięknie juz stoi. To kurujcie się
Sunset zdrowia dla waszej rodzinki:) będę w przyszłym tyg składać PIT to na pewno przekażę 1% na Joasię.
U nas znów katarek u małej. Nie wiem skąd to ciągle:( Śmieszka mała z niej, raczkuje i staje. Do tego ma jakis okres,że boi się nowych osób. Jeszcze o tyle co dorosłych akcetuje, to dzieci ciężko. Nie miała tak do tej pory, a ostatnio qmpela przyszła z synkiem to płakała mi przez godzinę jak tylko na niego patrzyła:P mam nadzieję, że szybko jej to przejdzie, choć ja jako dziecko to też byłam niezły wstydzioch:P -
Maagdaa super zdjęcie Lenki, mam nadzieję że dzieci już zdrowe.
Evcia Twojej małej też życzę zdrówka. A co do wstydliwych dzieci to mój starszy syn jak miał tak koło roku to jak przychodził ktoś do nas to nie bawił się i nawet nie płakał bo też się wstydził tylko siedział cały czas u mnie na kolanach dopóki ten ktoś nie wyszedł .Później mu to przeszło he.
A my od wczoraj mamy bezstresowe spacerki we wózku.Ładna pogoda cieplej to mały nie był w kombinezonie i bez śpiworka to mu jakoś wygodniej było a po drugie patrzył z zainteresowaniem na starszego jak jeździ na rowerze i obyło się bez większych histerii że musi siedzieć w tym wózku.Od urodzenia miał awersję do jazdy wózkiem a od wczoraj tak się cieszę że jest ok. -
Widzę że nic się tu nie dzieje a u nas postęp za postępem mały dalej nie raczkuje ale niedawno zaczął wstawać w łóżeczku a na drugi dzień zaczął siadać bo do tej pory też nie umiał.Ostatnio przepiękna pogoda była to prawie całe dnie spędzamy na spacerkach.A co u Was i u dzieciaczków? zagląda tu ktoś jeszcze?
-
nick nieaktualny
-
Jak miło, że wątek czerwcowych mamuś 2014 się odnalazł Udzielalam się trochę, ale miałam wtedy inne konto i zupełnie inny nick. Bynajmniej do urodzenia córki byłam cały czas na bieżąco co u Was Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu zagląda czasami. Pozdrawiam Was serdecznie