Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście nie musi być to zdjęcie w stanie błogosławionym może być np. z partnerem czy takie zwykłe przedstawiające nas samych :)

Nalka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Pierwsza. Ale jak się położę to mój brzusio już taki duży nie jest:-p Sporawy mimo, że waga nie ruszyła. Czekam na wzrost. Powiem Wam, że chyba nigdy nie doceniałam tak swojego ciałka jak teraz w ciązy- brzusio mnie normalnie rozczula i fascynuję .

Proszę jaka mądra kobietka :)
    u mnie wg ostatniego USG będzie 18t 4 d :)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wychylam nosa z domu.Jak siedzę kilka dni z rzędu,to kaszel jest lżejszy,potem zachęcona lepszym samopoczuciem wyjdę gdzieś na trochę,ot chociażby w odwiedziny do rodziców,tak jak wczoraj i dziś znowu nie mogę pozbierać się z kaszlu.Chyba powinnam zapaść w sen zimowy,jak niedźwiadek ;).

• Nalka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za, ale obiecajcie, że mnie nie wyrzucie z forum i będziecie ze mną rozmawiać. :D

Anielka27 lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, dobre Nalka :)
    Ja jestem za, ale jak już to myślę, że właśnie ciążowe fotki byłyby fajne.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisiak wow jaki brzuszek, mój jest sporo mniejszy ;) Ale znowu u mnie z kg sporo do przodu :/

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisiak super brzusio;) Wogóle ślicznie wyglądasz:* :)

AISAK lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny - zimówki mam, ale ostatnio tyle mieliśmy problemów, że nie było nawet czasu podjechać na wioskę po te zimówki a nie mówiąc o tym, że grosza brakowało na wymianę. Na szczęście jestem doświadczonym kierowcą - śmiało mogę powiedzieć i nie boję się :) tylko z parkowaniem gorzej :) a za miasto nie wyjeżdżam :) zresztą tyle co jeżdże to guzik bo na zwolnieniu w domu siedzę. po zakupy i do teściów no i na badania - niedużo tego :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tata jest zawodowym kierowcą, a nigdy by bez zimówek nie pojechał (a jaki bym dostała OPR jakbym sama tak jeździła... uhuhu...) - zmieniaj opony dla bezpieczeństwa swojego i wszystkich których spotykasz na drodze :)

AISAK, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie - z tym zdjęciem to się zgadzam - za tydzień idę na profesjonalny make up, bo będę świadkiem na ślubie, więc żadna nie dostanie zawału jak wrzucę fotkę :D

Limerikowo lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi odwołali dzis usg brzucha, dobrze ze zadzwonili łaskawie bo bym sie zdenerwowała na miejscu:) Pani doktor nie dojedzie.. Nawet lepiej nie musze wyjzedzac autem w te ślizgawice;)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo, że na zimówkach bezpieczniej - jestem jedną z tych co jest za wprowadzeniem obowiązku wymiany na zimówki. sytuacja mnie zmusiła, że na letnich jestem... w każdym razie rzadko jeździmy teraz :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już wstawiłam ale mi trochę głowę ucięło- haha - ale brzuszek ważniejszy:)

IVV- brzusio/ciąża sie liczy- nie miss ciążowego brzuszka:) Chyba nie chcesz bym popadła w kompleksy:)

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika z całym szacunkiem, również jestem dobrym kierowcą, ale im lepszy kierowca tym mądrzejszy i w zimę bez zimówek nie wyjedzie z garażu. Na pierwszym zakręcie przy domu można się zabić, nie trzeba daleko jechać, mam nadzieję, że Cię nastraszyłyśmy i nie wyjedziesz już bez zimówek. :)

Jak to mozliwe, że przy temperaturze -5 pada marznący deszcz a nie śnieg? Ja chcę śniegu.....

ivv, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziewczyny żebyście miały wybór raz na tydzień wyjechać bez zimówek i kupić jedzenie dla dziecka i siebie, męża albo siedzieć głodnemu po to żeby wyjechać na zimówkach raz w tyg bo tak często korzystamy z auta... życie tej zimy nas nie oszczędziło. sytuacja mnie zmusiła. nie znaczy, że jak mam letnie opony to od razu wyląduję na płocie na pierwszym zakręcie. czasami i zimówki nie pomogą... łatwo jest zawsze ocenić i doradzić, gorzej jak jesteśmy w podobnej sytuacji bez wyjścia...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam, że się uniosłam, ale troszkę zrozumienia... świadoma jestem ryzyka...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://satynowasypialnia.pl/kategorie/koce-i-narzuty/

Zobaczcie jakie słodkości kolorowe, ładne kocyki dziecięce. Najchętniej już bym cały pokoik przygotowała. Wstrzymuję się, żeby nie zapeszać za wcześnie.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS ja się wyłączam z dyskusji w tej sprawie, bo w ciąży nie można się denerwować ;)

ps. mój mąż sam w ubiegłym roku mi wymienił opony na zimowe, bo nie miałam kiedy podjechać...

weronikabp lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK, ja po prostu jestem tak fotogeniczna, że szok ;)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie - koniec tematu bo ciśnienie skoczy hehe ;)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ