MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi
korzystam z 2 przepisów, pierwsz:
szklanka cukru pudru najlepiej
250g margaryny
3 łyżki ciemnego kakao
po rozpuszczeniu powyższych składników szklanka mleka w proszku, wymieszać i dodać co kto chce, herbatniki, orzechy itd
to mój ulubiony przepis a mąż lubi z tego:
pół szkl cukru pudru najlepiej
250g margaryny
szkl kakao milka słodzonego tego takiego jak puchatek
po rozpuszczeniu na małym ogniu dodać szkl mleka w proszku i herbatniki, orzechy i co tam kto chce
SMACZNEGO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:04
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ale laski z Was dziewczyny, wow! AISAK super brzucho, ja też mam już taki spory
I normalnie bym się tym nie przejmowała, ale na początku marca jadę jeszcze z moją 2,5-letnią Zuzą na turnus rehabilitacyjny i boję się, że ja brzuch będzie mi rósł w takim tempie to mogę nie dać rady
-
nie było mnie w weekend, bo pojechałam do teściów, wracam i chyba 10 stron musiałam nadrobić!
Marcysia mam nadzieję że wszystko układa się pomyślnie!
dziewczyny takie laski z Was że ktoś by pomyślał że to forum dla modelek a nie ciężaróweksuper!
może też się ogarnę i wkleję zdjęcie ale zawsze się boję że potem mnie ktoś przerobi na gołą babę i w internecie będę gorszyć
ja jakoś trochę w weekend doła złapałam, wiecie taki humor ciążowy nie wiadomo skąd, dlaczego ani po comąż mnie wkurzył, teść standardowo też. heh generalnie myśle że to pewnie ze mną jest coś nie tak
dobra pożaliłam się a teraz już ma być okejMartynika, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
A mnie dopadł jakiś dziwny ból, tzn. boli mnie tak jakby nad lewym pośladkiem, ale tak, że nie mogę stawać na lewą nogę i cały czas kuśtykam. Ale to taki okropny ból, bo czuję go nawet jak siedzę i noga mi wtedy drentwieje. Mąż mówi, że to może rwa kulszowa, miała może któraś z tym kiedyś do czynienia? Nie ukrywam, że bardzo utrudnia mi życie. Nie byłam u lekarza bo myślałam, że przejdzie, ale boli już trzeci dzień
-
Magda taki ból jak opisujesz to już kilka z nas w pierwszym trymestrze miało. to normalne i związane z rozrastaniem się macicy. próbuj sobie trochę pomasować. i niestety tyle. jakby nie przechodziło to możesz pójść do jakiegoś lekarza/rehabilitanta żeby jakieś ćwiczenia dał na to.
-
To ja w ramach ujawniania się wstawiłam zdjęcie do miniaturki nad nickiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:30
Limerikowo, fler, Anielka27, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:A mi coś denerwująco pulsuje szybko tak jakby pod ostatnim zebrem z lewej strony. To dopiero zagadka.. Nie boli ale denerwuje=/
-
nick nieaktualny
-
MagdaO wrote:A mnie dopadł jakiś dziwny ból, tzn. boli mnie tak jakby nad lewym pośladkiem, ale tak, że nie mogę stawać na lewą nogę i cały czas kuśtykam. Ale to taki okropny ból, bo czuję go nawet jak siedzę i noga mi wtedy drentwieje. Mąż mówi, że to może rwa kulszowa, miała może któraś z tym kiedyś do czynienia? Nie ukrywam, że bardzo utrudnia mi życie. Nie byłam u lekarza bo myślałam, że przejdzie, ale boli już trzeci dzień
Magda, mi też czasami włazi coś z lewej strony nad pośladkiem. Zastanawiam się czy to nie od kręgosłupa. Jak wlezie, to kłuje przy każdym ruchu lewą nogą. Może to po prostu okolice krzyża? -
topa ten bol to chyba rwa kulszowa przynajmniej mnie tak boli i wiem ze to to bo w 1wszej ciazy tez mialam
i mi niestety nie przechodzi po dwoch dniach Dziewczyny mam wielka prosbe 3majcie jutrro kciuki o 13:30 z gory dziekuje :*
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Galanea wrote:Magda, mi też czasami włazi coś z lewej strony nad pośladkiem. Zastanawiam się czy to nie od kręgosłupa. Jak wlezie, to kłuje przy każdym ruchu lewą nogą. Może to po prostu okolice krzyża?
Mam dokładnie to samo! I też tylko lewa noga! Nie zawsze, ale od czasu do czasu i wtedy naprawdę mocno boli...
Laski, oglądam Wasze śliczne zdjęcia, ale mi wybaczcie - na forum nie będę wklejać. Generalnie ostrożnie operuję swoim wizerunkiem w internecie -
weronikabp wrote:tusia to ile dajesz tego mleka?
jutro będę robić
Weroniczko dałam tak na oko sypałam ale bardziej robiłam wg przepisu który podałam tam jest 400g czyli trochę mniej niż całe opakowanie ja na początku dałam 2,5 szklanki i jak mieszałam już razem to trochę dosypałam jeszcze tego mleka..weronikabp lubi tę wiadomość