MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis snowy mam wielkiego gloda :zjadlam pol cieplego chleba z maslem I sola, poprawilam jogurtem a teraz pizze maz poszedl odgrzac. Dzis od 2 tyg bylam w sklepie I na jedzenie patrzalam jak dziecko w zabawkowym sklepie na zabawki. Chcialam by wszystko bylo moje:) jestem poprostu niebezpiecznie glodna:)
Ale za to moj bobas dzisiaj mnie rozpieszcza. Rusza sie ciagle. Chyba w dniu dzisiejszym ruszal sie tyle co w sumie od poczatku ciazy. Sekretem na ruchy mallenstwa okazal sie wzrost apetytu:) miamijami:)weronikabp, fler, NataliaK, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:Wiesz co no to może jest to ? Sama nie wiem ? Nie czuję żeby dzidzia kopała mnie po pęcherzu. Zapytam gina co jest grane
Ja też nie czułam tam cały czas kopów, tylko dyskomfort. Potem skojarzyłam właśnie po mocniejszych kopnięciach (które przy pełnym pęcherzu były wręcz bolesne), że on w tamtych rejonach ciągle trzyma nogi i mnie tam miętosi. Ale zapytaj oczywiście, warto to skontrolować. -
LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 24 lata – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – chłopiec
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 22 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca - dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca - dziewczynka
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca - chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca[/u]
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – 37 lat, mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
onka79 – 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r., 22 czerwca, prawdopodobnie dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Onka79 - 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r. - 22 czerwca
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 27 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
goś83 - 30 lat, Warszawa - 26 czerwca
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, STAN CYWILNY, CYKL STARAŃ, DATA PORODU
a w czerwcu dopiszemy imię dziecka, datę porodu, wagę i wzrost.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 17:03
-
Kobieto, błagam ! Ale smaka narobiłaś ! Ja cały dzień jem i non stop jestem głodna, nie pamietam żebym miała tskiego głoda w poprzedniej ciąży. Pewnie odbije sie niezle to ns mojej wadzeweronikabp lubi tę wiadomość
-
o taki jadłospis jak u Nalki mi bardziej leży
u mnie był kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżema pizzy jeszcze nie zrobiłam, za to dla synka zupę ugotowałam - nie chce jeść bo też podchorowany, ale może go namówię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 17:29
Nalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniunia wrote:Weronikabp-w ciąży nie można sushi !!!
też uwielbiam aldm jak nie wolno to nie wolno;-)
, jak to nie wolno? kto zabrania? nie wolno jeść surowizny to fakt, przecież to nic innego jak pieczony łosoś, pieczona kreweta, avocado, sałata, ogórek, samo zdrowie kochana
)
Nalka, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartynika kochana, ja jestem uzależniona, wiele osób sceptycznie nastawionych zjadło u mnie i złapali bakcyla, więc zapraszam
)w ciąży wolę robić sama, wtedy wiem co jem, oczywiście teraz tylko pieczone. A z knajp sushi to tylko jedną akceptuję w wawie
-
weronikabp wrote:martynika kochana, ja jestem uzależniona, wiele osób sceptycznie nastawionych zjadło u mnie i złapali bakcyla, więc zapraszam
)w ciąży wolę robić sama, wtedy wiem co jem, oczywiście teraz tylko pieczone. A z knajp sushi to tylko jedną akceptuję w wawie
Którą? Może podpowiem mężowi na moje urodziny, mam 5. lutego. Chociaż nie wiem, czy będziemy mieli czas, bo o 11 odbieramy nasze mieszkanie, co się zejdzie, a na 16 jesteśmy umówieni w Leroy Merlin na projekt łazienki, to też ze 4h. Hehe, nie będę miała nawet czasu na pomyślenie o moich urodzinach
. Ale odbiór własnego mieszkania to bardzo przyjemny prezent.
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny