MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
monalisa wrote:A ja pozdrawiam z oblodzonego PoznańZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Jutro z samego rana startujemy do Gdyni, na drugie połówkowe + echo, jeszcze się nie denerwuje, zobaczymy jutro. Dziewczyny trzymajcie kciuki za serce jak dzwon i żeby obeszło się bez niespodzianek.
Wszystkim brzuchatkom, dobrej nocyAISAK, Kota, weronikabp, Martynika, szczessciara, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
a czasem tez tak mialam 19 tydz lub kolo 20 z tego co pamietam, ze malo ruchliwa byla, nawet jak chcialam ja, pobudzic slodkim slodkim to tez nie byla w nastroju ;--)))I tez sie balam czy wszystko ok, ale na szczescie detektora tetna nie dalo jej sie zwiesc I tetno na zielono bylo.
teraz 22 tydz I rano tez ma leniwca za to mocno po polud jak usiade I zjem np kolo 5 to kica, teraz po slodkiej herbatce tez w pr str brzuszka bije
wyczytalam ze na ten okres jak juz sa ruchy to 20h robi chrrr a 4h tylko aktywnosci, wiec sie nie martw na zapas, widocznie regeneruje sily lub jak jestes w ruchu caly dzien to ja, ukołyszesz, zmeczysz I spi
moze sie rusza tak lekko za dnia, ze nie czujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 23:44
monalisa lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:a czasem tez tak mialam 19 tydz lub kolo 20 z tego co pamietam, ze malo ruchliwa byla, nawet jak chcialam ja, pobudzic slodkim slodkim to tez nie byla w nastroju ;--)))I tez sie balam czy wszystko ok, ale na szczescie detektora tetna nie dalo jej sie zwiesc I tetno na zielono bylo.
teraz 22 tydz I rano tez ma leniwca za to mocno po polud jak usiade I zjem np kolo 5 to kica, teraz po slodkiej herbatce tez w pr str brzuszka bije
wyczytalam ze na ten okres jak juz sa ruchy to 20h robi chrrr a 4h tylko aktywnosci, wiec sie nie martw na zapas, widocznie regeneruje sily lub jak jestes w ruchu caly dzien to ja, ukołyszesz, zmeczysz I spi
moze sie rusza tak lekko za dnia, ze nie czujesz
Oby kochana oby jutro wchodzimy w 20 tc tzn zaczynamy 20 tc i chyba bym umarła jak by się i tym razem coś złego wydarzyło to moja 9 ciąża z czego mam dwójkę wspaniałych dzieci. Tak bardzo kochamy to maleństwo ze nie wyobrażamy sobie juz życia bez niego.weronikabp lubi tę wiadomość
-
MagdaO wrote:Jutro z samego rana startujemy do Gdyni, na drugie połówkowe + echo, jeszcze się nie denerwuje, zobaczymy jutro. Dziewczyny trzymajcie kciuki za serce jak dzwon i żeby obeszło się bez niespodzianek.
Wszystkim brzuchatkom, dobrej nocy
Trzymamy kciuki koniecznie daj znac po wizycie! -
nick nieaktualnybyłam w czoraj na USG połówkowym, będziemy mieli dziewczynkę.
Wszystko było pięknie, wszystkie parametry ok aż w końcu taka bomba na nas straszna spadła. Jest podejrzenie agenezji robaka móżdżku!
Przestrzeń zbiornika móżdżkowo-rdzeniowego jest za duży! Koszmar! Wysłano mnie na kolejne dzisiaj USG na lepszym sprzęcie i najprawdopodobniej będę miała aminopunkcje . Jestem w takim szoku, że nie dociera to do mnie. kończę dziewczyny bo nie mam siły pisać.Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnielka, nie denerwuj się, zaczekaj na to USG, skoro sprzęt był słabszy to jest duże prawdopodobieństwo błędu, myśl pozytywnie!! jesteśmy z Tobą
Monalisa - trzymam kciuki kochana, musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 08:28
-
Anielka przykro mi, domyślam się ile nerwów kosztuje Was ta sytuacja. Nic mi ta choroba nie mówi, ale wierzę, że nie będziesz musiałam tłumaczyć nam, co to jest, bo dziś okaże się, że Wasza córeczka jest zupełnie zdrowa!
Nie nadrobiłam wszystkich zaległości z wczoraj, ale czy Marcysia się odzywała? Wszystko u niej w porządku? -
nick nieaktualny
-
No hej dziewczyny. Ja czekam wlasnie na usg maja sprawdzić ile jest tam płynu owodniowego. Poza tym wszystko ok leki na podtrzymanie nadal dostaje. Lekarze ze swojej strony robią wszystko zeby utrzymać ciążę jak najdłuższej. Plusem jest fakt ze nie mam skurczy i rozwarcia. Buziaczki
weronikabp, Paulina1986, Niecierpliwa87, Galanea, Judi2014, eta, Tusia84, excella, Limerikowo, nutka, Kota, evas, Nalka, Weronika2903 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny