MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno jak na razie luty górą jeśli o nasze ur chodzi
mój mężu też baranek
a rocznica 15.06 więc jest szansa, że Polunia urodzi się w okolicach rocznicy, choć ja czuję że to będzie wcześniej.
Paulla - sto lat!!!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 18:52
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Ojj miałam ładny prezent, ale za to 28-29 stycznia strasznie zżerał mnie stres...
Co do imprezy - Jestem zaTylko trzeba kupić picolo i zatrudnić naszych facetów do tortu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 19:00
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:Dziewczyny sorki że zmieniam temat ale czy wy jak siąkacie nosek to macie krew? taki skrzep mi schodzi co jakiś czas z krwią
Tak mialam. Mowilam o tym dla Gina I internistki I powiedziala ze to normalne. Wszystkie naczynka mamy teraz bardzo ukrwione I dlatego. Mi sie zdarzaja takie tygodniowe akcje raz w miesiacu. -
Cześć dziewczyny, właśnie zakończyłam całodniową produkcję pierogów, mamy taki zapas, że jak dobrze pójdzie to i do Gwiazdki wystarczy
Dostałam opierdziel od M. że robotę sobie wymyślam a powinnam odpoczywać. Dawid idzie na nockę do pracy a ja zaraz zabieram Zuzę i jedziemy "kolędować" do teściowej
Zostaniemy na noc, nie chce być sama, bo poprzedniej nocy przeżyłam chwile grozy.
Obudził mnie ok 2 w nocy okropny ból brzucha, ale taki nie do zniesienia, mąż w pracy, ja sama z Zuzą, bez samochodu, klops. Chciałam dzwonić do Dawida, ale zrobiło mi się tak słabo, że nie mogłam się dostać do telefonu stacjonarnego (z komórki nie mogłam dzwonić, bo u nas jest problem z zasięgiem ;/) W końcu prócz bólu poczułam parcie, zrobiło mi się strasznie zimno, dostałam jakiś dziwnych drgawek i ledwo żywa poleciałam na toaletę, na szczęście okazało się, że to tylko jakieś problemy z jelitami, ale wystraszyłam się na maksa, myślałam, że to już koniecPierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło. No i przypomniało mi się czym jest ból porodowy
Obiecałam sobie, że tym razem przy porodzie nie będę w kółko powtarzać, że umieram. Po wczorajszej nocy wiem, że nie ma szans abym się powstrzymała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 20:08
Limerikowo lubi tę wiadomość