MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie- Na końcu swiata jest -10, biało i ślisko wszędzie. W nocy przestało padać. Pierwszy dzień ferii w moim województwie wiec pogoda super dla dzieciakow:) ja bym też chciała pospacerować, uwielbiam takie obrazki, ale cóż z angina nie wypada.
-
ja też wizytuję się w piątek. Muszę tylkojutro badania moczu zrobić a też jakośnie mam ochoty samochodu odpalać ehh. U nas -10° śniegiem wiatr w oczy zawiewa i strasznie zmęczyłam się spacerem. Właśnie synka usypiam. Sama muszę chwilę odpocząć zanim kuchnię ogarnę.
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaS wrote:u nas najgorsze parkingi niepoodśnieżane i ciężko wjechać a jeszcze ciężej wyjechać a mam opony letnie - zadanie utrudnione
dobrze, że napęd na przód to trochę pomaga.
weronikabp, Limerikowo, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
U nas na Śląsku pogoda fatalna,pada, szaro i sennie....
Co do przytulanek, to najpierw lekarz mówił ostrożnie, bo to początek. Teraz - ostrożnie, bo łożysko jest jeszcze nisko położone. Nie zakazał, ale mi to wystarczyło i już mam blokadęNa razie był tylko raz i nie umiałam się odprężyć. Nie wiem do końca, czy może zaszkodzić sama np. zbyt głęboka penetracja czy też orgazm przez skurcze macicy. Mój M jest wyrozumiały, ale i tak jakby nie było tego brakuje
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Evas mądra rada
lub kupiła zimówki.
Aisak - super wygladasz!!!czujesz juz ruchy?
co do prawdziwych ruchów- kopniaków to jeszcze nie. Ale jak przyłożę rękę do brzuszka to czuję jak się obraca. Ale przeważnie Bobas śpi więc Mamusi za bardzo nie rozpieszcza. Mam ciąże o ponad tydz młodszą z USG niż wynika to z suwaczka OM- (obecnie 18t3d) więc można powiedzieć że podobnie terminowo jesteśmy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 12:54
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Pierwsza. Ale jak się położę to mój brzusio już taki duży nie jest:-p Sporawy mimo, że waga nie ruszyła. Czekam na wzrost. Powiem Wam, że chyba nigdy nie doceniałam tak swojego ciałka jak teraz w ciązy- brzusio mnie normalnie rozczula i fascynuję .
Limerikowo, weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
MonikaS Ty to jednak jestes rajdowiec w taka pogode jak ogladam teraz tvn ;--))))))))))))))
nam raz sie zdarzylo ze na wynajmie 2010 auto nei mialo jakims cudem zimowek, a bylismy przekonani, ze to zimowe tak sciagaly na wszystkie sarenki i zajace do rowu nas i jazda 20km/h max byla
fakt trasy do Szczecinka nei odsniezone tak jak i przedwczoraj rano 40tka jechalam , a za Szkiem cudowna wrecz mgla na 30m widocznosc
a dzis wolne w Irl wyjatkowo suchy dzien i piekne slonce juz od rana ;--)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 13:12
-
nick nieaktualnya ja mam taką propozycję oczywiście nie musi ona zostać pozytywnie rozpatrzona przez Was
W razie czego to puścimy to w niepamięć.
Jak się nie wstydzicie , nie boicie nie macie oporów to może byśmy pokazały siebie osobiście np. wklejając swoje zdjęcie? Będzie nam jeszcze fajniej ze sobą rozmawiać bo będziemy wiedziały jak wyglądamy . ale oczywiście jak uważacie , że to nie najlepszy pomysł to nic złego się przecież nie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 13:22