MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam porannie. Ja już w pracy. U nas przed 7 było -13 stopni.
Musiałam rano jechać na badania. Dostałam skierowanie na wyniki wątrobowe, bo od miesiąca strasznie swędzi mnie skóra na brzuchu, rękach i nogach. Pani doktor twierdzi, że na tym etapie cholestaza nie powinna się objawiać, ale dla spokoju sumienia dała mi skierowanie. -
Witam serdecznie. U mnie wszystko dobrze. Czuje maluszka i nic złego sie nie dzieje na razie. Niestety smutno mi bo kolezanka z sali w nocy dostała skurczył i przed 6 urodziła. Niestety maluszek malutki i zmarł. To byl 23 tydz ciazy. Mowie wam łzy same sie do oczu cisna za tą okrutną niesprawiedliwość. Pozdrawiam
-
Cześć kochane
właśnie jestem po spacerku na badania. Oj obudziłam się
wczoraj nasza kotka odkryła fasolę
leżała pod moim brzuchem,a tu nagle coś puka
kot w wielkim szoku się przesunął,a tu znowu
zaczęła tak mruczeć,a mała w brzuszku tak fikala że szczęścia
teraz fifi ciągle próbuje położyć się koło brzuszka a fasolka reaguje natychmiast
słodkie widoki
evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Marcysia, trzymaj się dzielnie. Trzymam mocno kciuki !!
U mnie na dworze -12. Dobrze ze na razie nie muszę nigdzie wychodzić. W nocy mi się ciężko spało, raz zimno, raz za gorąco. Zaraz położę młodego spać i pójdę coś zjeść. Trzeba ogarnąć chałupke ale kompletnie brak mi sił. Mam dziś dziwnie metaliczny posmak w ustach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekajajaca wrote:A ja wracając do pytania o zwolnienie. Planuję iść na L4 od 3 marca, czyli jeszcze 5 tygodni będę chodzić do pracy, jak dam radę oczywiście. Coraz ciężej mi siedzieć przez 8-10 h przy komputerze, odczuwam kręgosłup, choć brzucha nie mam dużego jeszcze. Odliczam jak na razie do weekendów, ale niebawem będę odliczać dni do zwolnienia. Jeszcze przed tym wizyta u lekarza 12 lutego, a wcześniej test obciążenia glukozą.
Idziemy mniej więcej w tym samym czasie, ja od 5 marcaprzyznam szczerze że mimo zapierania się nogami i rękami od pójścia na zwolnienie to teraz zaczęłam po cichu odliczać dni do tego
-
nick nieaktualnyMarcysia86 wrote:Witam serdecznie. U mnie wszystko dobrze. Czuje maluszka i nic złego sie nie dzieje na razie. Niestety smutno mi bo kolezanka z sali w nocy dostała skurczył i przed 6 urodziła. Niestety maluszek malutki i zmarł. To byl 23 tydz ciazy. Mowie wam łzy same sie do oczu cisna za tą okrutną niesprawiedliwość. Pozdrawiam
Trzymaj się Marcysiu i bądź dobrej myśli!! :*
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja za to spałam dziś jak zabita... Dawno już tak dobrze nie spałam:) Chociaż zimno jak nie wiem, tylko nos spod kołdry wystawiłam, a synka dodatkowo nakryłam jeszcze kocykiem.
Odliczam dni do wizyty, to już we wtorek:) Kambel gratuluję córeczki:)
Mówiłyście coś o badaniach na toksoplazmozę- ja już drugi raz miałam teraz badania w tym kierunku. Znowu dwa razy ujemna, więc z pewnością jeszcze będzie powtórka w 3 trymestrze.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Witamy mame bliźniąt;) Opisz cos o sobie jak chcesz:)
U mnie rano -8 wiec nie tak zle ale zimno, teraz troche słoneczko wychodziwiec znosnie;)
W nocy tez dzis kiepsko spałam.. Widze ze nie jestem sama:)
Tusia a co jaki czas masz wizyty u gina? bo z tego co widze toc chyba czesto masz?? Chyba ze mi sie tak tylko wydaje;)
Ja dzis mam wizyte o 19.15..kurcze juz chce zoabczyc serduszko bąbelka bo to mój najwiekszy strachTrzymajcie kciuki;)
A co do wózków dopiero bedziemy sie rozglądac po połówkowym jakie sa i ceny oczywiscie jakie sąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:18
weronikabp lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]