MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super zdjęcia dziewczyny
nie wiedziałam, co to ten blok czekoladowy, ale już wygoglowałam;p
ja mam ostatnio taki apetyt, że szok! nie to co w pierwszym trymestrze..a w szafce tylko czekolada
macie może czasami takie kłucie w podbrzuszu, macicy,poniżej pępka albo nawet jakby w pochwie?
trwa to chwilę, ale nie jest zbyt przyjemne. -
monaaa wrote:Super zdjęcia dziewczyny
ja mam ostatnio taki apetyt, że szok! nie to co w pierwszym trymestrze..a w szafce tylko czekolada
macie może czasami takie kłucie w podbrzuszu, macicy,poniżej pępka albo nawet jakby w pochwie?
trwa to chwilę, ale nie jest zbyt przyjemne.
Ja tak mam, nawet dzisiaj miałam przez jakiś czas. Nie wiem co to jest, czy rozciąganie więzadeł, szyjka macicy czy może pęcherz? Dopiero idę do lekarza i wtedy spróbuję podpytać.
Ale podpinam się pod Twoje pytanie, może inne dziewczyny coś powiedzą. -
Hej dziewczyny, chyba do was dołączę na stałe, bo nuda siedzenia domowego już mnie przybija a napady senności całodziennej sie skończyły
Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:emilka skąd jesteś?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:stolyca
weronikabp lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Galanea wrote:Ja tak mam, nawet dzisiaj miałam przez jakiś czas. Nie wiem co to jest, czy rozciąganie więzadeł, szyjka macicy czy może pęcherz? Dopiero idę do lekarza i wtedy spróbuję podpytać.
Ale podpinam się pod Twoje pytanie, może inne dziewczyny coś powiedzą. -
Magda to prawdopodobnie uciak na nerw kulszowy, rwa kulszowa to juz zapalenie nerwu a wtedy to baardzo boli...tak mi sie wydaje z doswiadczenia.
Super fotki powstawialyscie ja chwilowo nie bardzo mam co wrzucic.
Wlasnie wrocilam z wizyty i wszystko jest dobrze, na usg widzialam mala, wazy juz ok 250 gram i wyglada zdrowo, u mnie szyjka, lozysko i wody plodowe tez w normie wiec chwilowo nie ma sie czym martwic. Jedyny problem to podobno jakis grzybek sie mogl zakrasc i dostalam na to lekiale dziwne bo nie widze zadnych objawow.
MagdaO, alexast lubią tę wiadomość
-
Kobitki, przejrzałam moje kosmetyki z Avonu, które nazbierałam będąc konsultantką i jakby któraś chciała coś proomocyjnie kupić to zapraszam na ziarnakawy.blogspot.com
Kosmetyki albo kupowałam taniej, albo dostawałam od firmy i chcę je wyprzedać, bo szkoda, żeby w domu leżały. Ceny myslę, że atrakcyjne- wszystkie do negocjacji, nawet z przesyłką jest taniej niż w katalogu;) Więc jakby ktoś miał na coś ochotę to zapraszam;) -
monaaa wrote:Super zdjęcia dziewczyny
trwa to chwilę, ale nie jest zbyt przyjemne.
Mam to codziennie,ale przestałam już zwracać uwagę.Lekarz powiedział,że kłucie jest normalne,macica się rozciąga.Ale przyjemne faktycznie nie jest,najczęściej to czuję właśnie tak jakby w pochwie.
Galanea lubi tę wiadomość