MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak slucham wiadomości o tych biednych bliźniakach co zmarły. jeju jaka tragedia - pojechali myśleli, że we czwórkę wrócą a tu taka bieda... ja nie wiem jak ci rodzice potrafią jeszcze funkcjonować, nie wiem jak ja bym to przeżyła...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez właśnie słucham wiadomości o nich
Jestem ciekawa co by było, gdyby to któregoś z polityków taka tragedia spotkała, pewnie już by szpital zamknęli.
Ja nie rozumiem, jak to niby może nie być w szpitalu żadnej osoby, która potrafi wykonać USG .
Dużo niestety lekarzy cierpi na tzw. znieczulice, albo po prostu zapomnieli , że składali przysięgę hipokratesa. Szkoda dzieci, szkoda rodzinyMonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
tymbardziej, że tociąża bliźniacza - obarczona pewnym ryzykiem. przecież powinna ta kobieta znajdować się pod stałą opieką... tymbardziej, że była nawet hospitalizowana... żeby to chodziło o wnuki któregoś z lekarzy sprawa potoczyłaby się inaczej...
Anielka27, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
no nic dziewczyny - idę ogarnąć kuchnię bo będziemy zapiekankę makaronową robić a nie ma gdzie talerza nawet postawić taki bałagan. ostatnio odpuściłam sobie sprzątanie bo nie miałam siły a mąż jak sprząta kuchnię to jakoś na raty i efektów nie widać
nie doczekam się chyba
ivv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny